Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(47)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mirela2 simo da si mie pm cu pensiunea lui angi ![]() mami cu motaneii ![]() ![]() ![]() colacei de inot pentru bebelusi |
ti-am trimis
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adryiii/adryiii.jpg)
adryiii spune:
Fiecare cu ce-l doare Am mai gasit ceva http://retetebebelusi.ro/branzica-calcica-de-casa/
Si chiar am terminat cu studiatul.Mai vad cand incepem.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Andutza_B/Andutza_B.jpg)
Andutza_B spune:
fetele mele dragi.
Ei, Ralukara, 6 ani diferenta inseamna ceva! Multumim de complimente
Deci nici tu nu stii sa inoti? Pfui, deci nu-s singura de pe planeta asta care nu a invatat in copilarie. Mai am o sansa... Da, si eu ma gandeam sa merg cu Miruna la bazin, prin toamna.
Tunde, fugi la invatat! Stiu cum e sa nu ai niciun chef. Da' eu as avea chef SA AM CEVA DE INVATAT , nu neaparat sa invat... M-as simti ca altadata, fara griji de "om mare" .
Lori, . Da' ma primesti si pe mine pe covorul ala?
Simis, noi Pampers folosim. Sunt multumita. N-am incercat altceva. Doar pampers din aia portocalii, dar sunt naspa.
Prima lingurita...fiasco. Nu-i place DELOC, se stramba, isi face greata si vomita chiar. Si e mar copt!! La pastarnac si telina cum va face? Loutzy, mersi de pont. Oricum, nu i-a placut din prima. Nici nu a scos limba. A deschis gurita si cand a simtit... vai, s-a strambat ca un om mare. Si asa a tot continuat pana a vomitat.
Mai nou nu mai sta singura. Ma si sperie, daca ma duc la baie, cand vin o gasesc urland si privindu-ma cu o ura...ceva de speriat. Daca stau fix langa ea , tace. Cum ma indepartez, maraie , iar daca indraznesc sa ies din raza ei vizuala... e jale. Si mi-e greu sa imi tot bag in cap ca nu-i constienta. Stiu . Dar asa simt. Si e un cerc vicios.
V-am zis ca e mai bine in butoi. Mai scriu cand ma simt mai bine. Dar va ciotesc in continuare, oricum
Andutza- de pisicuta Miruna-Georgiana (26.01.2011)
![](images/user_woman.png)
gabivalceanu spune:
Sal!
LORICH, esti epuizata, mami!!! N-ai pe nimeni care te-ar putea ajuta? Nu stiu, o vecina, o matusa... Macar citeva ore. Uneori o fetitza de 14-15 ani e o minune pt citeva ore de joc cu Robertel. Pina te reabilitezi putin. Ana va trece repede peste si fara alte complicatii, pt ca ai racit si tu si ii pompezi anticorpi la greu. Asculta la mine, ca stiu.
Ai vazut, MIRELA, ca tot pojarel fu? Te felicit ca ai avut intuitie si nu ai dat antibiotic dupa cum te sfatuise megadr tau. Tu l-ai facut?!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/piscotel2011/piscotel2011.jpg)
piscotel2011 spune:
Am revenit!
Pupam bebei bolnaviori si mamici epuizate sa treaca repede...E greu si pentru un om mare cu racelile si bolile astea d-apai la un bot de carne...offf
Fi-mea e fascinata de o sticla de jumate cu suc..i-o tot invart pe aici...cea mai buna jucarie ever...
Azi am papat piure de caise, nectarine si pere...tare bun mai fu si de data asta...vineri avem vizita de pediatru si vedem ce ne mai zice...de cand nu ii mai dau banana face caca neajutata si sunt super multumita...
Noi am folost pana acum pampers, pufies, marca kaufland si babylove...dintre toti pufies rules si apoi urmeaza astia de la babylove pe care i-am descoperit sapt trecuta si-mi vine sa ma impusc ca am ratat promotia de 100 buc cu 54 de lei. Mie mise par ok...e drept ca tre sa ii schimbi mai repede decat pe ceilalti ptr ca se umfla de la pipi rapid...cei de la kaufland sunt horror...trag de ei ca sa ii termin..pufies rules oricum
Tunde - spor la invatat...si eu-s pe post de suzeta noaptea...azi dimineata n-am mai putut si i-am pus-o lu ta-su in brate si am mai ciupit 2 ore...nu mai puteam...ori m-a ajuns oboseala ori m-a trantit raceala asta de tot...sunt zombie dimineata...
cu tabelu...hmmm...m-am cam lenevit saptamana trecuta n-am mai iesit la plimbare decat seara si de abdomene nu m-am apucat nici acu...deh...si nici kile n-am mai dat jos....
pup fetele
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mirela2/mirela2.jpg)
mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gabivalceanu Sal! LORICH, esti epuizata, mami!!! N-ai pe nimeni care te-ar putea ajuta? Nu stiu, o vecina, o matusa... Macar citeva ore. Uneori o fetitza de 14-15 ani e o minune pt citeva ore de joc cu Robertel. Pina te reabilitezi putin. Ana va trece repede peste si fara alte complicatii, pt ca ai racit si tu si ii pompezi anticorpi la greu. Asculta la mine, ca stiu. Ai vazut, MIRELA, ca tot pojarel fu? Te felicit ca ai avut intuitie si nu ai dat antibiotic dupa cum te sfatuise megadr tau. Tu l-ai facut?! |
ai avut gura aurita
ii am pe amandoi pe genunchi, ca deja se gelozesc cu iau pe unul in brate
![](bang.gif)
![](pupic.gif)
mami cu motaneii
![](bebic.gif)
![](bebic.gif)
![](rugaciune.gif)
colacei de inot pentru bebelusi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ocsanica80/ocsanica80.jpg)
ocsanica80 spune:
buna ziua si de la noi
;
am citit rapid din urma ca nu am mai avut timp zilele astea din cauza de.... hi hi hi sunt in trend... certuri cu sotul, dar deastea de nu avuram niciodata; oricum acum se pare ca s-au mai calmat spiritele;
Lori si Mirela imi rupeti sufletul mamici eroine ce sunteti voi ;
nici soata mea nu a schimbat ever un pampers sau sa faca altceva (bine noi avem ajutor si de la soacra) dar este un tata tare bun si Sofi este disperata dupa el, cum il vede incepe sa rada indiferent cat de suparata este;
am promis ca pun poze de la botez dar nu am avut timp; in seara asta sper sa ma tin de promisiune; toate fetele;
a si acum invat si eu sa merg pe bicicleta ;
Roxana mami de Maria-Sofia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lorich/Lorich.jpg)
Lorich spune:
Gabi n-am pe absoliut nimeni aici, in Buc. iar mama si-a consumat deja toate liberele pe luna asta cand a fost zielle trecute.
sunt umflata de plans, deci nu o pot linisti, nu dupa panadol, nurofen, calgel...plange pana isi pierde vocea. Am cedat, am plans langa ea si eu pana s-a oprit, a supt un pic si acum a adormit. Sa vad ce fac de mancare pana se trez. O farfurie daca o ating de alta..gata, e trezita! In plans si urlete!!! ea, care se trrezea numa rzand, Doamen, o doare e clar....in atatea locuri si feluri...deci, de la sup minune cu eucalipt (ff bune si eficiente) a facut un eritem fesier ce nu trwce cu nimic vad; doarme acum in fundu gol.
plangeee..
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mayane/Mayane.jpg)
Mayane spune:
Sa ma plang... Sa-mi vars naduful.
Imi dichisesc copilul de plecare, il pun in carucior si iesim la plimbare. Dupa nici cincizeci de metri vad o gloata adunata de parca a venit televiziunea. Dar stai, chiar a venit televiziunea. Inaugureaza cu fast, in prezenta Primarului General, o spalatorie sociala. Ii ocolesc si ne continuam plimbarea. Un individ cam la treizeci de ani, imbracat ca serpasii din Everest, cu o suzeta in gura si punga de aurolac la brau ma ''sterge" usor in depasire, trece straduta si se duce in parculet, unde se usureaza pe verdeata. Un palc de sapte-opt "asistati social" vorbesc tare si fumeaza. Ma roade ceva si nu imi dau seama ce.
Ajung acasa cu copilul aproape adormit, il pun in patut la nani si imi vad de ale mele. Ceva-ul continua sa ma roada. Si brusc ma luminez.
Centrul de paine si aprozarul din vremurile apuse sunt acum Centre de Zi, pentru asistatii social. Restaurantul vremurilor apuse este Cantina de Ajutor Social. Iar acum, in ceea ce fusese candva terasa restaurantului, avem Spalatorie Sociala.
Frumos, n-am ce zice. Atata grija pentru cei nevoiasi. Ca doar se strang din tot Bucurestiul. Vin cu galetile dupa mancare... Si daca ai "norocul" sa nimeresti cu ei in acelasi troleibuz, poti auzi remarci foarte interesante: "ciorba de ieri am aruncat-o, ca nu mi-a placut", "eu mananc doar pulpele, ca mancarea de cartofi mie nu-mi place"...
Ma infior. Deci pe astea sunt cheltuiti banii mei, banii tai, banii nostrii. Atata grija pentru cei nevoiasi. Dar grija noastra cine o poarta? Ce s-a intamplat cu scoala unde am invatat, de e goala si parasita? Dar cu gradinita care e in "renovare" de vre-o opt ani? Dar cu parcul unde ma jucam in copilarie, care acum e ingradit cu gard de trei metri inaltime?
Cand eram mica, de pe la cinci-sase ani, ieseam singura afara. Bateam parcul in lung si in lat, bateam mingea, ne dadeam in leagane, saream coarda... Veneam seara acasa, obosita-rupta, cu genunchii juliti si cu buzunarele pline de corcoduse. Eu n-am curaj nici macar sa ma gandesc ca voi putea sa-i las copilului meu aceeasi libertate. Nu ca n-as vrea. Dar ar insemna sa fiu iresponsabila. Trist, nu?
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ziki/ziki.jpg)
ziki spune:
off mamicilor, ce mila mi se face cand citesc de voi si de buburuze!!
imi pare rau ca mai mult nu pot face, sau pot?
LORI, MIRELA, va pupam mult mult de tot sa treaca repede de tot!
eu nu stiu ce am, am o stare exuberanta, dubioasa chiar. si observ ca voi sunteti ori in butoi, ori pe covor...
e clar, sunt pe dos, ca sa nu zic pe invers.
acum voi sunteti toate scumpe la vorba si deprimate si io topai...
macar daca va pot inveseli, sa-mi joc rolul de bufon al regelui, nah.
va pup pe toate!
ma intorc la ale mele. abia astept sa va vad vesele si cu copilutii sanatosi
sanziana
![](mamica.gif)