Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 4
Mimo spune:
Simo, si mie mi s-au lungit urechile asteptand indeminizatia. Eram convinsa ca intra pe 10, dar uite ca suntem pe 16 si n-am primit nimic. Sunt si eu un car de nervi.
Luca Alexandru, mica mea comoara
piscotel2011 spune:
buna fetele!
azi sunt praf...s-a trezit piscotul la 2 azi noapte si a avut chef de mancat, plimbat, jucat, vorbit cu fata din oglinda, orice altceva numai somn nu...abia pe la 6 a adormit dar si atunci iepureste...a fost prima noapte de felul asta...probabil de la eclipsa, mi-e si frica de noaptea asta sa nu se repete...acu ea doarme si eu nu pot...
imi pare rau sa aud de problemute cu soatele...ce-i drept un coil iti ocupa tot timpul astfel incat nu mai avem timp unul ptr celalalt sau suntem prea obositi ca sa mai plecam urechea si la trairile celuilalt...oricum eu sunt de parere ca barbatii sunt niste copii mai mari care trebuie si ascultati si impacati...asta daca exista cooperare si din partea lor...acum e greu si ptr noi ca suntem foarte obosite, dar si ei sunt obositi si preocupati si de serviciu si de casa...e normal sa apara discutii...dar cu putina rabdare si bunavointa din partea amandorura se poate trece mai departe...acu fiecare le stie pe ale lui...eu vb strict din punctul meu de vedere...noi suntem atat de obositi seara incat nici timp sa ne certam nu mai avem:))...oricum daca inainte stateam suparati cu zilele de la o cearta, acum am observat ca nu se mai poate...intotdeauna exista ceva legat de bebe care sa ne lege si asa inevitabil incepem sa vorbim si totul trece mai usor...asta e cazul nostru insa...
azi am papat piureul de fructe obisnuit dar ptr prima data am adaugat cirele...Doamne se tinea cu mana de casa si se uita la lingurita cu gura deschisa de parca nu-i mai dadeam odata...a bagat 200 grame fara sa clipeasca...maine i-l fac cu mai multe ciresele.
ma duc sa ma apuc de spalat vase si alte alea cat mai doarme...ca acu tre sa ma prezint la raport cand se trezeste...nu sta singura nici o secunda...nu stiu cum sa o invat sa se joace si singura, nu stiu daca e posibil asa ceva acum...mai trag de mine sa mai am rabdare ca deja am ajuns la fundul sacului si asa as vrea sa mai am si eu timpul meu...din pacate nu se poate:(
pupez fetele
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
Doloress spune:
La noi despartirile, chiar temporare, mai rau ar face. Parca s-ar rupe ceva si n-am mai sti cum sa punem totul la loc. Noi nici n-am avea unde sa ne ducem.
Copilul e o mare piatra de incercare pentru un cuplu, intr-adevar. De aceea am insistat de la inceput ca tati sa se implice in tot. Chiar daca mergea la servici, il trezeam sa ma ajute cu Patrick cand se trezea noaptea (si chiar acum). Pentru ca daca nu e implicat nu are de unde sa stie cat e de greu sa stai cu un copil, si normal ca i se pare floare la ureche si vrea atentie ca inainte. Nu exista ideea asta, ca eu trebuie sa dorm sa am mintea limpede maine la servici, pai si eu trebuie sa am mintea limpede maine cu copilul. Avem amandoi un servici la fel de important, al meu e cel mai important ca e vorba de cresterea si educarea unei fiinte umane. Cel putin la noi in familie astea sunt vaorile stabilite : familia, copii. Apoi mai vine cariera, munca etc, (bine nu pretind ca asta e calea de urmat, asta e la noi, stabilit totul de comun acord). Asa ca ne implicam amandoi in mod egal. Ba chiar el mereu imi zice ca serviciul lui e mult mai usor decat al meu cand trebuie sa stau cu amandoi acasa, ma suna din ora-n ora sa vada daca mai pot, daca sunt OK.
LAURA_LUIZA- hehe, stiam de mult glumita cu Canada, am citit-o inainte de prima mea iarna aici si mi se parea foarte funny si caricaturizata. Ei bine, am ramas uimita dupa prima iarna cat e de adevarata. Si acuma ne mai trezim, prin martie (chiar aprilie si mai cateodata) si ii zic lui Gabi : cacatul asta alb nu mai pleaca odata ! Adevarul e ca la sfarsitul iernii esti cam secat de forte. Dar vara e superba, merita tot efortul. Toamna la fel, sunt niste culori, zici ca esti in paradis. Si decembrie e fain, e inca destul de cald, poti iesi afara la bataie cu zapada, sarbatorile, etc. Din ianuarie insa vine frigul ala proverbial si tine mult si bine. Martie in general aici e exact ca o luna de iarna, nu e nici o diferenta. Am avut furtuni de zapada si in aprilie, iar anul trcut cand au fost ai mei aici a nins in mai. Si de Paste anul asta fulguia, cum zicea un prieten de-al meu pe FB : Cu ocazia sarbatorilor de iarna va uram Paste fericit !
jasmin26 spune:
Buna fetelor,
noi suntem de 3 saptamani in romania am facut botezul pe 21 mai,a fost foarte frumos iar acum suntem la tara undeva in caras severin....foarte fain,aer curat ,papam legume de la buna din gradina ne jucam toata ziua cu strabunica,ce sa zic...este super nu as mai pleca de aici.
