Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 8
madalina_m spune:
Tot uitandu-ma dupa jucarii am dat de www.all4baby.ro/produse/2093-jucarii-muzicale-the-first-years.aspx" target="_blank">asta. As lua pisicuta. Cum vi se pare? Oricum pe site-ul asta au numai lucruri de super calitate si preturile sunt ok.
![](rugaciune.gif)
Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/florintunde/florintunde.jpg)
florintunde spune:
In legatura cu alaptatul am o regula de aur!-odihna..
Daca sunt obosita si stresata pot sa beau 7 litri de lichide si o cutie de galactogi...tot nu fac lapte
----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta
![](images/user_woman.png)
mica_daria spune:
Buna seara fete dragi. V-am citit in fiecare zi, dar din lipsa de timp, nu va pot si scrie, pt ca spitalele, curatenie, casa, mancare si mai ales copil... maraios mai tot timpul, imi mananca fiecare secunda.
In alta ordine de idei, am realizat si eu deja ca avem copii mari... si ca vremea trece foarte repede. Toti buburuzeii din odiseea noastra sunt niste scumpi, cand am timp, intru repejor sa ma mai delectez cu fetisoarele lor minunate si parca ma mai destind.
Asa, acum sa trecem la lucruri serioase: am vrut sa ma tin tare pe pozitie, in ciuda insistentelor tuturor, si pana la 6 luni speram sa nu ii dau de maancare didilicii mele decat titi. Cum pe mine nu ma duce capul prea mult, azi mi-am facut timp sa intru sa va intreb ce credeti si ce sa fac?
de la o luna la 3 luni jumate' Didilica mea manca seara ultima masa pe la 22-23 si aopi pana la 5-6 dimineata nu se mai trezea. Oricum, 5-6 ore pe noapte le dormea neintrerupt. Ei, acum, de vreo 2 saptamani, se trezeste din 2 in 2 ore, cam asa, maraie de tb sa o iau din patut sa ii dau papa.
Subliniez ca lapte am, inca mai patez patul noaptea daca cumva nu a golit o tzitzi si a ramas mai plina, deci nu ar fi problema ca nu e lapte, dar cred ca problema e ca nu se mai satura.
La cat ma bucuram ca doarme noaptea fara sa pape 6 ore, acum numai.
dupa ce papa, adoarme iar. deci asta sa fie oare problema, sa nu mai fie laptele satios incat i se face foame mult mai repede???
ma duc sa mai citesc si revin...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/catal_ina10/catal_ina10.jpg)
catal_ina10 spune:
Bebelu, , sa fie doar trecatoare problema cu laptele, sa fie oboseala de vina (cum spune Tunde).
Madalina, , in curand o sa fiu si eu cu 0 lapte.
Mandra mamica de printesa filigran Sara Maria - 21.01.2011
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Shines/Shines.jpg)
Shines spune:
Daria..nu cred ca laptele e problema.
Eduard doarmea la fel de bine pana la vaccin..dimineata la 5 se trezea sa pape si baga iar somn pana la 7-8.
acum se trezeste la 2,la 5 la 7 si papa. el e pe lp de la o luna,deci consistenta e aceiasi,nu s-a schimbat nimic.
am citit si la ursuleti,sunt ff multi bebei care de la 3luni incolo si-au schimbat programul..desi inainte dormeau foarte bine.
explicatii..nu stiu. ba ca il dor dintii,ba burtica..si culmea e ca totusi este o coincidenta foarte mare..majoritatea mamicilor spun ca dupa vaccin s-au schimbat.
eu cel putin pot confirma ca dupa vaccin s-a dat de tot peste cap,nu mai doarme cum trebuie,nu mai papa cum papa inainte..plangea ff rau pana ramanea fara aer..si inainte nu stiam cum plange.
nu mai stiu ce sa cred..eu chiar nu le-as mai face
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madalina_m Tot uitandu-ma dupa jucarii am dat de www.all4baby.ro/produse/2093-jucarii-muzicale-the-first-years.aspx" target="_blank">asta. As lua pisicuta. Cum vi se pare? Oricum pe site-ul asta au numai lucruri de super calitate si preturile sunt ok. Mami fericita de gogosel Razvan Petru (20 ian 2011) si cu ingeras sus in cer, Filip Andrei (27 nov 2008-11 dec 2008) ![]() Cu ajutorul lui Dumnezeu, al Sf. Stelian si al Sf. Nectarie, de data aceasta sunt mamica |
mie imi plac.
am pus ochii pe mai multe jucarioare frumoase de acolo.
lui Edu nu ii plac pisicile (semana cu mama lui
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
![](images/user_woman.png)
mica_daria spune:
Offf, Simo , ai dreptate. Poate nu laptele e problema.
Inainte chiar ca era cumintenia pe pamant, acum insA nu mai sta fara mine in camera, vrea mereu doar in brate, si mai ales face urat de tot cand o paleste somnul, pana adoarme ma termina cat urla si cat se arcuieste, si mai ales ce ma supara e ca nu mai mananca cum trebuie. sunt suparata pt ca mi se pare ca are putin la 4 luni, doar 6350 gr.
offf...asa se trezeste si ea, la 2, la 5 si la 7.
Shines spune:
www.all4baby.ro/produse/1622-ecranul-viselor-lamaze.aspx" target="_blank"> ecranul asta mi se pare foarte interesant..cred ca i-ar captiva
Shines spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mica_daria Offf, Simo , ai dreptate. Poate nu laptele e problema. Inainte chiar ca era cumintenia pe pamant, acum insA nu mai sta fara mine in camera, vrea mereu doar in brate, si mai ales face urat de tot cand o paleste somnul, pana adoarme ma termina cat urla si cat se arcuieste, si mai ales ce ma supara e ca nu mai mananca cum trebuie. sunt suparata pt ca mi se pare ca are putin la 4 luni, doar 6350 gr. offf...asa se trezeste si ea, la 2, la 5 si la 7. Cea mai fericita mami de fetita cu codite... "Nu putem face lucruri mari, doar lucruri marunte cu multa dragoste!" |
l-ai descris perfect pe Edu.
pana la 3 luni,adormea singur cu suzeta cand ii era somn,se juca si radea la carusel..era tot o veselie.
acu...il adorm ziua cu feonul si ii legan patutul..cate 15-20 min..si in jumatate de ora se trezeste. se arcuieste,isi arunca picioarele in sus intr-una..da din cap..parca e foarte agitat,desi ii e somn.
apoi..in brate,in leagan 5 min ca pe urma urla..mai nou in carut prin casa..sa il iau dupa mine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Irinukaaa/Irinukaaa.jpg)
Irinukaaa spune:
Nu cred ca ar trebui sa va pripiti si sa luati vreo decizie... ca nu mai aveti laptic/ ca nu mai e bun - DARIA si RALU.
Eu eram acum vreo 2 saptamani turbata ca aveam tzitzi moi de nu se putea, bb manca de la ambii sani (ceea ce nu prea se intampla) si incepuse gandurile sa ma macine ca daca... nu mai am sau n-o mai fi bun. Normal - intrebari de mamica.
M-a mai mancat si in f*** sa-i povestesc sotului care nici n-a stat pe ganduri si-a inceput: "pai hai sa luam LP", apoi "pai de-aia nu a luat prea bine in greutate Patrick luna asta..." si mai rau am inceput sa disper.
Dar m-am mobilizat - am zis ca nu se poate asa sa dispara lapticul de la o zi la alta sau sa nu mai fie bun - am inceput sa beau ceai de lactatie Teekanne (nu mai bausem de cateva saptamani) si sa beau apa (ca nu cred ca beam nici jumatate de litru ). In cateva zile situatia s-a schimbat... sanii au inceput "sa se umple".
Imi faceam mustrari de constiinta ca nici nu prea pap cine stie ce...
Ma bucur totusi ca am reusit sa nu cedez tentatiei cu LP si sper ca si la voi situatia sa revina la normal.
Aveti incredere in voi!
Eu chiar ma gandeam zilele trecute - am avut destule momene cand puteam ceda tentaiei cu LP dar parca nu am vrut sa cred ca mi se poate intampla sa nu mai am lapte.
Daria sigur e doar o perioada pe care o trece bb si la mine de caeva nopti mi se trezeste si de 3 ori in conditiile in care pana acum avea o singura trezire. Si cum adoarme, il pun in patut la el, doarme o ora si apoi incepe sa se foiasca pana se trezeste daca nu-l iau in pat la noi. Bag tzitzi adoarme imediat (nici nu apuca sa traga ceva), adoarme bustean - repe operatiune si el la fel. Asa ca dupa cateva treziri de-astea in care-mi pica ochii de somn, ma las pagubasa, il las in pat la noi si asta e.
Ralu' poate ie i-a scazut cantitatea ca esti si suparata/ trisa ca e plecat sotiorul. Nah... e o schimbare care produce un stres mare - e clar. Fi fara grija ca va fi totul bine. Hai capul sus!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul