Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Hey!
Multu' Roxx pentru postare.

La Multi Ani tati de Natalia! Sa fi sanatos!!!

Si pe mine m-ar tenta, dar nu sunt sigura ca nu e cam acelasi lucru ca si premergatorul... demult am intrebarea asta... tocmai ca se prijina pe varfuri (ca la premergator). Ca si idee ar fi buuun ca mai faci una-alta prin casa, dar daca e periculos pentru el, mai bine nu. Sa vad ce pareri avizate gasesc.

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

nu i nimeni?
asa mi vine sa mi iau campii

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

Mirelush ce-ai patit mami?

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

La o a doua privire, ia uitati ce am constatat: Special Shipping Information: Currently, item can be shipped only within the U.S. and to APO/FPO addresses. For APO/FPO shipments, please check with the manufacturer regarding warranty and support issues. This item ships separately from other items in your order.

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

MIRE, suntem aci, cum nu?
Ce s-a intamplat?

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Sunt si eu prin zona!
Am intrat sa fac prezenta ca nu prea am mai avut timp zilele astea.

Si eu l am invatat pe domnul sot sa schimbe un scutec. Nici nu am realizat pana acu ca el chiar nu stie sa l schimbe. De aia probabil nu realizeaza daca e greu sau usor sa ai grija 24 ore de un copil.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Buna seara fete dragi...
Iar intru si eu sa ma plang, in rest sunt cu cititul la zi, asa din umbra, dar nu imi gasesc timp sa va si scriu si eu, dar azi sunt suparata pentru ca buburuza mea e bolnavioara, adica:
Acum 2 nopti, buburuza mea a facut febra 39 (rectal), de tusit nu tuseste, dar nasucul i s-a infundat, si azi am fost cu ea la medicul de familie.Dupa consultatie, a zis ca are rosu in gat, si mi-a prescris antibiotic Augmentin Bis + Ibuprofen si picaturi Otis-T in urechiuse, cica nu e otita, dar "parca" urechiusa stanga e putin inflamata.
Acuma , am ajuns eu acasa cu medicamentele, dar inca nu i-am dat nimic: fetita nu a mai facut febra de cand a avut acum 2 nopti 39, nu a mai facut deloc, iar eu stiu ca augmentinul asta e un antibiotic tare, si pe picaturile alea otis am citit pe prospect ca nu sutn reocmandate sugarilor!!!
Ce mama naibii sa fac nu stiu, ca sunt asa de suparata!!! Mamici de 2 pututi, va rog sa ma ajutati cu un sfat, ca nu stiu "cu ce se mananca" rosul asta in gat, cat e de periculos si cu ce pot sa il tratez fara sa folosesc antibioticul!!! Offfff

Mergi la inceput

am un copil in patut si unul in carut
ragusiti, abia mananca Razvan
si mai am si un om care nu stie decat sa urle si sa injure
off
de o ora scriu mesajul asta

Mergi la inceput

daria pt rosu n gat atatea chimicale???
doamne fereste
mai consulta un medic mama
offf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

IRINUKA - vazut filmuletele (multumim RROX) ma topesc dupa Patrickul tau! Toti Patricii sunt minunati!
Multumim de info referitoare la inecat, si prietena mea mi-a zis la fel, sa nu ma sperii si sa nu sar cu palma dupa cap la fiecare inecat, ca mai rau fac. Marturisesc ca si mie mi-e frica, am sa-i dau si piure-uri, mai ales pentru chestii ca spanacul de exemplu sau telina verde.

FRAGRANT- of, ca tare rau imi pare ca n-am ajuns, intr-adevar sunt scumpe produsele lor si eu tare bine ma impac cu ele. Si pasta de dinti mi se termina, si sapunurile, ale mele si de bebe, mai plecam si in Romania deci ne trebuiau provizii. Sambata am tot asteptat sa vedem daca ploua, sa iesim la vreo padure, anuntasera ploaie, n-a plouat si noi tot in casa am stat. Ca m-am ofticat la greu. IN plus, dupa-amiaza am iesit sa ma tund, am fost la mall si a cazut neastamparatul meu pe niste scari, direct in cap, avea nasul si tampla vinete- albastre. APoi am mers duminica la biblioteca, a gasit si pe=acolo de escaladat, a cazut si si-a spart buza, era plin de sange si urla de se zguduia biblioteca. Cand am iesit ne-a prins ploaia aia mare, mare, de care ne tot feream de sambata. Deci un week-end ratat de la un capat la altul, numai tunsul meu il trec la plusuri.

Mergi la inceput