Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 3
Simonix spune:
Dolores scriu repede repede - noi nu avem super eroi, am avut o faza cu McQueen, care mergea repede si facea foc la roti. Apoi a fost faza cu ambulante si accidente
: masinile faceau accidente (bubuieli, tranteli) si venea ambulantza (musai sa aiba sirena tipacioasa) sau pompierii (care evident stingeau focul). Acum avem faza cu inchisoarea si politistii, toti aia rai merg la inchisoare, pana si microbii merg la inchisoare
Mai avem faza cu doctor (Mara stie ![]()
) - cel mai fain se joaca cu copii mai marisori, in parc: aia se accidenteaza, cad artistic pe jos, vine doctorul (Robert nu accepta sa fie altul doctor - deci el e doctorul parcului), se duce al pacient, il transporta la spital (da, il ajuta sa se ridice pe bolnav) si apoi incepe masajul de refacere (la burta goala). Deci imaginea este cam asa: vreao doi trei copii prin iarba intinsi pe spate, cu ochii inchisi si expresii de durere pe fatza, cu burtile goale si cu robert printre ei masandu-i si reparandu-i :-)
Eu zic ca asa sunt baietii, au jocuri mai agresive, jocuri in care ei controleaza, au nevoie sa se afirme, al meu chiar nu se uita prea mult la desene, nu stie de spiderman, la TV eu ma uit doar pe emisiuni culinare, jocuri, unoeir si o stire, mai schimb daca e nepotrivit pt el. Si totusi e foarte hmmm baietos
: face zgomot, ii place sa isi asume roluri in care ne sperie, ne mananca, ne baga la inchisoare, jocuri in care el controleaza totul si evident ca este cel mai puternic etc. Dar nu este agresiv, nu are voie sa dea, sa loveasca, pana si accidentele la masini le-am temperat: doar se ating si cad, asa :)
Al meu nu prea stie de desene, singurele pe care le-a vazut mai de la cap la coada au fost Cars, Féé Clochette (da, ii plac zanele !!!), Albinutzele, Cartea Junglei cam atat, in rest se mai uita la desenele zilnice de pe TF1 pana plecam la scoala (Miky, Dora...) In rest nu e vreme de desene, sta la scoala pana la 5 si ceva, apoi in parc sau acasa cu Mara, uneori se mai rasfatza cu cate un desert la TV si se uita la programul de seara de desene (se incheie la 8 aici). Noi suntem destul de paicifsti, si totusi cred ca "barbatzia" din el isi spune cuvantul ![]()
Sa stii ca mie nu imi convenea cand isi alegea printzese de la rafturile cu jucarii ![]()
(am avut si faza cu printzese
).
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI ROBERT, BAIAT FRUMOS!!!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Lorich spune:
POZE PARTY GRADINITA
LILY???? 

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
MsBB spune:

LA MULTI ANI
R O B E R T!!!!

Lori
sa-ti dea D-zeu fericire, sa-ti cresti sanatoasa copilasi, sa te bucuri de ei in fiecare zi! 2 flori intr-o gradina 
Te
cu mare drag, si-mi pare rau ca nu te pot strange tareeee tare in brate! O imbratisare virtuala 

