Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, am si eu o intrebare de om batut in cap: voi cum prindeti scoicile la masini - cu fata sau cu spatele la directia de mers? (ma refer la bancheta din spate) Si in ce parte - stanga, mijloc sau dreapta? Noi ne-am prins urechile tot incercand sa o prindem la mijloc, cu fata la directia de mers (pana acu a stat cu spatele...). Daca ar putea sa-mi descrie cineva cam cum se prinde, m-ar scoate din ceata...

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

noi l-am pus in dreapta cu spatele in directia de mers.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

hello..la amiaz'

Sunshine - CM nu mi-a venit inca (la Robert la 10 luni...si nu-mi fusese dor).

ocsanica pe noi ne-a prins ieri o ploaie cu copiii in mall-vai de mine cum i-am dus pana la masina.

Miss mj nu, la Ana nu sunt deloc extremitatile reci, deloc, doar cand ii e frig. Mai apare si la noi cate un muc, bag oscilo si urmaresc +bai de ser la nasuc (le uraste, stiu). Noi punem noaptea cal. electric..zau ca-mi vine sa-i pun o caciulita pe capsorul chel...clar nu e obisnuita cu temepraturi mici in casa si a afectat-o.

pufoasa laura hai poate nu ia si Ilinca raceala! Sanatate! Apropo,care e treaba cu alapatarea, banuisc ca voiai s-o intarci sau eerai la ultima suta d emetri, nu? Ca nu inteleg - nu treb sa intrerupi pt o raceala, si aspirina nu e ogligatorie, ajuta mult paracetamolul, plus ca e voie si nurofen plus sau forte. In fin, sanatate !

mai, eu sunt socata ca exista asa copil, Ana daca ii e somn, isi trage ceva pe ochi sau isi pune o palmita si gata, indiferent de "zgomotul de fond"....Doamne, Robert adormea numai pe umarul meu - si la 3 luni avea vreo 8 kg. Dragalasenia,nici nu simt ca am un bebelush in casa!

va pup, ma dispera vremea asta!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaromt spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina_m

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Mai fetelor, am si eu o intrebare de om batut in cap: voi cum prindeti scoicile la masini - cu fata sau cu spatele la directia de mers? (ma refer la bancheta din spate) Si in ce parte - stanga, mijloc sau dreapta? Noi ne-am prins urechile tot incercand sa o prindem la mijloc, cu fata la directia de mers (pana acu a stat cu spatele...). Daca ar putea sa-mi descrie cineva cam cum se prinde, m-ar scoate din ceata...

_

Roxana

Botezul Catalinei

noi l-am pus in dreapta cu spatele in directia de mers.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

si noi la fel

Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinukaaa spune:

ROXX scoica se pune obligatoriu cu spatele la directia de mers (fata la bancheta. La mijloc nu cred ca vei reusi s-o prinzi (n-am incercat recunosc)... doar in stanga sau un dreapta (oriunde - nu conteaza). Centura se da cumva pe dupa spatele ei (o parte) (se prinde de scoica), iar cealalta parte prin fata ei (deasupra picioarelor lui bb cumva).

Fac poza maine daca vrei ca de explicat e cam aiurea. Poate e altcineva mai talentoasa, ca eu nu prea le am (nu degeaba-s inginer).

Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}

www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Roxx vezi ca e musai!!! Trebuie cu spatele la directia de mers, pana ajung ei pe la 11 kg parca, daca nu gresec....oricum, pana mai cresc, (practic cam cat folosesti scoica)...pt ca muschii gatului la ei nu sunt dezvoltati sufiecient si la o frana ceva, nu trebuie sa-i vina capul spre fatza. Nu stiu daca am axplicat cu sens. Noi avem isofix la scaunul lui Robert, plasat in spatele soferului, Ana e la mijloc (acolo nu e isofix, dar cica locul din mijloc e cel mai sigur - adica daca intra un bou in aripa masinii, e mai safe in mijloc). + eu care stau in dreapta, langa Ana, eu inca nu-i las singuri in spate, ca mi-e ca o mai cauta Robert la ochi, gura, pe principiul "tu ai neghi!!"
Despre cum se monteaza, iti fac demo intr-o seara dupa un parc ceva.Aveti isofix la masina/scoica?

Madalina imi pare rau ca s-a terminat lapticul, dar las , cat a fost a fost bun pt puiul tau.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

si noi tot cu spatele la directia de mers si se prinde in felul urmator: partea care la noi ne-ar veni la burta se prinde in 2 puncte pe deasupra picioruselor lu' bebe iar partea mai lunga vine prin spatele scoicii unde ar trebui sa mai aiba un punct de prindere

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Masina cica are isofix, scoica habar n-am...
Treaba e ca noi uikendu viitor plecam la Sibiu, si io-s mai lesinata ca ea, adica nu pot sa stau in spate, am super rau de masina si ma si vad cu punga la gura pe serpentine...Si speram ca o pot monta cu fata sa ma mai pot uita la ea sa vad ce face.
Sunt curioasa cum procedati cand sunteti la volan si il aveti pe bebe in spate. Sta asa singurel cu spatele la voi? ...SHINES?

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Bai m-ati dat peste cap...eu am scaunul de masina in spate, in dreapta, dar cu fata spre sensul de mers. Eu l-am pus asa, ca sa il vad de la volan...nu am stiut ca nu e bine. pai si cum il vad eu cand conduc daca il pun cu spatele la mine??!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebect spune:

La multi ani,Eva!
Sa fii sanatoasa, fericita iar acum ca te-ai crestinat sa-ti dea Doamne Doamne tot ce-i mai bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

Citat:
citat din mesajul lui missmj

Bai m-ati dat peste cap...eu am scaunul de masina in spate, in dreapta, dar cu fata spre sensul de mers. Eu l-am pus asa, ca sa il vad de la volan...nu am stiut ca nu e bine. pai si cum il vad eu cand conduc daca il pun cu spatele la mine??!!

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

se poate monta o oglinda in fata lui sa bata cumva in oglinda retrovizoare de pe mijloc

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput