Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Mica_daria - eu zic sa mai astepti, sa vezi si pediatrul. In general mi se pare ca medicii de familie prescriu aiurea medicamente puternice, fara sa tina seama de varsta copiilor.
Al meu a facut rosu in gat, i s-a dat antibiotic dar dupa febra si de peste 40 timp de 5 zile, deci nu din prima asa. Si mai avea si 2 ani si ceva pe vremea aia. Deci... nu stiu ce sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica_daria spune:

Mirela, trimite-l mami pe omu' ala al tau din casa care nu are stare si injura, ca la ce nervi am acum pe medicii astia de familie si pe inceritudinea din capul meu, il bat de canta hora unirii, nu mai injura!!!

Dolorres, merci, o sa ma duc la un pediatru dar daca eusesc doar luni, ce fac pana atunci???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

daria bine ar fi
poate i spune si lui cineva sa aprecieze ce are si sa l explice ca nu i usoara mamacia nici inainte nici dupa

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vasilasanita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

daria bine ar fi
poate i spune si lui cineva sa aprecieze ce are si sa l explice ca nu i usoara mamacia nici inainte nici dupa

off barbatii astia
trebuie adunati gramada si lasati macar 3 ore cu bebelusii

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu Stefan (12.01.2011) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

ma duc sa vad cum il iau pe razvi din carut sa l pun in pat si sa vad si cum il fac sa si bea laptele si poate prind si eu cateva ore de somn

vasi mai bine nu, ca cine stie cum ii gasesc, n am incredere
pupi fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

DARIA- nu ai putea sa mergi undeva la un laborator sa ii ia din gat? Daca e virus degeaba ia antibiotic, nu are nici un efect. Daca e bacterie (streptococ) trebuie antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Buna fetelor
Sunt ametita...am facut curatenie azi...si inca mai am baile.
Bebe meu cam are gaze , abia a adormit in seara asta,se trezea intr-una , isi ducea genunghii la piept, tragea cate o basina si urla. O fi de la morcov, sau de la cereale...cine stie. Azi a mancat super bine, dublu fata de ieri. ii plac rau cerealele. Are ceva daca ii dau cereale si dimineata si seara? dr mi-a zis sa ii dau seara?
Am citit din urma...jurnalul emigrantului rulzzzzzzzz
pup tot familionul racit a lui tunde
mica_daria mai cere o parere, augumentin pt rosu in gat? ntz ntz ntz ! doftorii astia !
mirelush ziceam eu de sotul lui lorich ca e dl B...dar aia a fost mai in gluma, mai in serios...dar al tau barbat chiar ca e B. offff nu stie sa aprecieze superwoama si supermama care esti. in loc sa iti fie alaturi si sa te ajute el injura si te supara...offff ce i-as face
ce mai vroiam sa zic...
aaaaaaa andri imi pare asa de rau ca ai prob cu soata. cum zic si fetele ...cel mai bine ar fi sa incerci din rasputeri sa fie totul bine in relatia voastra, ca sa nu ai remuscari dupa aceea. nu pot sa iti zic sa pleci de acasa, sau sa ramai...tu stii cel mai bine cum functioneaza treaba cand va certati, care e metoda cea mai buna de impacare. multa bafta, sa reusiti sa redeveniti cuplul fericit care ati fost odata
irinuko super tare...am vazut filmuletele cu Patrick. felicitari pentru autodive...nu oricine poate face asta multumim roxx pt ca ne-ai pus la dispozitie filmuletele, si comentariile dragute.
hai ca m-am chinuit cu mesajul asta 1 ora...s-a trezit bebe cand scriam. mai ce o fi cu el de se trezeste de cateva zile la 1-2 ?! el care se trezea numai la 5-6 si se trezeste plangand tare...se vede ca il doare ceva.
aprca mai vroiam sa zic ceva,dar daca am lungit-o atata am si uitat.
oricum va pup pe toate, si toti bebeii
noapte buna

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Daria - tocmai vin de la dr cu sophic si era un afis mare (e o clinica pediatrica): "pt rosu in gat nu se prescriu antibiotice; daca totusi pediatrul dvs prescrie antibiotice, cereti analiza de laborator"
mi-a sarit in ochi ca stiu de cate ori sa vb aici despre usurinta cu care se prescriu antibiotice;

gabiv - pt regimul lui sophic m-au trimis la dietetician; am sa iti zic ce regim imi da tanti; am progr abia pe 28 iunie
a analizat cacutzul lui sophic si a zis ca inca reactioneaza la ceva, nu stim ce...fie eu mananc totusi ceva ce are urme de lapte (desi eu zic ca citesc si rascitesc toate etichetele), fie e alergie la alt aliment;

asa ca tanti dieteticiana o sa-mi dea un regim draconic de 2 sapt, dupa care introducem treptat alimentele suspecte, sa vedem la ce reactioneaza;

testele de alergie pana-ntr-un an cica sunt neconcludente;
mi-a dat si reteta pt un lapte praf special pt bebei alergici (nu contine lapte si nici soia). cica sa fie in casa, just in case;

ea tot ma intreba daca vreau sa alaptez in continuare, ca cica multe mamici cu bebici alergici renunta la alptat dupa 1-2 luni de regim;
eu ii zic ca ma tin batoasa, ca alaptez pana la un an, ea imi zambeste a "las ca mai vb noi"...
inca nu cumpar laptele, ca sa n-am ispita-n casa;

a...si mi-a mai zis sa incep cu alimente bogate in fier, ca la un examen al pupilelor si al cutelor din palma (cica asa se verifica ochiometric anemia la bebelusi), sophic ar putea avea carente de fier; si a mai zis ca faptul ca eu am fost anemica in sarcina si inca am hemoglobina mica, o predispune pe ea la o lipsa de fier;
nu pare grav, dar ca sa contracaram, tre sa incepem cu alimente bogate in fier; de maine avem lapte cu cereale de orez cu adaos de fier in menu;
iar dupa 2 luni cu alimente "feroase" facem analize de sange, ca sa nu intepam copilu de 2 ori. atunci o sa vada cum evolueaza si daca e nevoie de suplimentare cu picaturi de fier;

a, si avem 6560g la 5 luni. (300 g in ultima luna)

cam asta; si uite asa v-am stenografiat eu vizita noastra la dr

parca mai voiam sa mai zic ceva, dar nu mai stiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

Irinuka - am vazut si eu filmuletele cu Patrick; e dulce tare de tot cum se autodiversifica dragul de el ;

jurnalul imigrantului - da...curat adevarat; il citisem in primul an de canada si-mi ziceam eh, totusi cat de lunga poate fi si iarna asta...si acum, la fiecare ninsoare din martie-aprilie imi zic: mama ei de iarna cat de lunga poate fi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Neata!

O tona de

am avut o noapte alba si urmeaza inca una pe drum.
nu stiu ce a avut puiul mic..de la 1 pana la 3 s-a foit,a adormit o ora si s-a trezit iar..pana sa ma culc eu a sunat ceasul sa-mi pregatesc soata de servici.
il dor gingiile saracu...eu nu stiu cand apar dintisorii gelurile deja nu mai functioneaza,iar de la baby orajel vomita...e oribil la gust si imediat se stramba si isi face greatza. am renuntat la el.

Sa aveti o zi frumoasa,sa iesiti din butoaie si sa le sigilitati..nu aveti voie acolo

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput