Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (189)
Raspunsuri - Pagina 12
Andrada79 spune:
La multi ani Robert!!!!!!!!!!!!!!Sa cresti mare si sanatos pui mic frumos si drag!!!!
Alysh spune:
LA MULTI ANI ROBERTEL SCUMP!! ESTI UN BEIETEL ISTET, FRUMOS SI GHIDUS! SA FII SANATOS SI BUCUROS! FERICIT SI IUBIT! NOROCOS SI IUBACIOS! VIATA USOARA SI SENINA ITI DORESC!
Simonix spune:
Buna seara
Va multumesc tuturor pentru urari, pe forum, pe fb, pe yahoo, pe telefon
A fost o zi frumoasa, cu munca si stres si chiar si o vizita la doctor pentru mine, dar mai ales cu un baietel vesel, iubitor, incantat sa descopere cadouri si tortul pentru aniversare
Voilą the tort :)
https://picasaweb.google.com/poze.robert.2010/Robert3Ani#5597740394726777842
NU am avut timp sa comand o smecherie de tort cu McQueen sau alte chestii baietzesti, si am gasit muntele asta de profiteroale
care a fost demential de bun, si chiar si fatzos. Am pus si lumanerele care nu se sting
de ne-am amuzat iarashi. Frumos :) Au asistat si bunicii de Romania (viva internetul
)
Aici aveti dovada :D
www.youtube.com/user/simonikx?feature=mhum#p/u/0/H-7Y9hiSlxw" target="_blank">http://www.youtube.com/user/simonikx?feature=mhum#p/u/0/H-7Y9hiSlxw
Buuun, si azi doctorul la care fusei mi-a interzis sa ilm mai iau in brate pe asta micu
M-am dus ca am o durere de hmmm spate, sau nu stiu exact - mi-era sa nu fie ceva la plamani, caci am si o haraiala intr-o parte cumva, e doar muschiul sucit, din fericire. Cica sigur e de la carat copil, cand i-am zis ca fac ture cu el in brate (are peste 15 kile), ca alerg cu el asa, in parc, sau la scoala sau dupe buzuri... hmmm... Trebuie sa am grija, deoarece nici cu servisul nu stau bine, numai jos, cica sa facem mai multe pauze de miscare, sa mergem mult pe jos etc. Si gata cu copiii in brate
Uf... ah, si ceva care mi-a placut: sa nu pun aspi, sa nu spal vase si sa nu calc ![]()
Hehehe ... i-am zis ca sigur nu e de la activitatile astea, ca nu ma stresez chiar asa de tare, odata pe saptamana nu cred ca se pune ![]()
Piggy voiam sa iti zic ca iti transmit numai ganduri bune de la departare, am citit ce va chinuiti cu aia mica, tare greu sa o vezi asa, groaznic
Nu stiu ce sa te sfatuiesc, vad ca fetele au facut-o, de la mine numai o imbratisare 
Sa treaca chestia asta 
Nani, sunt varza de oboseala, sunt si racita, cu durere in gat etc ... am un sistem imunitar cam ca fiu-miu, mai mai ca mi-as scoate si eu toate alea pe acolo, amigdale & Co ![]()
![]()
Simona cu http://b1.lilypie.com/DiKip2.png" target="_blank">Robert
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=122967" target="_blank">Cum a venit Robertzel in viata noastra
http://picasaweb.google.com/poze.robert" target="_blank">Poze cu noi toti
DanaH spune:
Simonix, pe ultima suta de metri, La Multi Ani pt Robert, multa sanatate, multa fericire pt toti trei. Sa cresti mare si cuminte, Robertel drag, sa ai tot binele din lume.
Da, asa e, nici mie nu imi vine sa cred cand au trecut 3 ani. bine, nu stiu cand au trecut ultimii 7 ani, dar ultimii treri chiar ca au fost pe fast forword. Dar ce frumosi au fost... si ce frumosi o sa fie cei ca va sa vina....
mai am de zis, multe, mai am de felicitati M&M-uri sau fratiori/surioare de M&M-uri. Trebuie neaparat sa o pup pe frumusetea de Ilinca. Asa de eleganta, asa de pretioasa, asa de frumoasa.... Dar nici nu se putea sa fie altfel cu asa parinti, cu asa fratior, si de ce nu, cu asa o nascica :)
Laura, parca mai ieri erai gradivutza si nasica gasise rochita aceea mov pt botez.
evident ca m-am delectat si cu pozele cu micutza crestina Ana. Sa va fie de bine, Lorich. mai, am avut un moment de .... nu stiu cum sa zic. am crezut ca parca recunosc pe cineva in poze (in afara de voi, evident), dar parca nu era, si totusi, toti trei? mi-a fost rushine sa intreb, noroc ca a intrebat alta fata. ce sa zic, sa va traiasca finutza, inais. mi-a fost tare drag sa va vad si pe voi in poze, mai ales pe frumoasa Iasmina. Acum eu nu stiu, dar voi l-ati botezat si pe Robert? sau s-a legat totul aici, pe dc? oricum, este minunat si cred ca asemenea grupuri sunt mai rare pe dc.
despre noi, cateva vorbe ff rapid, ca imi pica ochii in gura de somn. cel mai "senzational" este ca ne bucuram cu totii, mici si mari, de o vreme de-a dreptu' minunata, 25 grade in Olanda, mai rar in aprilie. dar e frumos, frumos, si lumea se bucura si este un aer de vacanta... iar eu am asa de mult de munca, am inceput sa predau un curs nou acum, am si deadline la un proiect, plus ca ma chinui patru seri pe saptamana cu olandeza. asa imi motivez absentele de pe forum.
copiii sunt minunati. teodora creste, parca de la o zi la alta. este si mai dulce, si mai vorbareata, dar si mai incapatanata. am fost luni la ambasada sa ii facem pasaport nou, si nu va spun cat ne-am rugat de ea sa stea (in bratele mele) la poza si sa scoata mainile din gura. ea parca mai rau facea, parca baga mana si mai mult in gura. a reushit tanti de acolo sa o prinda intr-o poza cat de cat normala, dar era plansa toata, cu ochii roshi, ciufulita. sper sa accepte aia poza si sa nu ne cheme sa facem alta.
alexandru are saptamana viitoare examen pt prima diploma la inot. mama, moment important in viata copilului olandez. azi am fost la lectia de proba si totul a mers bine. asa ca miercurea viitoare o sa ma laud (sper) cu un baiat cu diploma A.
intre timp, ne plimbam cu ai mei parinti prin jur. ma bucur de bucuria lor si ma rog la cel de sus sa ii tina sanatosi si sa mai vina aici, sa se mai bucure impreuna cu noi, de nepoti, de locuri.
acum va las, dar promit ca mai vin pana la Paste.
edit: esme, multam de invitatie. nu se poate sa lipsim. din pacate anul asta nu mai pot sa il rup pe al meu de la turneul de baschet, si asta pt ca a lipsit si de la celalte doua de pana acum, iar asta din mai este singurul la care poate merge. nici macar cele doua tipuri de ardbeg nu il pot convinge. si este foarte posibil ca si alexandru sa stea cu el, mai ales ca vine un prieten de-al sotului din romania sa joace si el baschet, iar alex este mare fan al acestui prieten. deci cred ca o imi iau fata si o sa venim numai noi doua. nu putem sa rupem traditia :).
Poze
Poze noi
cleo78 spune:
azi e ziua lui Cosmin. la multi multi ani drag flacau, multa sanatate si fericire, si reusite mamicii!
gabitzam spune:
Adina, draguta mea, sa-ti traiasca feciorul Cosmin, sa fie sanatos, sa te bucuri de de el, si cu totii impreuna de o viata frumoasa si implinita! Pup ochiosul frumos si pe mamica lui 

Lorich spune:

Dana daaa...ai vazut bine!!! Ce sa zic, nashii Anei sunt minunati si sunt foarte fericita ca au crestinat-o pe buburuza. Iar Iasmina...Doamne, e minune de copil, nu exista asa ceva la 3 ani!!
Simonix super tortul...am umplut tastatura de baleee..cand eram in maternitate cu Ana am descoperit chestia asta cu profiteroalele in cioco..dementiala!!! Jocul ala cu bile il avem si noi, numai ca demolution man asta al meu se joaca un pic si apoi il darama.![]()
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Lorich spune:
La multi ani Cosmin, pui frumos si cuminte!! sa ai parte numai de bucurii!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011
Magnetism79 spune:
Sunt datoare , datoare pana peste cap!!!!
Cu un MARE LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PT ROBERTEL DE SIMONIX, SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII SI SA FII FFF.FERICIT ITI DORESC, ESTI UN INGERAS DE COPIL, FRUMOS SI GLUMETZ!!!
SIIIIIIIIIIII LA MULTI ANI PT ILINCUTZA LUI LAURA!!!
ESTI O FRUMUSETE DE FETIZA SI ITI DORIM SA FII IUBITA SI FERICITA, CA ESTI FRUMOASA FOC CA SI MAMICA TA!!!!
va pup ma duc la ale mele cumparaturi, dar mai intai lista
Si la multi ani pt Cosmin!!!!
Mami de Bogdanici Pogonici