Din pacate tata a trebuit sa plece in germania ,ii este foarte greu fara noi dar vb in fiecare zi pe internet.
Lukas este un bebe cuminte si foarte dezmierdat de toata lumea de aici s-a obisnuit de minune....ne lutuim in fiecare zi in leaganul din nucul din gradina,este indragostit si foarte curios de animalele din curte,de copii de pe strada....chiar si puricii il iubesc( ieri l-am gasit muscat de un purice:))
Mai avem 3 sapta,ami de respiro,pe urma vine tata, avem un botez pe 3 mai unde suntem nasi la un bebelus mai mic decat lukas cu 3 saptamani,dupa care ne intoarcem in germania.
Va pupacesc pe toate...
Pt irina:inca nu am ajuns la resita,probabil peste 2 saptamani,am sa te sun....
Crina,mami de baietel scump...
Lukas Christian
In sfarsit, suntem 3...!!!
Daruieste-i lui D-zeu inima si D-zeu iti va oferi cerul
anka-maria spune:
Mai, cand va citesc zicand de treburi d-astea, imi vine sa ma duc acasa sa-i calc lu barbatu-miu o camasa. Nu una, poate 3-4. Ca tot sta mormanul de haine de vreo 2 luni. Uite, de dragul lui creca maine gatesc io.
Desi si calcat si gatit, mi-e ca i se suie la cap.
Una peste alta sunt o nesimtita apreciata. Pentru ca si io vin de la job obosita, nu vaz de ce m-as speti mai mult. Doar pt. ca sunt femeie? Nope, suntem egali, smotruim impreuna. De ce sa ma scol numai io cand urla bebe? Ca doar a doua zi si io tot la job ma duc. Deci toate se fac impreuna. Sau unul are grija de bebe pana termina celalalt ce are de facut.
Si daca nu avem chef de smotruit bem impreuna un pahar de vin de relaxare. Sau il scoatem pe bubu la o plimbare...
Mai lasati-le naiba de treburi casnice, ca nu pleaca nicaieri.
roxx26 spune:
Gata, IRINUKA, rezolvat!
Ia uitati fetele cum papa Patrick!!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
monika_bt spune:
Ziua buna!
LA MULTE LUNITE, SOPHIUTZ!
ANDRI, si eu sunt de acord cu Simo. Te cred ca ai ajuns la capatul puterii dar eu cred ca barbatii trebuie intelesi ca si niste copii...sotul tau se manifesta ca un frate: vrea atentie mai multa, parca o uraste pe mititica, etc. Ai citit ce-au scris fetele pe aici, care au 2 copii...eu zic sa te porti cu el ca si cu un al doilea copil. Trebuie explicat, vorbit calm (cand are el chef sa asculte ptr ca ei nu au tot timpul chef) si sa incerci sa-l implici incet-incet in treburile cu fata. Stiu, e usor de dat sfaturi dar nici sa dai cu piciorul la atatia ani de casnicie si dragoste. Daca a vrut copil cu tine inseamna ca-i pasa, daca-ti reproseaza ca nu-i dai atentie inseamna ca-i pasa doar ca nu stie cum sa se manifeste. Ar putea pur si simplu sa plece de acasa ore intregi fara sa-ti spuna ceva..indiferenta e mai rea, sa stii..Asa ca mai gandeste-te....odihneste-te si razgandeste-te.
Simo, si eu am problema cu par gras dar reactioneaza f bine la samponul de care v-am spun Petrol Hahn, pe baza de petrol...Offf, oare mai naparlesc mult??
Azi i-am facut pireuas de mar si cirese ( traiasca 1000 de ani cine mi-a daruit blender-ul) si fata a papat cu pofta de numa-numa. Ce usor e cu aparatura asta...am stat si m-am uitat ca maica-mea cand si-a luat prima data masina de spalat..." fata, hai, ce minune!"
Astea fiind spuse ma retrag ca plec afara cu mandra.
V-am pupat!
AMR:6 kg
Mamica de minune Antonia Luiza (18 feb.2011)
Multumesc Doamne, multumesc parinte Arsenie Boca, multumesc sfintelui Spiridon si Fecioarei Maria.
gabrielaromt spune:
Anka, ai mare dreptate cu smotrul in casa. Noi suntem niste lenesi amandoi si nici nu prea punem mare pret sa fie totul luna in casa. Cred ca o sa-mi iau o tanti sa-mi faca o data pe saptamana si asa scapam si de stresul asta. Mai ales dupa ce o sa ma intorc la job. nu vreau sa alerg acasa si sa stau doua ore sa fac smotru in loc sa ma joc cu piticutu.
roxx26 spune:
MAYANE, multumim pt articolele utile de pe blog!
Ia sa le si semnezi!
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
alinushali spune:
offf andri, cunosc..... fii tare si gandeste-te mult pentru a lua o decizie finala.
revin s-a trezit soricelul si trebuie hranit, are 4 ore de cand doarme, daca ma bagam langa ea se trezea. asta este bine k s-a odihnit ea k tare rau mai face la oboseala de o sapt.
Alina, de Maria Raysa (17.02.2011)
povestea printesei de zapada
poze