Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (190)
Raspunsuri - Pagina 19
Victoria_mami spune:
Flavia, Stefi e o scumpa!
Am uitat sa va spun: Ne scapam si noi de scutece, incet-incet! De 2 zile facem la WC mare (cu reductor, desigur) si daca eu sunt ocupata se duce singurica pe olita. Inca mai punem scutece cand dormim. La 5 minute e pe wc (sau olita)
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
gabitzam spune:
La multi ani sarbatoritilor de azi, trei mugurasi si mladite frumosi si iubiti:
TUDOR
TEODORA
MIRCEA
Sa cresteti mari, pui frumosi, sa fiti sanatosi si sa aveti o viata bogata si plina de bucurii!
MsBB spune:
Acum 3 ani, chiar la aceasta ora, portile raiului s-au deschis si o raza de soare, cu chip de fetita , a coborat pe pamant : LA MULTI ANI FERICITI TEODORA!!!! Astazi este o zi frumoasa ca tine, plina de soare si de veselie. Sa fii sanatoasa, inconjurata de dragoste si cu mult noroc in viata sa-ti croiesti o soarta minunata!
Pentru ca astazi este o zi speciala, emotionanta pentru tine, Georgiana, ne alaturam si noi celor ce-ti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii langa familia ta, sa va bucurati sanatosi de lumina ce v-a umplut casa si sufletele de veselie!
Cu toate ca ne vedem astazi sa o sarbatorim pe Teo nu puteam rata ocazia sa-i scriu un mesaj aici.La urma urmei acesta este punctul de unde am plecat in aceasta mare aventura : mamiceala , aici ne-am cunoscut si de aici am invatat atat de multe
MsBB spune:
O urare speciala si pentru cei doi cavaleri ce se sarbatoresc astazi : Mircea si Tudor LA MULTI ANI FERICITI , sa aveti parte de o zi frumoasa, plina de daruri, joaca si distractie, multa sanatate si noroc in viata!
Laura si un , sa va bucurati sanatosi de minunea voastra!
Ralu , sarcina usoara si nastere ca un
Cu intarziere uram si noi Stefaniei si Dariei LA MULTI ANI FERICITI, multa sanatate si bucurie!!!
Si daca tot suntem la capitolul urari trebuie sa-i urez si sarmalutei roz, aka Ana LA MULTI ANI pt ieri! Multe lunitze si ani fericiti sa ai papusa mica si scumpa .
Felicitari pt intronarea cu succes a Victoria . O colaborare cat mai eficienta si productiva cu ... tronul
dflavia - este o scumpa Stefania ! Multa sanatate ii uram, sa scape de raceala, muci&co!
F frumoasa urarea pt m&m!
Gabitza sa se foloseasca sanatosi baieti de noua achizitie! O sa o lasati in curte acolo? Intreb si eu ca locuitor al - nu ti-e teama de ?
Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi
Danicris spune:
La multi ani fericiti si impliniti Teodorei, fetita frumoasa de mami mandra Georgiana, si lui Mircica, baietel minunat de mami frumoasa Laurita. Pui dragi si scumpi, sa fiti sanatosi si sa aveti parte de tot ce va doriti. si
Lorich spune:
Bunaaa...
am crezut ca am scris ieri, sa-i spun dflaviei c ama bucur ca mai citeste, chiar daca nu scrie...si ca Stefi e minunata, dar am gasit azi mesajul de eroare. Va pup fete frumoase!
Laura Doamne, imi suna cunoscut, dar nu mai stiu...o sa-l intreb si ep Cristi...ce mult a trecut de asta vara!! Pentru mine in mod special!
La multi ani unei fetite scumpe, frumoase si istete, Teodora, unui baietel minunat MIRCEA si unui alt baietel, la fel d escump, sunt sigura TUDOR de ralut
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
YLARI spune:
LA MULTI ANI, LA MULTI ANI, MULTE MULTE BCURII, FERICIRE SI SANATATE VA DORESC PUIUTI DRAGI: TUDOR, TEORDORA SI MIRCIULICA!!!!!
YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Victoria_mami spune:
LA MULTI ANI TUDOR, TEORDORA SI MIRCEA!
MsBB, multumim de urari. Acum refuza scutecele, i-am zis ca macar cand iesim sa i le pun, pana invata sa isi controleze muschii, dar urla frate, ca ea e maaaaaaaaare si scutecele sunt ptr. bb... Pana acu' caram 2 scutece cu mine, de-acu tre sa umblu cu schimb de haine... asta e, trecem de la geanta la valiza...
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008
Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!
Alysh spune:
La multi ani draga MIRCIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!! Sa fii sanatos, bucuros, voios, fericit si iubit!
Ne-a placut mult, mult la party la tine! Mami a ta e o superbitate! Matusa la fel! pe toti!
Alysh spune:
LA multi ani Teo!
La multi ani, Tudor!
La multi ani, Stefania si Daria!!
Sa aveti viata minunata dragi copilasi , sa fiti norocosi si sanatosi!