Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (190)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Doloress, foarte frumoase pozele de la botez. Ce cumintel a fost Kevin.

Cleo, n-am mai apucat sa vorbim.
Succes!


Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

MUltumim de aprecieri! Intr-adevar bb Kevin e asa de linistit cum pare si din poze. Daca nu-l aveam, eu nu credeam povestile alea cu copii linistiti. Azi dimineata Patrickul ii scotea suzeta din gura, i-o puneam la loc de vreo 10 ori, el o scotea iar. La un moment dat m-am lasat pagubasa, m-am dus sa caut niste hainute, sa-l imbrac pe PAtrick de gradinita, asta micu saracul se chinuia sa ia suzeta, dadea din capsor, din manute, sa ajunga la ea, o vedea asa pe piept si nu putea ajunge, la un moment dat intr-un efort suprem de maini si din cap reuseste cu brio o sa o prinda, ei bine, vine tartorul si iar i-o scoate! Am zis ca gata, cred ca plange saracul. Dar nimic, s-a pornit iar sa se chinuie sa ajunga la ea. Of, cred ca cu asa un frate ajunge campion Kevinul la vreun sport ceva, ca isi dezvolta cu brio indemanarea, dar in special isi educa perseverenta si enduranta.

CHINABULINA - bine ai revenit si pe forum! Iti dau like-uri pe FB, dar iti zic si-aici ce fata frumoasa ai tu, o minunatie. Imi vine sa o mananc cand ii vad pozele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Scuze de intarziere, vreau sa uram si noi Stefaniei si Dariei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Neata!

Andrada multumim de aprecieri, de fapt multumesc tuturor

Va pup, eu astept sa se termine o ciorbita sa iesim un pic pe afara!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011



Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

buna seara dragi mamici

Va multumesc in numele Stefaniei pentru urari, parca au zburat 3 ani, nu-mi dau seama cum brotacelul pe care-l tineam la san 'mai ieri' acum e domnisoara care-mi sare in brate cand vin de la servici si ma face sa uit de tot, sa ma cufund in lumea ei atat de simpla si totusi atat de complicata, sa raspund la intrebarile copilaresti care imi smulg zambete de fericire. Nu pot decat sa multumesc cerului ca mi-a schimbat viata prin felul ei de a fi, prin simplul fapt ca e "copilul meu".

Le zic tuturor copilasilor M&M un sincer 'La multi ani'

"Erai o raza de visare...acum esti SOARELE ce-nvie
Erai gand prins in speranta...acum SPERANTA in IUBIRE
Erai un strop de rugaciune...acum esti TOTUL...esti MINUNE!"

Si mai vreau sa le zic mamicilor care deja au adus pe lume inca o minune ca va admir pentru curaj, Lorich, Alysh, Laura, Doloress, Danicris, MsBB, Alex@Sara, piggy, aelita sunteti model pentru mine si ma faceti sa-mi doresc si eu
Lilly79, YLARI multa sanatate , felicitari
Desiree2002 mi se rupe sufletul pentru ce trebuie sa indure printesa voastra dar cu siguranta este cea mai norocoasa fetita din lume ca va are pe voi aproape. Sunt si eu alaturi de voi, cu gandul, multa multa sanatate sa scapati de cruda boala.

cu greu reusesc sa tin pasul la citit, eu am foarte putin timp liber si acela incerc sa-l dedic total Stefaniei dar citindu-va ma simt mai aproape de voi, sper ca nu ne-ati uitat de tot
Stefi
ieri nu a fost una din zilele ei cele mai bune, e bolnavioara, tuse, nuci, tot tacamul...dar o sa treaca toate...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

DFlavia, ma bucur ca ne-ai scris. Stefi este adorabila! La multi ani cu intarziere si din partea mea!

Noi am comandat pe net o casuta de joaca de pus in gradina, o sa fie cadou pentru ziua la amandoi copilasii, o sa o punem in gradinita din spatele blocului pe care am amenajat-o cat de cat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Lori parca tu ai fost la valea Doftanei la cabana Veverita?? Ma insel?? cum e acolo??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dflavia spune:

Multumim Gabi
sa stii ca si noi ne gandeam sa-i luam pentru la vara asa ceva avand in vedere ca toata vara o sa fie pe la tara la bunici.
Imi spui te rog de pe ce site si ce pret? merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Flavia, noi am comandat-o pe www.mastershop.ro/casuta_little_tikes_4_teme_tikes_town_europe_evergreen_lt0050743227301.html#" target="_blank">aceasta, dar am vazut pe net ca oferta este extrem de larga, la fel si plaja de preturi este foarte mare. Vazusem si la Carrefour ceva asemanator, dar s-au vandut foarte repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Vorbeati mai zilele trecute de torturi: acum am si eu timp sa raspund; Victoria nu se poate hotari intre Barbie si Tinkerbell, asa ca o sa-i fac un tort Barbie galben (la cererea ei, mai nou ii place galben) si un tort Tinkerbell.

Si un mesaj de la Victoria:


c////c/bnbbnnnbbnmbnvnn hchchchchfhhhbvb hffhbvbbbbvbbvbbvbbvb v bbvbvbbvvbvbvvb bvbvbvvbvbvbvb vbvbbv vb j cnbc bcvbbvbnhf dbfbfbbv bvbvb

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput