Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 5
Irinukaaa spune:
Hey!
MADA eu am comandat cerealele de la Topfer la o farmacie din oras unde am vazut ca au si LP Topfer. Au adus doar pentru mine cutia care le-am cerut-o ca au zis ca e putin mai scumpa ca restul si nu se vinde. Ca in rest am intrebat si habar n-aveau de firma ce sa mai zic sa si aibe... De fapt eu caut cosmetice de la ei dar n-am gasit inca (doar pe net) dar cred ca o sa comand pana la urma...
PUFOASALAURA hai ca nu o sa raceasca si Ilinca! Ai incredere si vei vedea ca va fi bine. Ai putea sa-i dau preventiv cum zice si Ralu' ca-i da Nataliei - Oscilococcinum, Vitamina C...
Sa te faci repede bine!
RALU' iti recomand sa incerci pentru constipatie lactoza de la HUMANA - FORMULA MILCHZUCKER. Eu am citit intr-o revista ca ar fi buna, iar cand am avut nevoie (pentru Patrick) am incercat. Ideea e ca a mers. Deci din punctul meu de vedere merita. Si nici nu chinui bb cu supozitoare, termometru...
SUNSHINE_ROX ce frumos gangureste bebelina voastra. Este foarte draguta! Si sa stii ca noi n-om fi inteles ce vorbea, dar Patrick a inteles! S-a oprit imediat din marait cand a auzit-o. Si a ramas si cam mirat... Cine stie ce injuraturi spunea ea acolo...
TUNDE - ne place invitatia. Simpla si deosebita!
ROXX pe blog - acolo unde ai trecut retea pentru "clatite banatene" - huff ce pofta imi facusi cu ele - adauga "Clatite banatene Ana Lugojana" ca asa se numesc de fapt. Nu sunt sigura ca-s banatene ca eu stau prin partile astea si nu am gasit pe-aici, ci doar la Deva am mancat!
Pupicuti de la noi!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
sunshine_rox spune:
fetele care alpteaza am si eu o intrebare; voua v-a venit CM? daca da la cat timp dupa nastere? mie cred ca abia acu mi-a venit si nu stiu dc e devreme sau nu; mercic
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
florintunde spune:
In continuare soare la noi..hai caldura!hai primavara!!!!!!!!!!!unde esti??
Ralu;dai si LP?asa se constipa de la LM?Saracuta
Fetelor;intrebare intrebatoare!este Zara la mall VITAN????/tati maine e la Buc..ne trebuie o camasa de la ei
Apropo..Ziki!mortale perlutele lui Flavia de pe blog!
si iarasi apropos de perle
Eu il intreb pe tati;
-oare vine xy la botez?
Mario;ala nu vine sigur!are fundul prea mare si ii este rusine cu ea!
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
sunshine_rox spune:
nu stiu dc e la mall vitan dar este magazin zara la piata unirii dupa KFC-ul din coltul magazinului Unirea
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
Irinukaaa spune:
SUNSHINE_ROX eu alaptez exclusiv si nici urma de CM!
Ce bine e fara... de un an de zile nu mai stiu cum e... m-as putea obisnui chiar!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
gabrielaromt spune:
Tunde, da este magazin zara.
Rox, nici la mine nu e nici o urma de CM.
Gabriela
Mami fericita de Tudor (21.01.2011)
madalina_m spune:
TUNDE este Zara la Mall Vitan!
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
roxx26 spune:
Mai fetelor, am si eu o intrebare de om batut in cap: voi cum prindeti scoicile la masini - cu fata sau cu spatele la directia de mers? (ma refer la bancheta din spate) Si in ce parte - stanga, mijloc sau dreapta? Noi ne-am prins urechile tot incercand sa o prindem la mijloc, cu fata la directia de mers (pana acu a stat cu spatele...). Daca ar putea sa-mi descrie cineva cam cum se prinde, m-ar scoate din ceata...
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
madalina_m spune:
Eu, din pacate am incheiat cu alaptatul. S-a terminat brusc imediat dupa botez. Am tot incercat eu sa il mai pun pe pici la san sa stimuleze dar nu mai iese nimic. Asta este! Mergem inainte pe LP.
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica