Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Off Simo..asa ati ajuns?e super obositor pt voi amandoi.o fi colici si acuma?...sau de unde vine agitatia?Tu esti super echilibrata,sunteti numai voi doi ziua...ma gandesc de la ce se agita..scumpetel mic

Irinuka;asa ma lupt Eu zi de zi...cand ii dau LP REFUZA!Am patit-o si in seara asta..era frichinita..a golit aman2 sanii..isi sugea pumnii de mama focului..i-am f LP..Nu vroia..am pus-o in patut la Ea cu suzy in gura ,cu coltul la perina in manuta..a bagat somnul adanc in 2 min...
Asa ma bucur cand ma gandesc ca i-am dat in 3 luni cam 100 ml de lp in totalEu care am numai sfarcuri..tzatzele nu le mai port de ani de zile..mi le-am stors la Mario

Abia astept sa incep cu papa solida..Asa se uita la mine cand mananc...orice ii bag in gurita mananca rapid si da din maini si din picioare..dupa capul ei ar incepe deja cu diversificarea

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Multumesc pt sfaturi, dragelor, m-ati lumina!t Habar n-aveam ca exista oglinda d-aia, tocmai mi-am comandat una. Si un parasolar retractabil.

DARIA, si Catalina a avut cateva zile recent in care s-a trezit de 2 ori pe noapte, ca atunci cand avea o luna sau doua. Dar in nici un caz nu mi-am pus pb ca nu-i mai ajunge laptele. S-a trezit, s-a foit un pic, i-a dat sa pape, s-a culcat la loc. Aseara a dormit din nou toata noaptea. A inceput cu trezirile dinainte de vaccin, deci la noi n-are legatura nici cu asta. Au si ei fazele lor, am vrea noi sa doarma noaptea intreaga de acu incolo mereu, dar iata ca nu e chiar asa...

FRAGRANT si fetele din Canada, LA MULTI ANI de ziua mamei!

_

Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011

Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Si faza cea mai tare este ca in perioada asta a avut ACELEASI ore de trezire ca bebeii vostri - 2, 5 si 7

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

Vorbiti de somn...al meu doarme mult, de pe la 22-22.30,apoi prima trezire la 5, apoi la 8 si la 10 e gata.deci 12 ore nic nu deschide ochii, doar papa. problema noastra e ca adoarme greu in ultima perioada, si nu adoarme singur. inainte incepeam baita la 21.30, la 22 manca, la 22.30 doarmea. acum trebuie sa incep baia la 20.30 ca sa adoarma la 22. nu stiu de ce ! il iau de a tzatza, il pun in patut, incepe si isi mananca mainile si plange.iar ii mai dau o tzatza, iar il pun in patut semi-adormit, iar plange.si uite asa pana nu mai vrea tzatza. e cam obositor, dar ce sa facem ?! bine ca doarme toata noaptea macar.

mamici care va speriati ca nu mai aveti lapte...a spus irinuka tot ce trebuia. beti multe lichide si nu va stresati, o sa revina, nu cedati .

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florintunde spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxx26

Si faza cea mai tare este ca in perioada asta a avut ACELEASI ore de trezire ca bebeii vostri - 2, 5 si 7

E clar!..s-au vorbit intre ei!

----------------------------------------------------------
Tunde
-mamica fericita de printesuca Sonia-Diana 10.02.2011 si de barbatel Florin Mario 04.03.2004. Doamne ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Roxx..de unde ai luat parasolar?
da si mie plizz..de cand caut,.

daca ii bate soarele in ochi lu bebe face tambalau..ma rog,si eu as face..macar eu port ochelari de soare.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Tunde..are gingia de jos foarte umflata,se vad deja dintisorii prin gingie..am impresia ca amandoi o data vor sparge..si il doare rau.
ma gandesc ca de aia e asa agitat...de aia se trezeste noaptea.
programul nostru e acelas,atmosfera e aceiasi in casa,nu ar avea ce sa-l agite si sa il deranjeze.
i-am luat baby orajel,se calmeaza cu el..dar nu mult. cel de noapte e bun. mi-am pus eu pe gingie sa vad cum e inainte sa ii dau lui. mi se par cam puternice adevarul,mi-a amortit si limba cateva minute. au o cincentratie mai mare de lidocaina fata de restul..nu stiu cat e de ok,o sa intreb si dr.
calgel,dentinox..apa de ploaie.

Mergi la inceput

gata..ma duc la nani
am avut limbarnita

am avut zi plina,cumparaturi,gatit,musafiri,servit masa..curatenie dupa..bubu care nu a dormit de la 3 pana acu la 8.30...baie,masaj..azi a fost vesel..dar ne-a rupt mainile si spatele la toti pe rand

sa aveti o noapte lunga si usoara.
ne auzim la cafei dim.

pup

Mergi la inceput

SIMO, uite www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/parasolar-auto-retractabil" target="_blank">aici parasolarul!

_

Roxana

Botezul Catalinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns missmj spune:

roxx de unde ai comandat oglinda si parasolarul ? mercic

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput