Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

LA MULTI ANI, ROBERTIX
Multa fericire si sanatate in viata, mult curaj sa scapi de amigdale/portocale din gatut si o flatioara ! Sa ai ani de bucurie, multaaa implinire si iubire!

Lori nici nu stiu cu ce sa incep . Cu mica crestina delicioasa , eleganta si frumoasa ( copie fidela de Robertzone mic ) cu Robert si Iasmina , cu o nanutza ( si ce surprizaaaa! ) mami frumoasa si atat de senina si finutza . Minunat botez! F frumoase si rochiile ursitoarelor . Cum a fost urseala? Mi-a placut mult totttt!

Piggy mi s-a rupt inima cand am citit cat chin! Sper din inima sa gasiti ceva sa va ajute

Dani ce ma bucur sa te revad! Multi pupici pt Vlad si Andra si tie multa putere de munca. Abia astept sa-ti citesc mesajele

Semneaza subsemnata , indragostita lulea de cele 2 , mAndra zgubiloasa si martisorul Sofifi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

la multi ani Robertix de Simonix sa fiti sanatosi si fericiti si impliniti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piggy spune:

La Multi Ani fericiti si plini de sanatate marelui ROBERT (oau deja 3)! Si sa iti aduca Doamne- Doamne si un fratior sau surioara cat mai repede!

MsBB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

LA MULTI ANI ROBERT!!! SA CRESTI SI MAI MARE SI MAI FRUMOS SI MAI NOROCOS!!!

MsBB i-au urat foarte frumos, au fost glumete pe tema banilor, dar i-au urat sanatate, aveau niste momente cand vorbeau cumva sincron, deci ele vorbeau acolo toate si pe cate o propozitie importanta vb asa, in cor; de ex zice una"ii daruiesc frumusete, cand or s-o vada baietii, o sa spuna : [si zic toate-n cor] "Ce mandrete!" (mie mi se aburea privirea, mi-era ca ma pun pe urlete.
A fost emotioant si cand i-a urat "prieteni" si a mers la fetitele dulci, Iasmina si Sara sa-i ureze ceva...per total foarte dragut momentul.

Simonix zi mare azi!!! O sa retraiesti momentul pana cand nenea ala neamtzu o sa-ti ascunda lucrurile (Alzheimer).

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Robertix sa cresti frumos si sanatos si sa aduci numai bucurii parintilor.

Piggy: Imi pare rau ca sufera Mara atat de mult, sper sa gasiti cat mai repede un tratament potrivit. Nu stiu ce sfat sa-ti dau ca noi nu am avut probleme dar e important sa incercati sa-i gasiti cauza. Eu cand se zgaria Elena pe fata o ungeam cu lapte de-al meu si se trecea aproape instantaneu. Ma gandesc la apele termale spray oare nu ar calma mancarimea respectiva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

LA MULTI ANI CU MULTA SANATATE, ROBERTIX!

_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

La multi ani Robertix! baiat frumos si dragastos, sa fii fericit si iubit, ca si acum la 3 ani, toata viata!

wow, mai avem si noi o saptamana... si pe mine ma iau emotiile de pe-acum, aseara n-am dormit tot gandindu-ma la cadouri, inca nu ne-am hotarat ce sa-i luam. Adica ii vom lua tricicleta, dar vreau si cadou mai mic, din partea mamei ca i-a trimis niste bani si nu prea stiu ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

LA MULTI ANI, Robert! Simonix, sa aveti o zi minunata si sa fiti fericiti!

La multi ani si micutei Ilinca (Laura)

Lorich, f. dragute pozele. Si toaletele. SI mi-a placut si cum ai avut parul prins.
Pe nasa n-as fi recunoscut-o nici sa ma bati. O data am vazut in Herastrau, fugitiv, insa parca mi-o aminteam altfel din poze.
Si de cine au fost "aranjate" ursitoarele alea? ca ce au spus vad ca i-ai raspuns lui MsBb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_78

LA MULTI ANI, Robert! Simonix, sa aveti o zi minunata si sa fiti fericiti!

La multi ani si micutei Ilinca (Laura)

Lorich, f. dragute pozele. Si toaletele. SI mi-a placut si cum ai avut parul prins.
Pe nasa n-as fi recunoscut-o nici sa ma bati. O data am vazut in Herastrau, fugitiv, insa parca mi-o aminteam altfel din poze.
Si de cine au fost "aranjate" ursitoarele alea? ca ce au spus vad ca i-ai raspuns lui MsBb

pai, le-am aranjat noi; chiar la urma show-ului, ele au plecat cu tati si au ras pe burta cei de la masa prietenilor lui Cristi, ca cica "primele femei platite de Cristian".
Tipele sunt actrite si chiar bune. Mie una mi-a placut.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

La multi ani pui drag si frumos si atat de iubit, Robertix !!! Sa fii sanatos, sa ai viata frumoasa, sa ajungi om mare si bun!

Mergi la inceput