Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)
Raspunsuri - Pagina 3
florintunde spune:
ce fac fetele?
Eu racita cobza..am luat creca de la Sonia..dar nu-i o noutate- nu?noi familion bolnavicios..asa raciti in iunie..
Am sunat la prot soc.in legatura cu indemnizatia..mi-au zis c am de primit 2600 si mi-a intrat numai 1940..eram car de nervi
Sun ..imi raspunde o ametita..cica de ce sun Eu?unde-i tata la fetita?(El primeste ajutorul)..cica Eu n-am ce cauta la ei..si tati trebuie sa stea cu copilul!Unde-i tati?auzi la ea!
Am zis ca a iesit afara..cica precis lucreaza la negru..dobitoaca proasta..
Mi-a spus ca au intrat mai multi bani decat cat zic Eu dar nu imi spune suma..si sa ma duc la banca sa ma interesez ce s-a intamplat cu banii..si ca oricum va suna la firma la care lucra sotul sa vada dca intradevar sta acasa sa creasca fata...
Shines spune:
Tunde..multa sanatate
mai..da la toate v-a intrat indemnizatia,numa mie nu ? iar ???
fetele din Bucuresti..in ce data va intra voua ? ca deja intru la banuieli iar
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Andutza_B spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Shines Roxx..eu chiar cred altfel. o separare intr-un cuplu nu ajuta cu nimic. o data ce relatia a juns in stadiul in care ti-ai luat lucrurile si ai plecat...niciodata nu va mai fi la fel. o data ce el va vedea ca ai plecat..dar oricum stie ca te intorci,nu il ajuta cu nimic. va stii pe viitor ca asta vei face..si te vei intoarce de fiecare data. nu asta e solutia ..zic strict din pct-ul meu de vedere. prima data incerci tot ce este posibil,pentru ca mai tarziu nimeni sa nu iti reproseze ca nu ai incercat..nici macar tu in sufletul tau sa nu te indoiesti de asta. e dificil sa imparti atentia..dar e usor sa imparti la fel de multa dragoste pentru fiecare,tandrete,sprijin. v-am mai ''povestit'' eu asta ..incercati sa aveti grija de voi dar si sufletul vostru. nimeni nu spune sa neglijati copii..dar nu va neglijati nici pe voi. luati o pauza..dar pauza la certuri,scoateri de ochi,incercati sa va aduceti aminte de ce sunteti impreuna,de ce v-ati casatorit..care au fost momentele frumoase. un copil nu va impiedica sa faceti asta..si chiar pentru un copil o faceti. daca voi sunteti calmi,iubitori..si copilul va fi ok. chiar daca il lasati 2 zile cu cineva apropiat si plecati IMPREUNA in ''lume'' ..nimeni nu va suferi. sa aveti timp doar pt voi,pentru viata voatra de cuplu. cu multa comunicare si mult timp acordat relatiei se poate face ceva. DAR..dupa toate astea,daca nu se poate..nu se poate. si atunci decizia trebuie mult gandita. ideea cu ''stau cu el sa aibe copilul tata'' e fumata de mult si nu mai are valoare. copilul are nevoie de doi parinti calmi,care se iubesc,sa creasca in liniste si in siguranta. Parerea mea Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010) 'Viata poate fi inteleasa doar prinvind inapoi dar trebuie traita privind inainte' |
Perfect de acord!!! Intarind ultimul paragraf "DAR..dupa toate astea,daca nu se poate..nu se poate. si atunci decizia trebuie mult gandita.
ideea cu ''stau cu el sa aibe copilul tata'' e fumata de mult si nu mai are valoare. copilul are nevoie de doi parinti calmi,care se iubesc,sa creasca in liniste si in siguranta.
"
Si eu sunt pro incercat incercat incercat!! Cum zici tu, sa ai constiinta impacata ca tot ce a tinut de tine ai facut. Dar nu as ezita sa ma despart daca efectiv nu mai merge. E cel mai sanatos lucru pe care il poti face pentru copilul tau.
Ei, sa nu credeti ca doar baieteii s eindragostesc deja... Si Miruna mea s-a indragostit! Ea nu comenteaza si nu plange la oameni straini, dar nu e ca si cand ar fi in mediul ei, doar cu mine si tati. Nu rade, nu gangureste, numai priveste atenta. Ei bine, ieri a venit sotul bonei pe la noi, cat am fost eu plecata la cumparaturi. E un tip inalt, bine facut, cu parul lungut, blond. Arata foarte bine, e drept. Si Miruna mea (mi-a zis bona) atata i-a ras in hohote, i-a povestit... A gangurit incontinuu si a ras. Mai tarziu a venit domnul sa o ia pe bona acasa si a mai stat asa, la un suc. Ei, cand a plecat...Miruna atata s-a uitat dupa el... a uitat complet de Adelina (bona) pe care o iubeste oricum.
O mosteneste pe ma-sa, clar. Ca mie mi-au placut mereu tipii cu parul mai lung. Acum imi plac astia cu tendinta de chelie, logic, nu?
Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
Foxy-le spune:
Roxx, Irinukka . multumesc dragelor. E greu pana prinzi spilul si la autodive asta....
Andri31 si restul - vedeti ca au inceput in multe cupluri ceva problemutze?? Se pare ca acum pe la 5-6 luni atingem si noi niste limite - ale oboselii, rabdarii si poate chiar fizice. Asa ca-i normal ca atunci cand mai apare si sotul cu ... pretentii de atentie si de-a fi la fel ca inainte, ne apuca pandaliile si depresiile. Eu chiar cred ca ei nu inteleg. nu au cum, cat de dispusi ar fi sa ne inteleaga.
Poate spui asa pt ca nu mai poti, iti trebuie respiro. Poate reusesti sa pleci cu el vreo 2 zile. sau o zi macar.Cateva ore. sunt o gura de aer.
Vezi tu, dar ai grija de tine
Lorich spune:
Si eu zic ca ai dreptate Shine daca vb de plecare - despartire. Stai cat poti si cand pleci, nu te intorci iara si iara ca n-ai facut nicio scofala; dar eu - cel putin pt mine vorbesc - ma bucur de plecarea asta programata pt ca iau aer, ma linistesc la capul asta hormonat, pt ca efectiv simt ca nu mai am nervi nica sa ncerc s avad daca merge; acum nu suntem certati, dar e asa mereu, in aer. Eu cred ca si el are nevoie de aerul asta...in fine.
In alta ordine de idei, ca tot imi ramasese frisca d ela diplomat si niste capsuni din gradina unui vecin, fac asta
http://biancams76.blogspot.com/2010/06/inghetata-de-capsuni.html
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
gabivalceanu spune:
ANDRI si fetele, eu una zic: nu plecati de acasa! Ca apoi, in caz de separare, va baga la parasire de domiciliu!
Andri, toti ne certam. Mama are o vorba: cine te iubeste, te cauta. Are doua, de fapt: dragoste cu sila nu se poate. Eu zic sa nu mai faci indatoriri de gospodina, adica: sa te ocupi de fata cit cere dar de sot, doar de suflet (discutati, rideti, evita certurile, nu fa echipe:tu si fata vs el. NU! Trebuie sa fiti toti trei cind e vorba de fata). Dar nu-i mai calca, nu-i mai spala rufele, nu mincare, nimic din toate astea. Ii spui ca n-ai timp. Si ca preferi sa stati de vorba in putinul timp. Daca statea doar pt menaj, va pleca (mai bine acum decit dupa inca 7 ani de chin). Daca sta pt voi, va comenta, dar va sta. In plus, de nevoie s-ar putea sa se implice si sa descopere ca are si el mai multa treaba pe acasa. Eu asa as face...
Pupam!!!
gabrielaromt spune:
Cand e o problema in cuplu, parerea mea e ca nu trebuie sa plece nici unul. E o idee mai buna, sa va luati o vacanta in doi daca se poate (dar si in trei daca nu se poate altfel). Departe de rutina zilei, cu odihna multa si comunicare eu zic ca se rezolva. Cred ca si lipsa "interactiunii fizice" (m-am chinuit sa gasesc un termen) poate sa duca la deteriorarea relatiilor. Noi ce-i drept avem schimbari hormonale ca urmare a sarcinii & CO si atunci avem mai putina dispozitie de asa ceva, dar lor nu li se schimba nimic in organism si brusc "they don't get any". Trebuie efort din partea ambilor sa va redescoperiti ca si cuplu cu un copil.
Al meu sot e destul de intelegator, dar mai are si el scapari. Zilele trecute se suparase pe mine ca il tot zoream printr-un magazin sa plecam mai repede. Eram pe acolo de ceva vreme iar copilul nu mai avea stare, dar el nu isi daduse seama... el vroia sa fie ca alta data... sa stea sa analizeze cat vrea el.
gabrielaromt spune:
Dar cum zice Lori, cateva zile la mama nu sunt o idee chiar rea... mai scapi de toate treburile zilnice... copii mai stau si cu mama, iar tu ai putin "me time", iar sotul poate sa zaboveasca la bere cu baietii fara presiunea ca tre sa ajunga acasa la copil si sotie.
Eu am scapat de stresul cu berea ca al meu nu bea bere. Bea apa plata cu lamaie . In schimb daca se poate sa se joace pe xbox e foarte multumit.
roxx26 spune:
Da, mai asta ziceam si eu, sa-si ia un respiro de cateva zile, nu i-am zis fetei sa-si faca bagajele si sa o taie de tot. Ma rog, oricum fiecare si le stie mai bine pe ale lui, e greu de aplicat la tine sfaturile altora. Mie de exemplu cu greu mi s-ar putea aplica treaba cu plecatul impreuna undeva, ca o familie fericita, intr/o perioada tensionata. Pai daca plec cu nervi de acasa, apai cu nervi e si concediul. Ce daca se schimba peisajul? Ca nu mai gatesc, nu mai calc, nu mai spal - mda. Dar io daca am nervi pe sot, n-are a face treaba de prin casa, ca nu asta ma enerveaza. Mie-mi place concediul in relaxare si buna intelegere, nu doar plimbatul dracilor prin locuri pitoresti. Pentru mine solutia ideala e mereu o discutie serioasa. Care, pe cat posibil, sa nu degenereze in cearta. E un minim necesar intr-un cuplu. Ca daca nu mai putem nici discuta, atunci de grav.
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina