Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocsanica80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

Roxx vezi ca e musai!!! Trebuie cu spatele la directia de mers, pana ajung ei pe la 11 kg parca, daca nu gresec....oricum, pana mai cresc, (practic cam cat folosesti scoica)...pt ca muschii gatului la ei nu sunt dezvoltati sufiecient si la o frana ceva, nu trebuie sa-i vina capul spre fatza. Nu stiu daca am axplicat cu sens. Noi avem isofix la scaunul lui Robert, plasat in spatele soferului, Ana e la mijloc (acolo nu e isofix, dar cica locul din mijloc e cel mai sigur - adica daca intra un bou in aripa masinii, e mai safe in mijloc). + eu care stau in dreapta, langa Ana, eu inca nu-i las singuri in spate, ca mi-e ca o mai cauta Robert la ochi, gura, pe principiul "tu ai neghi!!"
Despre cum se monteaza, iti fac demo intr-o seara dupa un parc ceva.Aveti isofix la masina/scoica?

Madalina imi pare rau ca s-a terminat lapticul, dar las , cat a fost a fost bun pt puiul tau.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

mai lorich ai izofix si la scoica, ca asa ne-a spus si noua pediatra sa cumparam dar ar fi trebuit sa cumpar scoica separat (eu am scoica de la carut fara); ma gandeam sa cumpar scaunelul, cand vom trece la el cu asa ceva;
am iesit si noi un pic afara ca venise soarele, frate si in cateva minute a inceput o ploaie de nu stiam cum sa fugim mai repede pe strazi; groaznica vreme;

Roxana mami de Maria-Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns de_ea spune:

Buna seara dragi mamici!
Multumesc Tunde,Vasilasanita si Monika de raspuns.Am rezolvat problema diareei cu jarro dophilus sau asa cred pt ca astazi nu a mai facut deloc.
Tunde-frumoasa invitatia.Place poza mult.
Lori-si noi avem aceeasi problema cu radetul,au oprit caldura si e cam racoare.Dimineata am gasit-o pe Medeea cu mainile si obrajorii reci.

LA MULTI ANI DANINA!!!
LA MULTE LUNITE CELOR DOUA SARBATORITE DE ASTAZI!!!

Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fetele help pls

stiu k s-a mai discutat. dar dc nu am avut nevoie, nu am dat importanta.
voi cu ce apa faceti lp? dc e apa plata, o mai incalziti? sau o dati la temp camerei?

se pare ca lapticu meu ma lasa usor usor. i-am dat mai dvrm 130de lp si a ras imediat. si a si adormit. sper totusi sa ma tina sa ii dau noaptea san si ziua lp. offf dc ati sti cat de rau imi pare si cat ma oftic k nu ma tine mai mult

azi i-am dat si niste ceai demusetel. asa a zis dr. poate reusim sa nu mai apelam la supozitor. dc nu, cica sa ii dau debridat de 3 ori p zi. dar ea nu il suporta. vomita in jet de la el.

sunt tare suparata. nu imi vine sa cred k mi se intampla asta.
m-am mai si certat cu socrela k domne eu am lapte si nu ii dau lp. si acu...ce sa vad? k buba mea urla de foame??? ma simt tare prost k am chinuit-o atat.

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

Spor la shoppinguit!!!
SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fragrant8 spune:

La Multi ani mamici de buburuze!!!

Azi e ziua mamei in Canada, primul an in care sunt si eu sarbatorita

La multi ani Danina si la multi ani beblusilor care implinesc azi lunite!!!

