Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(35)
Raspunsuri - Pagina 10
missmj spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxx26 SIMO, uite www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/parasolar-auto-retractabil" target="_blank">aici parasolarul! _ Roxana Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011 Scrisoare pentru Catalina Botezul Catalinei |
acum am vazut mesajul...si oglinda?
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)
sunshine_rox spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui missmj
acum am vazut mesajul...si oglinda? Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
vezi ca au si oglinda tot www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/oglinda-anterioara-reglabila" target="_blank">aici si o poti fixa de luneta
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
sunshine_rox spune:
ma bag si eu la somnic fetele; sper sa doarma motata mea macar pana la 4 ca si ea face parte din categoria copiilor care pana la vaccin dormea pana la 5 dimineatat apoi mancare si inapoi la somn pana la 9 si dupa mi s-a trezit si la 3 si la 4 apoi dimineata la 6 sau la 7 si iar la 9; sper sa nu se trezeasca la 3 ca apoi se trezeste la 6 si eu de obicei dimineata sunt chioara de somn; v-am pupat, noapte buna
mamica fericita de puiut alexandra
cum a ajuns o minune mica in viata mea
roxx26 spune:
CARMEN, am comandat oglinda www.buburuza.com/mergem-la-plimbare/accesorii-pentru-plimbare/accesorii-pentru-masina/oglinda-retrovizoare-bebe" target="_blank">asta
_
Roxana
Mami fericita de printesa superba Catalina-Victoria 02.01.2011
Scrisoare pentru Catalina
Botezul Catalinei
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui bebelu86 Tunde sa dea Domnu sa fie doar de la vreme. sunt cu nervii intinsi la max. abia astept sa vina socrela sa o ia in primire. pt constipatie ce dati? k la noi cu termoemtru nu merge, iar supozitoru deja azi e a 5-a zi cand il folosesc. nu doar se screme, urla . dupa ce il bag si face si linisteste Raluca ce mare e baietelul tau asteptam poze cu voi. sanatate multa. e tare pacatoasa vremea asta. cand cald cand frig. **************************************************************************** Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) Spor la shoppinguit!!! SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui Lorich hello..la amiaz' Sunshine - CM nu mi-a venit inca (la Robert la 10 luni...si nu-mi fusese dor). ocsanica pe noi ne-a prins ieri o ploaie cu copiii in mall-vai de mine cum i-am dus pana la masina. Miss mj nu, la Ana nu sunt deloc extremitatile reci, deloc, doar cand ii e frig. Mai apare si la noi cate un muc, bag oscilo si urmaresc +bai de ser la nasuc (le uraste, stiu). Noi punem noaptea cal. electric..zau ca-mi vine sa-i pun o caciulita pe capsorul chel...clar nu e obisnuita cu temepraturi mici in casa si a afectat-o. pufoasa laura hai poate nu ia si Ilinca raceala! Sanatate! Apropo,care e treaba cu alapatarea, banuisc ca voiai s-o intarci sau eerai la ultima suta d emetri, nu? Ca nu inteleg - nu treb sa intrerupi pt o raceala, si aspirina nu e ogligatorie, ajuta mult paracetamolul, plus ca e voie si nurofen plus sau forte. In fin, sanatate ! mai, eu sunt socata ca exista asa copil, Ana daca ii e somn, isi trage ceva pe ochi sau isi pune o palmita si gata, indiferent de "zgomotul de fond"....Doamne, Robert adormea numai pe umarul meu - si la 3 luni avea vreo 8 kg. Dragalasenia,nici nu simt ca am un bebelush in casa! va pup, ma dispera vremea asta!! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
pufoasalaura spune:
citat din mesajul lui bebelu86 fetele help pls stiu k s-a mai discutat. dar dc nu am avut nevoie, nu am dat importanta. voi cu ce apa faceti lp? dc e apa plata, o mai incalziti? sau o dati la temp camerei? se pare ca lapticu meu ma lasa usor usor. i-am dat mai dvrm 130de lp si a ras imediat. si a si adormit. sper totusi sa ma tina sa ii dau noaptea san si ziua lp. offf dc ati sti cat de rau imi pare si cat ma oftic k nu ma tine mai mult azi i-am dat si niste ceai demusetel. asa a zis dr. poate reusim sa nu mai apelam la supozitor. dc nu, cica sa ii dau debridat de 3 ori p zi. dar ea nu il suporta. vomita in jet de la el. sunt tare suparata. nu imi vine sa cred k mi se intampla asta. m-am mai si certat cu socrela k domne eu am lapte si nu ii dau lp. si acu...ce sa vad? k buba mea urla de foame??? ma simt tare prost k am chinuit-o atat. **************************************************************************** Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010) Spor la shoppinguit!!! SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni |
Shines spune:
Neata!
Poftiti la
iar ploua azi..vai oasele mele
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
Irinukaaa spune:
Neata si de la noi!
Multu' de cafeluta Simo!!!! Tare buna si gustoasa, ca de obicei de altfel!
La noi a dat soarele. Termomerul ar zice ca-s vreo 10 grade, dar cerul e senin si daca incepe si soarele sa-si faca treaba....
Parasolar din ala care se trage am vazut initial la Carrefour - chiar la raionul de copii de la Bertoni. Era 36 lei/ bucata.
Pupam buburuze dragi si mamici scumpe si va dorim tuturor o saptamana minunata!
Irina ~ mamica norocoasa de Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
Lorich spune:
Mersi Simo, prezenta, in pija, normal! Vai, oasele tale si vai fifi meu ca iar iesim in frig dupa fratior.
Deci, s-a trezit pe la 8 si acum si-a pus palma la ochi, si-a tras paturica peste nasuc si nani!
Sa va zic ce face, sper s-o prind si-ntr-o poza: se ridica in fund in bouncer (asa ca la abdomene) si ramane asa, cu o moaca de babuta, sta in fund, cu barbia usor spre piept...mai devreme ma chinuiam sa o imping la loc, pe spate!
Mai, cu trezirile multe si agitatia de dupa vaccin, eu tind sa nu cred ca sunt cauze ale vaccinului - avem in comun asta, dar uite, la noi a incetul o mica agitatie pe la 2 luni, daca nu era Robert racit faceam vaccin si ziceam ca de la ala, dar l-am facut la 2 luni jumate. Deci, cred ca e doar varsta, nu vaccinul, cred ca vaccinul da alte efecte sec, cum am vaz aici, mai ales la Soniuca, Clara, in fine... puii cresc, se schimba mult.
Chiar, SZ: oficial, s-a terminat sezonul de colici la noi?
Ralu incearca sa maresti cantitatea produsa cu ODIHNA SI restul. Tu , din cate stiu eu, esti cam restanta la somnic. LP doar daca a papat ambii sani, de nu mai iese nimic din ei si tot frichine de foame. Ca daca dai repde LP, va avea tendinta sa prefere bibe. Eu una nu prea cred ca daca ii dai copilului un bibe cu LP dupa alaptat si il bea, sau macar o parte din el, inseamna ca ii era foame, mai pot papa si peste "supraplin", in fine...normal ca nu vei lasa Buba sa planga d efomica. mami.
Roxx foarte bine ca ai zis de "parasolar" e musai si ala! Nu doar pt disconfortul vizibil, dar si pt razele ultraviolete care sunt la fel de periculoase si prin geam. Noi la primul drum lung cu Robert ne-am prins ca nu aveam, am bagat ceva, tricou, paturica la geam, la "confectionat" parasolar pe loc.
Mada , iar jucariile is foarte dragute.
La multe lunite BOGDAN SI ANAIS!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011