Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 5
child spune:
CORIMAMI multumesc, vad ca e cu centuri, eu ma uitam dupa unul cu isofix.
Nu e incomoda perna aia din fata? Petala se simte comfortabil in scaun?
BABYANGEL de vreo saptamana-doua combin monti cu rina si se vad deja rezultatele.
Oricum e un castig pentru sanatate, ca inainte nu prea mancam fructe, acum micul dejun e compus doar din fructe.
IRENE ma bucur ca a iesit bine petrecerea de ziua Dianei...iar despre plecarea mamei..asta e, e totusi bine ca ai avut-o ceva timp langa voi.
Lasa, ca poate la vara veniti voi in Romania si va vedeti din nou.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
Yaia spune:
LA MULTI ANI
Angela Ioana de mihaelagrosan
Amalia Alexandra de delsim!
Sa va fie vietile pline de sanatate si voiosie, sa fiti mereu optimiste si cu zambetul pe buze, sa ajungeti oameni mari!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
CoriMami spune:
Child, vad ca Eliza se impaca bine cu scaunul. S-a intamplat sa fie obosita cand de intoarcem de la cumparaturi si cand vreau sa o pun in scaun sa se agite , sa dea din maini si picioare facand mai greu de montat perna din fata. Dar dupa ce o montez nu mai are nimic de comentat, e linistita. Oricum, probabil cand avea nervi ar fi protestat la orice fel de scaunel..ideea care o enerveaza e ca vreau sa o imobilizez in ceva.
[Ami] eu la 19 saptamani am simtit primele miscari, dar f vag si numai cand stateam linistita (eheei...sarcina cu primul copil...cate momente de relaxare si leneveala...de la al doilea cred ca devine mai complexa situatia). Prietena careia i-am botezat fetita de curand, a simtit primele miscari la 25 de saptamani, stiu ca era disperata ca nu simte nimic. Deci difera mult, de la caz la caz. Nu te ingrijora. Pupam mamica in forma!
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CoriMami Anca, ce mandretze de baietzi ai!! si seamana intre ei f bine! sa iti traiasca amandoi!felicitari! Despre carucior, ai luat altul, sau nu mai folositi? Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina Petala are 1 anisooor!! |
Mersi,mersi! Carucior am avut noroc ca mi-a dat sor'mea,ca fetita ei are 2 ani si 3 luni si nu mai sta in carucior. Este tot Gracco si sper sa ma tina vara asta!
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Erina spune:
La multi ani printeselor:
Angela Ioana de mihaelagrosan
Amalia Alexandra de delsim
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
Erina spune:
Babyangel, minunate pozele cu, Codrin. Are o acmera foarte frumoasa iar el este tare expresiv. Fratiorii sunt diferiti dar pe de-o potriva de frumosi!
Ami totul va fi perfect vei vedea!
Sanatate multa bolnaviorilor!
Child, chiar inainte de a preciza tu gasisem meajul tau la Rina. De maine incep si eu. Tocmai mi-a scris o prietena ca pe site-ul irinei reisler este o diata asemanatoare-dieta astronautilor. Au si retete si marturii cu inainte si dupa.
David a inceput si el sa stea mai mult in echilibru. Inafara de momentele cind il dor dintii e o mica raza de soare. E din ce in ce mai vocal si interactioneaza mult cu Daria.
Asteptam sa fie vreme buna sa iesim mai mult afara. Miercurea trecuta cind au fost 23 de grade s-a distrat pe cinste. Ii place sa frece piciorusele in nisip, sa exploreze...
-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara quando ne ho piu bisogno.
carmickey spune:
child noi avem un scaun asemanator celui de la isofix, nu mi se pare prea bun pentru copii nostri pentru ca sunt prea micuti pentru aceste scaune (parerea mea) eu l-am primit cadou
"calul de dar nu se cauta la dinti" uite aici
adelina a fost mai bine astazi, s-a jucat iar din cand in cand mai vroia in brate, dar se juca si asta m-a bucurat foarte mult...
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
stefimic spune:
LA MULTI ANI! ANGELA IOANA!
Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata plina de fericire si noroc!
Mami MIHAELA sa-ti traiasca fetele, sa va bucurati de ele, sa va aduca numai zambete si zile fericite!
LA MULTI ANI! AMALIA ALEXANDRA!
Sa cresti mare si sanatoasa cu multe bucuriii pt parinti!
Noi suntem bolnavioare, maine ma duc sa vad ce are, mi-a tot facut febra astazi toata ziua si destul de mare, sper sa nu fie nevoie de antibioatic.
ANCA am vazut pozele cu flacaul vostru, frumoasa petrecere si mai ales voi toti, superbi.
IRENE v-am admirat si pe voi, fete frumoase, si poate chiar asa vii la vara acasa si ne si vedem in parcul tau preferat.
o noapte linistita si sanatate bolnaviorilor mici si mari.
babyangel spune:
'neata la toata lumea,
cafeluta este gata si nu am cu cine sa o savurez...
Am cliente matinale, sau nu?
Fetelor,multumim de laude
Erina nu era camera lui Codrin. Este un club de petreceri pentru copii, ca am fost in jur de 14 adulti si 6 copii si nu incapeam acasa la noi confortabil.
Azi s-a intors vremea buna la noi, asa ca o luam din nou la drumDAR revin diseara la citit.
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Maria Madalina de liliana_28
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"