Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

Eu nu pot vedea pozele de pe Picasa decat daca intru de pe laptop si nu am mai facut asta de multicel din lipsa de timp. Tot de pe telefon stau la palavre cu voi. Dar azi-maine trebe sa intru ca am prea multe poze de vazut. Noi nu am primit inca pozele de la botez.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde super invitatia. imi place

Lorich asa si la noi. caldura mare cand mergeau caloriferele. acu max 21 grade...o tin p mandra imbracata bn si tot are mainile, pic si nascucu rece de ieri a inceput sa tuseasca si sa stranute, plus cativa mucisori.bagat rpd oscilo si stodal, vit c, acu vad k emai bn.

mamutz ce putin mai ai stai linsitita k o sa te descurci. o sa inveti rpd ce e de facut si ce vrea bb.
mda...nu stiu ce e cu agitatia asta..mai dvrm mi-a tras o criza de plans de vreo juma de ora nu stiam cum sa o linistesc. asa din senin. a urlat pana s-a invinetit. plus refuzat san (ea care nu a facut asa ceva niciodata pana acu) a trebuit sa ma mulg si a papat asa. sper sa nu renunte tocmai acu la san si sa isi revina.

sunt prin zona k donsoara cum nu mai sunt in raza ei, cum urla

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

iata ca se apropie botezul cu pasi repezi...in schimb,cum numai mie mi se putea intampla,am racit super urat.acum imi este teama sa nu-i dau si ilincai,unde mai pui ca dr o sa fie plecat din tara si nu stiu ce o sa fac daca se va intampla asta.incerc sa o protejez cat pot de tare,nu o mai tin in brate,nu o mai pup,sunt cu masca la gura in preajma ei,deh.nu prea am ajutoare 24/24.ieri a venit dr,si parca mi-a dat cineva cu parul in cap si mi-a sters ca tb.sa-l intreb si de raceala.
cu alaptatul am incheiat-o,caci am dat-o pe aspirina,modafen poate imi trece mai repede,dar,nu vad nimic nou sub soare.
despre ilinca,avem 59cm/5500gr. la aproape 3luni.am trecut de la vigantol oil la vigantol comprimate(cica sunt mai eficiente).
sper sa nu ma lasati balta daca o sa o ia pe ili raceala!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Salutare de la Cluj!
Alina foarte frumoase pozicile de la botez, dar mi se ridica parul pe mine cand vad cum scufunda puiutu in cristelnita, mi se pare asa de barbar......brrr! Sa va traiasca!
Noi inca tot raciti, nu stiu daca v-am spus, Diana a racit chiar cu o zi inainte de ziua ei, in noaptea respectiva mi-a facut febra mare, pana a doua zi am reusit sa i-o scad cat de cat, dupa-aia am racit eu si sotu, dupa-aia Andrei, copiii inca mucesc, la Andrei iar ii aman vaccinu..offf!
Altfel el e cuminte, incepe sa-si arate personalitatea, dar e cuminte inca zambeste de cum deschide ochii la trezire, e linistit in general, are aproape 7 kg si vreo 65-68 cm, suntem mari, avem 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Invitatia nu se putea mai bine pentru-ca aici in oras..n-am cum
De pe net nu m-am riscat..poate nu veneau la timp...asa ca am confectionat asta

Laura;iti revii pana la botez..Ilinca nu raceste..nu e voie..sanatate multa!

Lori;am sters pozele de ieri..era cu zapaduta...numai am aratat la fete ce frumos a nins pe la noi.

Bebelu;sunt copii care sunt supersensibili la front...de cate ori se schimba vremea ei sufera..poate buba Natalia este una dintre acesti copilasi

La noi e soare cu dinti

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Tunde sa dea Domnu sa fie doar de la vreme. sunt cu nervii intinsi la max. abia astept sa vina socrela sa o ia in primire.
pt constipatie ce dati? k la noi cu termoemtru nu merge, iar supozitoru deja azi e a 5-a zi cand il folosesc. nu doar se screme, urla . dupa ce il bag si face si linisteste

Raluca ce mare e baietelul tau asteptam poze cu voi. sanatate multa. e tare pacatoasa vremea asta. cand cald cand frig.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine_rox spune:

bebelu eu foloesc tot supozitor, tot la a doua zi sau a treia maxim cand nu face ii bag cate un sfert de supozitor si apoi face si se linisteste; mie mi-a zis pediatra ca nu o sa se obisnuiasca organismul cu supozitorul pt ca nu ii bag unul intreg si apoi cica dupa ce trecem la diversificare se mai regleaza; a mea mai face cam o data la 2 saptamani si singurica fara supozitor in rest nu si nici la noi nu merge cu termometrul, nici cu ceai de musetel, nimic, asa ca ramanem pe prietenul nostru supozel

mamica fericita de puiut alexandra

cum a ajuns o minune mica in viata mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Moama ce nasol e afara !!! Am fost degeaba dupa voal...pe Lipscani totul inchis...si doar i-am zis nasei...dar ea tot insista ca trebuie sa fie deschise macar pana la 12-13.
Si al meu baiat e suparici, a adormit greu la pranz...schimbarea asta de vreme...ieri la ora asta era super cald, apoi seara furtuna, toata noaptea ploaie...ii da si pe ei peste cap.nu mai vine odata vremea frumoasa?
sunshine ce vorbeste acolo buburuza ta cu tacsu. parca il ascult pe andrei...asa gangureste si el !!!
Pupici la mamici si buburuze racite, sa va faceti bine repede !

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

O gramada de buburuze au fost crestinate ieri...mamicilor, hai cu detalii si poze !
lorich sunt de acord cu tine...nu intotdeauna ce scrie in carte este valabil pt bebe. de ex mie mi se pare apa de baie la 37-38de grade cum zice cartea... calduta, calaie chiar, si in casa la fel, 21 de grade mi se pare putin. ok, am inteles ca extremitatile la bebei sunt mai reci intotdeauna, dar are si pielea pe el rece.eu am centrala si am in camere aprox 23-24.
tunde place si la mine invitatie, iar fifi e mumoasa rau in poza aleasa...e frumoasa oricum

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

buna ziua si de la noi; m-am trezit de dimineata, am lasat instructiuni de cum sa aiba socrela impreuna cuu sotul grija de strumfi, m-am urcat in masina si direct la Bucuresti la Baneasa m-am oprit sa cumpar cadou pentru sotul din dotare ca se apropia ziua lui si alta zi libera nu sa mai am; frate o vreme afara si o ploaie de m-am umplut de nervi; dar macar am gasit ce vroiam si culmea ii si vin soatei din doatre si ii si plac; asa ca misiune incheiat;
la intoarcere am avut paarte de cele mai frumoase gangureli si zambete din toata lumea asta de la strumfi a mea; cred ca i-a fost dor de mami ;
acum stau in pat, papusica a adormit, poate reusesc si eu;
Tunde eu am comandat invitatiile pe net si am fost super multumita; au venit si la timp;
acum caut cadou pentru nasi si nu am nici o idee ;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput