Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(47)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

ziki un singur lucru sa faci - sa scrii!!!!!
si ne revenim toate

imi pare rau tare ca depresia e contagioasa...mai bine nu scriam ieri, parca acum toata lumea e cam...sau poate asa vad eu, de aici de pe covor
gluma gluma, da mazarea nu se face singura, am fugit!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Ralukara noi ne intelegem super cu babylove. nu am avut nici o probl. si nu o schimb la o ora. ci la 3-4.

Lori mami, ce rau imi pare de voi. multi si maaare sa mai treaca supararea si sa incarci cu energie sa treceti cu bine peste asta.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

lori mai faci si mancare????

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

pai, tre sa-i dau ceva lui Robert si brocoli cu pui a refuzat; incerc cu mazare, daca nu era el...nici nu intram in bucat; eu pe ziua de aiz mananc acum o cutie de sardine;

cine vrea sa stie noua mea cura si cat am slabit.... uof, prefer sa fiu grasa si sanatoasa!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

am si eu o intrebare:
din ce am citit, voi dati toate fructele bagate un pic la cuptor?
nu se pot da si asa crude date p razatoarea de sticla?
mie dr nu mi-a zis nimic. doar k sa le pun in branzica ca sa ia mai usor branzica.

p langa cartof, morcov, dovlecel, albitura, ardei gras, telina, ce alte legume mai pot sa ii bag ??

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

RaluKara - povestea ta e pe prima pagina!! Felicitari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

raluca eu le dau pe o razatoare normala

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

bebelu - eu le dau crude pe razatoarea de sticla. La legume inca nu am ajuns.

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MUlta sanatate bolnaviorilor!
Of, LORICH, ma strange in spate cand te aud! Greu e sa nu ai pe nimeni la cine sa apelezi si consortul sa-ti mai si faca probleme. MUlta putere mamico, mai faci si mancare, auzi! Eu ieri am comandat o pizza ca sigur n-ar fi mancat nimic din ce ii dadeam eu, m-am asigurat ca macar nu cade din picioare de inanitie, si nici nu m-am strofocat prea tare.

Patrickul e bine, azi l-am tirmis la gradi, nu mai avea febra, are o laringita ca vorbeste de parca ar fi vazut lupul. Noptile sunt cam agitate, a venit la mine in pat, nu incapea, cu greu l-am convins sa mearga la el, vrea cu mami, desi s-a invatat sa doarma si cu tati, tot cu mami e mai bine cand e bolnav. Ieri n-a vrut sa doarma de pranz si l-a agitat si pe Kevin asa ca degeaba a fost Patrickul cuminte si linistit toata ziua, Kevinul a urlat continuu, e tare rau de somn, daca nu isi face reprizele lui de somnic, nu te mai intelegi cu el. Si sa ma vezi ce frumos ma luptam eu cu mechant-ii si cu monstri cu Kevin in wrap urland de mama focului. Ce sa-i facem, asta e viata cu doi copii. Dar nu ma plang, pe langa Lori, stam bine.
Dar tot ar fi buna o clona!

ANDUTA- te inteleg perfect, eu la Patrick n-am putut iesi, urla ca din gura de sarpe dupa 10 minute afara, nu statea deloc in carrier, etc. Cand s-a mai linistit, a venit iarna si 6 luni am stat inchisi in casa ca nu puteam sa ma plimb cu carutul prin nameti. Asa ca aveam zile cand simteam ca o iau razna. Incearca totusi sa o pui singura in marsupiu, eu il pun singura. Sau poate sa-ti iei unul mai usor de manevrat, nu stiu. O plimbarica, chiar si prin camp asa, face minuni. Si da, de cum incepe sa stea in fund, poti trece la carutul ala de tip umbrela, e usor ca il poti lua si in autobuz.

Am fost si noi la plimbarica de dimineata, am aici un parc pe malul apei, e o limba de pamant pe un lac, te rupi de tot, nu se mai aud masini, nu se mai vad oameni, numai copaci, apa, pasarele, biciclisti si role. A fost bine si racoare, Kevinul a dormit 3 ore, eu am facut putina miscare, cu i-podul la ureche, am citit apoi pe o banca, nu m-as mai fi intors acasa dar a venit soarele si caldura, adica nu e chiar tare cald, 25-26 de grade, dar nu prea le suport nici pe astea.
Am vazut pe fetele de la cardio-poussette, abia astept sa incep si eu, de pe 27 iunie, m-am inscris deja. M-am tinut putin dupa ele, antrenoarea e de tipul ala bootcamp, urla la bietele fete, scotea untul din ele. Toate erau niste slabaturi, nu stiu ce cautau acolo, daca asa sunt si cele din grupa mea, am sa mor de rusine.

Branzica- si eu ii dadeam de vaci, nu e totuna cu laptele, cum bine a explicat LAURA. Si iaurt si branzica i-am tot dat destul de devreme.
Wow, ce de bebei diversificati, numai noi o sa ramanem la coada. NU-i nimic, o sa invat din experientele voastre!

La inceput e normal sa nu manance mai nimic, sa cada mai tot pe jos sau pe babetica. E normal si sa refuze, se zice ca trebuie sa incerci de zeci de ori o mancare pana o accepta, sa nu te lasi pagubas dupa prima incercare.

Nu stiu cine intreba de alte legume - parca Ralu- eu as mai incerca cartoful dulce, zucchini (daca este la voi), brocoli dupa 6 luni ca mai da dureri de burtica. Insa daca tolereaza bine, brocoli e OK sa-l dai de 2 ori pe saptamana, e foarte bun, are de toate in el. Eu ii faceam diverse combinatii, si cu asparagus, si cu spanac (desi are multi nitrati, deci nu e de exagerat cu spanacul), sfecla rosie, ridiche, etc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

BEBELU, la cuptor sunt mai moi, pt cine incerca cu bucati mai mari.

LORICH, e crunt... Dar stii ca va trece, da? Azi si miine e cel mai greu. N-o lua razna, mai ia-l si pe sot sa fie de gardA. Miine nu poate lipsi de la munca? O zi, un medical, ceva. Ca daca tu pici, ce faceti? Hai, linisteste-te, va fi bine. Si daca nu maninca Robertel o zi, nu-i nimiic. Nu trebuie sa faci mereu totul de nota zece... Azi si miine incearca numai sa supravietuiesti...
Si Ioana avea acum o ora 40 in cap, febra. Nici nu vreau sa ma gindesc!
G

Mergi la inceput