Roxx, despre scoica - e musai sa fie instalata spatele catre directia de mers a masinii pana bebe are 1 an si 20 de livre (cca 11kg). Nu stiu cum e in Rom, dar aici e lege care impune asta. Ba la sectiile de politie iti si arata cum sa instalezi corect scaunul de masina si fac mare tam-tam pe tema asta.
Pana si la iesirea din maternitate noua ne-au verificat scoica, sa se asigure ca e conforma cu standardele in vigoare.

nu stiu daca scoica ta seamana cu ce se gaseste pe aici, daca da, tutorialul asta poate sa te ajute:
http://www.5min.com/Video/Baby-Car-Seat-Tutorial-114223278

am gasit mai multe pe youtube, ca si noi ne-am luptat un pic cu scaunul- instructiunile din dotare nu erau prea clare.

si da, ca sa-l vezi pe bebe de pe scaunul din fata, sunt oglinzi pe care le poti monta pe parbriz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina_m spune:

RALU eu folosesc apa plata nefiarta. Am folosit Dorna, apoi am schimbat pe Borsec. Ultima oara am luat 2 baxuri de Jana Baby - speciala pt bebelusi, ca era o oferta la Cora dar nu garantez ca ne vom putea permite apa speciala de bebe prea mult timp (de luna asta nu mai iau niciun ban pana in iulie sau cand o intra CIC-ul)

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

CARMEN se gasesc niste oglinzi cu arici care se prind de tetiera din spate in dreptul careia sta bebe. Tu te uiti in oglinda retrovizoare unde vezi oglinda de pe tetiera in care il vezi pe bebe . Sper ca m-am facut inteleasa.

Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica

Mergi la inceput

Am reusit sa intru azi pe Picasa. Am vazut poze frumoase-frumoase de buburuze crestinate.
Tunde e tare frumoasa invitatia.
Am pus si eu 3 poze noi de la baita de a doua zi poze Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Bebelu mama..nu te supara!daca te consumi nici atata laptic nu faci!sunt hopuri de astea..treci peste ele si laptele revine la loc...Te cred..e usor sa zici ...si mie imi place tare tare sa-i dau san...dar ma gandesc ca va veni si ziua in care n-o sa am ce sa-i dau...

madalinaimi pare rau ca ai ramas f lapte..

mai Lori ce fata ai tu!-DE MILIOANE!!!!!

CM-nu mi-a venit ..nici nu mi- e dor de ea

multumim pentru info in legatura cu ZaraSi pentru parerile voastre cu invitatia

Scoica o pun pe scaunul din dreapta cu buba catre mine..adica invers cu directia de mers..pe bancheta din spate numai daca nu este airbag!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Buna seara!

Roxx..noi l-am pus in spatele scaunului din dreapta...cu spatele la sensul de mers..noi am incercat in mijloc asa cum e recomandat,dar nu imi ajunge centura.
se trage centura foarte mult..se da centura practic roata la scoica..are niste chestii de prindere acolo..si cand ajungi in fata cu ea o tragi peste picioarele lu bebe tot prin niste locuri speciale pt centura.
mda...e aiurea de explicat,nu inteleg nici eu..iti fac poza daca vrei.

Da..eu sunt mai mereu singura in masina cu el,sta in spate..am oglinda care se prinde de geamul masinii din spate cu ventuza..si il vad mereu ce face. sta cumintel,ii place chiar foarte mult de la un timp in masina. pe manerul ala de sus langa usa,i-am pus niste maimutoi mici de la carusel..si cand merge masina se balangane alea si zornaie..rade si vb cu ele tot drumul.

Carmen..intoarce scoica cu spatele la sensul de mers si ia oglinda sa il vezi..e periculos asa.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Am intrat si la colegele noastre mai mici si mai mari: fluturasele si ursulinele.
Ma uitam ca ursulinele desi au un avans de 2 luni in Clubul scutecelor au 30 de capitole in timp ce noi avem deja 35.
Daca doreste cineva sa modifice in lista de pe prima pagina, am vazut la Fluturase ca pe fetita lui djlaura o cheama Daria Ana Maria.
Ca idee, discutiile de la Ursoaice nu mi s-au parut foarte diferite de ale noastre: diversificare, gangureli, rasete, intoarceri de pe burta pe spate si invers ... la Fluturase insa se vorbeste de colici multi si foarte durerosi, bebelusi plangaciosi si neintelesi ... Imi dau seama acum cat de grele au fost primele 3 luni. Am impresia ca bebele meu e acum asa de mare si deja comunicam. De cele mai multe ori stiu ce vrea cand plange nu mai merg la ghici.

Mergi la inceput