Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (190)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani fericiti, Teodora, Mircea si Tudor!

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani!
Teodora
Mircea
Tudor!
Sa fiti fericiti, iubiti, sa cresteti mari si sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Niatza si o

Am coborat din iatac pe la 5, sa-i fac omului - imi aduce soacra si nepoata acasa de peste mari si tari - asa ca profit ca inca e liniste aici , fetele, si pot sa va salut, sa va urez o saptamana frumoasa .

In primul rand ii urez un calduros LA MULTI ANI lui STEFAN BOGDAN - multa sanatate,bucurie in viata si o mamei - pe care o mai asteptam pe aici , la noi!

Asa - sa va zic ca aseara am party-uit , am sarbatorit-o pe Teo - a fost o mega nebunie - nu va zic ce haos, ce harmalaie si ce zumzet a fost dar una peste alta ne-am simtit excelent . Copii cu siguranta s-au distrat la maxim, noi, parinti ne-am hlizit si ne-am minunat ce copii mari avem.
Sof-ul a fost de o cumintenie exemplara, a zambit, a gangurit - distractia i-a asigurat si un somn bun , i-am bagat pe la 4 si doarme si acum

Va si va doresc o zi si o saptamana linistita si plina de soare si veselie.

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Buna si de la noi!

MsBB ma bucur ca v-ati distrat la "gogoasa".

La multi ani STEFAN BOGDAN, sa ai o zi superba, plina de cadouri si bucurie!!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Cu intarziere urez si eu La multi ani pt
Mircea, Tudor si Teodora, Stefania
Pt astazi La multi ani! pentru Stefan Bogdan
Sa fiti sanatosi cuminti si sa aveti parte de noroc si fericire in viata.

desiree nici nu trebuie sa-i mai dai scutece cand iesiti, ca o zapacesti de cap.Ia-ti haine la tine si totusi intreab-o din cand in cand daca nu-i trebuie la baie si se rezolva in timp
Julia mai e cu scutec doar noaptea, dar si-asa ma tot intreaba cand va putea sa doarma si noaptea cu chilotei(ziua asa doarme).Ar trebui s-o las sa doarma cu chilotei, dar sunt convinsa ca in cateva nopti tot voi schimba noaptea asternuturi, si-apoi nu vor mai fi probleme, dar parca prea s-ar suprapune cu venirea fratiorului si am auzit ca atunci copiii mai mari vor suferi un regres.

Nu am mai avut timp sa intru ca saptamana trecuta Julia a stat acasa din motive de raceala, iar in weekend intru mai rar pe net.
Teoretic mai sunt mai putin de 4 saptamani inainte de-a se naste asta micu, dar azi noapte am crezut ca nasc si am intrat in panica ca eu mai am de facut o multime de cumparaturi, ordine, curatenie, facut bagaj, lasat listute cu ce trebuie sa faca tati acasa pana ne intoarcem din spital, etc... Cred ca sunt inconstienta de aman totul pana in ultimul moment, dar nici nu pot sa fac f multe ca nu prea pot sa stau mult in picioare asa ca incet-incet mai fac cate ceva, dar se pare ca ma misc cu viteza melcului Ce sa mai zic ca nici la nume nu ne-am hotarat inca Sper sa terminam sapt asta cu pregatirile, si bebe sa se nasca totusi dupa ziua Juliei

Va doresc o saptamana frumoasa.

Lilly 36+ , mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

La multi ani pentru Stefan Bogdan!(
Crina sa-ti traiasca baiatul! sper ca sunteti bine!

Lilly, cat de putin mai ai!!! O sa fie totul bine, le faci tu pe tote incet incet!

MsBB, sa va fie de bine petrecerea "gogoashei"! Ma bucur ca v-ati distrat de minune!

Apropo de torturi, se apropie si ziua zulufinei mele si nu m-am hotarat inca ce sa-i pun pe tort: Mikey Mouse sau Alba ca Zapada

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Stati asa ca deschid imediat capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 191

Mergi la inceput