Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 6
Yaia spune:
LA MULTI ANI Maria Madalina de liliana_28!
Sa+ti fie viata plina de sanatate si bucurii, sa fii mereu optimista si voioasa, sa ajungi un om mare!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
liliana_28 spune:
Buna,
Intai de toate vreau sa va spun ca imi pare rau ca nu reusesc mai des sa intru pe forum si asta pentru ca am inceput serviciul din ianuarie si este o agitatie totala.
Vreau sa urez un calduros si sincer LA MULTI ANI!!!!! TUTUROR IEPURASILOR care au implinit deja 1 anisor si ce care se apropie de varsta asta minunata.
Va multumesc mult pentru urari si sa de Doamne Doamne ca toti puiutii sa creasca mari,sanatosi, fericiti si iubiti.
Vinerea trecuta am plecat la munte iar duminica ne-am intors ca sa o serbam pe Mada si sa ii rupa nasii turta. A fost o dulceata, mai ales ca a avut o coronita de flori albe, a fost de vis. Promit ca o sa pun si poze.
De vre-o luna a inceput sa mearga singurica, este ca un robotel.... avem si vre-o 6 dintisori......De vorbit nu vrea sa vorbeasca, nu zice mama nu zice tata in schimb il stiga pe fratiorul ei (Calin)dupa care este topita.
Va pup si va multumesc ptr urarile de LMA.
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Ami, eu zic ca nu ai de ce sa fii ingrijorata!
Bluekidoo, tin pumnii sa treceti cu bine peste perioada "incisivi"! Si Diana a fost tare nelinistita atunci cand i-a iesit prima maseluta.
Diana si Stefi, la vara vin in Romanica, deja mi-e dor de mama! Stefi, sigur ne vedem!
Stanucel, ma bucur ca Adelina este mai bine!
Babyangel, Diana, Stefimic, va multumesc pt aprecieri!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
La Multi Ani sanatosi si frumosi Maria Madalina!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Yaia spune:
Am mai pierdut un mesaj luni joi, azi din nou...
Incerc sa reiau...
Ami, tare ma bucur ca e bine burtica, nu te ingrijora, daca amnio a iesit ok, inseamna ca e totul bine si o sa simti si tu miscarile cand vei avea vreme, ca acum esti ocupata cu Irina si nu mai poti pandi fiecare miscare a bebitei.
Ioana din Ardeal, sanatate multa, sper sa aiba efect tratamentul curand si sa revii la forma ta!
Am admirat puiuti draguti, Codrin, Diana si Adelina, niste scumpi...ce mai cresc puii astia ai nostri, nu stau deloc degeaba!
Noi suntem asa si asa, luni dimineata i-am dat Alexiei ultima doya de antibiotic, azi dimineata la 3 avea iar 39,4. dupa un supoyitor cu Panadol a scayut febra, dimineata nu mai avea nimic. Nu stiu ce sa mai cred. Poate e de la dinti, ca o supara nr.8, sta sa iasa. Tudor a avut 39,1 la vreo 2 masele, medicul nu ii gasea nimic si la fel febra trecea repede, chiar si fara antitermic. Daca e otita, oricum se poate vindeca si fara antibiotic. Mai si tuseste, daca e viral, atunci oricum antibioticul nu are niciun efect. Asa ca m-am hotarat sa nu-i mai dau nimic si sa astept sa vad cum evolueaya. Sper sa fie ok, sa putem sa o sarbatorim sambata.
Asa ca eu urez multa sanatate bolnavilor, ca tare multi mai sunt, asa de multe cayuri de viroza ca iarna asta nu am vazut, sper sa vina vara repede, ca eu una m-am saturat de frig si boli!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
la multi ani Maria Madalina sa fi fericita, sa ai mult noroc in viata si sanatate,la multi ani
Yaia multa sanatate alexiei, si sa aveti o petrecere reusita, multumim pentru timpul acordat cu vizionarea pozelor noastre
irene26 cred ca este gru fara mama ta, nu fi trista, pentru diana nu trebuie sa fi trista, vei veni la vara in tara, va veti revedea cat de curand... pupici de la adelina
babyangel multumim de cafeluta, tare buna...
adelina este din ce in ce mai bine, eu zac in continuare, ma simt rau, ameteli, dureri musculare...sper sa treaca si la mine cat mai curand
o zi buna va urez
Poze Adelina
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
wapi spune:
Salutare tuturor!
Intrebare: pot sa-i dau lapte de vaca dupa ce implineste un an? Nu am reusit sa-l fac sa accepte niciun fel de lapte praf; ma amagesc cu ideea ca va accepta laptele de vaca. Deocamdata mai papa de la mine seara/noaptea/dimineata, dar nu cred ca va mai dura mult timp.
O zi frumoasa tuturor!
CoriMami spune:
Hello,
vreau si eu o cafea, chiar daca e ora 15.00
LA MULTI ANI MADALINA!!!
Sa fii sanatoasa, fericita, sa cresti mare, cumintzica si vesela!
Liliana_28 te asteptam cu poze. Te cred ca nu ai timp de forum, servici+2 copii=fff putin timp liber pt tine. Multa sanatate, sa te bucuri de ei!
Wapi, eu i-am dat lapte de vaca..pasteurizat de la supermarket..si a fost un dezastru. A facut 0 diaree cu care m-am luptat o saptamana, desi in biberon doar 1 sfert era laptele pasteurizat, restul era formulaa ei uzuala.
Chiar sunt curioasa, daca cineva a avut succes cu laptele de vaca, sa ne spuneti si noua. Deocamdata nu mai am curaj sa ii dau, mai las cateva luni. Poate trebuia sa il si fierb...eu am zis ca e suficient ca e pasteurizat...
Stanucel, sanatate multa tie si Adelinei!
Tare frumoasa e in pozele din masina! Ii sta asa de bine in rochitza aceea, ptiu ptiu
babyangel spune:
LA MULTI ANISORI FRUMOSI MADALINA de mami Liliana! SA FII SANATOASA SI FERICITA!
WAPI/CORIMAMI, eu am avut succes cu lapte de vaca! Am inceput treptat pe la 10 luni prin a inlocui 1/4 din cantitate, apoi tot mai ,mult. Acum pun 100 ml lapte praf si 80 ml lapte de vaca. am de gand sa-i dau LP pana pe la 18 luni in doza asta.
Nu am avut probleme deloc.
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)