Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (193)
Raspunsuri - Pagina 2
cleo78 spune:

pt lilly
La multi ani, Robert, pui de lorich!! sa fii sanatos, si fericit si implinit! Sa ai o copilarie minunata alaturi de fetele tale!
La multi multi ani, Amelia!! sa fii sanatoasa si fericita si implinita!! si sa zici lui mami sa mai dea pe aici![]()
Mara face taraboi. S-a trezit la 7 fata 15, ca vrea la robert. Fiind singuru copil cu care se joaca imprejur...
Aseara au tras o joaca minunata de-a doctorul. Evident, Mara pacienta
. Am facut si poze, dar nu putem sa le publicam, sunt compromitzatoare ![]()
edit: sa va zic cat de bune sunt croasantele? ![]()
Luminel spune:
La multi ani, Amelia Gabriela si "cozonacel" frumos Robert!
Sa va fie viata lina si senina ca o zi iunie insorita!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
alina_anto spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui cleo78![]() ![]() pt lillyedit: sa va zic cat de bune sunt croasantele? www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Nu!!

pupici Marei!! si lui Robert!!!
LA MULTI ANI ROBERT, BAIAT FRUMOS!!! Sa fii sanatos, norocos si fericit toata viata!!

LA MULTI ANI AMELIA!!
Lilly suntem cu gandul la tine!!!!!

Alina
7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Ylari, cum sunteti? ce face Eva? 
Alina
7+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Adriana_78 spune:
La multi ani baietel frumos Robert!
Lore va doresc o zi minunata si sa fiti fericiti!
La multi ani, Amelia!
Lilly, nastere usoara si bebelus sanatos si cumintel!
Noi plecam maine la Viena, nu stiu cand mai apuc sa intru
doresc sarbatoritilor din zilele urmatoare "la multi ani"
si zile frumoase tuturor!
Adriana
DanaH spune:
La Multi si fericiti ani!!!, Robert! Sa cresti mare si sanatos si voios si fericit alaturid e familia ta frumoasa!
Lorich, sa iti traiasca baiatul ... si fata, evident.
Lilly, nastere usoara si bebe sanatos. sper ca deja il ai pe bebe in brate la ora asta. pupici
cleo, mai bine nu mai spune cum sunt croasantele, ca si asa am pus vreo 2 kile de la berea belgiana weekend-ul ce trecu. iar acum ma lupt cu ele.
eu sunt tot intr-o fuga... dar vine el concediu. AMR 4 sapt.
Poze
Poze noi
Doloress spune:

La multi ani fluturica Amelia!
La multi ani Robert, baiat frumos!
Sa va fie viata frumoasa si senina ca o zi de iunie!

Hai LILY!

GABITAM - da, Ana are deja doi dinti, primul iepuras al Odiseii.
CLEO - simt asa un aer vesel de la tine, si de pe blog, ma bucur! O sa o dati la gradinita pe Mara?
A propos, copii vostri cum se mai joaca? Mamele cu baieti mai mari sau mai precoce, cand trece perioada de super-eroi, sau abia a inceput? Ma innebuneste cu Spiderman, si nici macar nu a vazut filmul sau desenele. E plin de bube si vanatai ca bineinetels ca vrea sa sara pe pereti ca Spider.
AL meu are multe jocuri make belive in care exista neaparat un monstru cu care se tot lupta. Daca ne jucam cu masinute, una trebuie sa fie politia sa dea amenzi si sa bage masinutele la inchisoare. Deci trebuie sa fie musai cu conflict si violenta. Eu care sunt asa de pacifista, mi-a dat Dumnezeu un razboinic. Toata ziua alerg prin casa cu o sabie. Eu sunt monstrul de cele mai multe ori, un monstru bun cica, dar care tot trebuie eliminat. ![]()
Si intrebare pentru mamicile cu 2,3 copii? Ce faceti cu jucariile mici si inghitibile cand creste putin cel mic? Patrick are o tona de maruntisuri, se joaca mult cu ele? De multe ori le gasesc prin bouncerul lui Kevin. Si Kevin incepe sa apuce si sa duca tot la gura, normal.
Ultima perla a lui Patrick:
Mami- imi faci si mie un fratior mai mare?
belleane spune:

Robert

iti doresc sa ai parte de tot ce e frumos si bun pe lume, sa te ocoleasca toate relele, sa ai bafta cu caru"

Amelia

Hai Lilly!!! Hai Lilly!!!,
Hai Doloress!!! cu fratiorul mai mare![]()
cleo78 spune:
Doloress, cum faci rost de fratioru mai mare?.... Zi-i ca tre sa il hranesti si sa doarma fratiorul actual sa iasa mai mare ![]()
DanaH, apropos de bere, cand a venit Vic. m-a rugat sa il asept cu o bere belgiana. Eu am luat croasante si bere Efes de la turci
. Asa ca acu baga bere Vic. in balcon
. O sa il tarai la Ikeeaaaa.. asta e momentul frumos al unei mutari![]()
stau cu F5 pe forum la burtici de mai-iunie 2011. Poate, poate vreo veste de la lilly. Mai scot o
, desi prafuitele mele au ramas la Buc.
Lorich spune:
Multumim de urari fete dragi!!!

uram si noi LA MULTI ANI AMELIA !!
Ne-am intors de la party la gradinita, am scapat de furtuna nebuna!
Piciul s-a distrat pana la epuizare cu colegutii lui, a venit mikey mouse - Doamne, era fascinat Robert sa-l vada "in carne si oase", i-a distrat pe toti, a suflat in tortulet, i-au cantat multi ani traiasca, a fost ff ..zgmotos ![]()
Fifi s-a suparat si a adormit in curte!
A primit o tona de cadouri, e f frumos sentimentul asta, abia astept sa se trzeeasa sa-l vad inotand in ele!!
Dupa amiaza avem tort nr. 2, asta daca sta teapan in chicioare, daca nu..avem...inghetata!!! ![]()
Va pup, multumesc de cuvinte frumoase si ....multumesc lui Dumnzeu pt asemenea binecuvantare!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011