Lilly 

Hai cu nasterea usoara si cu bb sanatos 
Cleo
si
pt veselia din sufletul tau ![]()
Inais
ma bucur sa te revad! Sper ca ai primit si urarile noastre
Pup toateee fetele , fara exceptie, sanatate si multa veselie! 
Semneaza subsemnata
,
indragostita lulea de cele 2
, mAndra
zgubiloasa si martisorul Sofifi 
Doloress spune:
SIMONIX- nici al meu nu se uita deloc la desene. Doar Dora din cand in cand si Diego, a avut o perioada asta iarna cand se uita la greu, tot numai Dora si Diego, 101 dalmatieni, Pisicile aristocrate ii puneam noi pe calculator. Dar Spiderman si alte minuni din astea violente nici sa nu vad, la varsta lui.
La TV nu se uita deloc, eu ma uit numai la cate un episod din CSI din an in Paste, cand adorm copii si de obicei adorm si eu in fata TV-ului. Pana acum vreo saptamana nu aveam post de desene animate, acum am schimbat si am pus, sa fie acolo.
Dar vine de la gradi cu Spidermani si Batmanii, mai ales la cea veche, la spanioli, acolo numai asta faceau toata ziua, le punea youtube sau TV cu desene ca de asta l-am si schimbat in principal.
E normal sa fie mai agresiv ca baiat, am inteles, insa ma gandesc ca prea numai in negru vede tot - numai caderi in prapastii, lovit, taiat cu cutitul, spart capul, rupt maini, etc. De desenat deseneaza numai cu negru, in special fetele le mazgaleste pana nu se mai cunoaste nimic. Si totusi e un copil tare vesel si inimos asa, nu se bate deloc cu alti copii, in parc e tare de treaba, invita pe toti copii sa se joace cu jucariile lui (mai ales pe fetite).
Simonix spune:
Dolores - si al meu a avut perioada negru ![]()
Uneori am impresia ca vorbim de acelasi cupil
El insa nu mazgaleste, doar ca alege negru daca ii dai de ales sau uneori zice ca vrea chestii negre :)
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti
Victoria_mami spune:
Doloress si Simonix, mie mi-a zis odata (la 2 ani Victoria a avut perioada coloratului cu negru) un psiholog ca (,) copiii aleg negru pur si simplu pentru ca e culoare puternica si se vede bine pe hartie. Cica nu sunt alte motive 'obscure'. Eu am zis ca si rosu se vede bine si el mi-a replicat ca daca alege cu rosu sa-mi fac griji, ca rosu e culoare folosita de copii "angry"! (suparati, maniosi...)
_
22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich POZE PARTY GRADINITA LILY???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
WOW! Cat sunt de frumosi! Amandoi! Si privirea lui Robert cand a vazut tortul... valoreaza mai mult decat 1000 de cuvinte. Si tare mult mi-au placut pozicile unde Ana doarme, e atat de dulce, atat de inocenta...

_
22.05.2008 Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
fecian spune:
Am intrat sa spunem si noi cateva impresii despre rol-playing.
Si Bitzu tot asa e, azi e trenul cel rau , maine e nenea rau iar mai nou este dinozaurul cel rau care vine si ne mananca (la noi aia buni si mici sunt mancati)...ideea e ca tot asa ca si ai vostrii se lupta cu monstrii imaginari, se lupta cu noi cu toti...vrea sa fie in control, el e cel ce invinge intotdeauna. A fost o perioada cand el se credea ca e focul (a vazut el cum erupe un vulcan...si evident a fost fascinant si vrea si si el sa fie focul).
Dar in general e un copil sensibil, poate chiar prea sensibil, interiorizat, un copil bun. Eu cred ca e doar o faza a copilariei, in care trebuie sa se afirme si ei cumva.
Ma speriasem si eu , am fost la pediatra si am vb de chestia asta si ...mi-a zis doar ca are o imaginatie fantastica si sa il las sa se exprime. Si asa si fac...
Aaa si al nostru a inceput cu perlutze.
Acum catev zile in oras...vroia in brate si ne maraia continuu.. Sotul a zis ca il doare burtica si nu poate sa il ia in brate...resemnat da fuga la mine si cere in brate...aceasi poveste...
Mai mergem cativa pasi si il vedem ca se opreste si zice catre noi: (cu o fatza d-aia schimonosita de durere)
- Mami pijn, taty pijn bitzu veel pijn!!! (pe mami o doare, pe tati il doare dar pe bitzu doare si mai tare
)
Mai avem si altele...dar asta imi e draga ![]()
V-am pupat, merg si eu sa dorm ca pic de somn..
Felicia,
de pui (Gabriel) si
32+ cu bulina
(Mihai sau Anamaria???)
AMR 9 s!!!!
_
Simply happy!
piggy spune:
intru si eu in graba mare cu o intrebare
a fost cineva in thassos?> am nevoie de o recomandare pt cazare plsss

Gabriel
Victoria invinge cancerul!!!