Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 4
CoriMami spune:
Buna
pai secretul cu silueta (care a mea e inca una f rubiconda, adica acum am 70 kg...) e ca ultimele 6 kg le-am dat jos intr-o luna si o saptamana, tinand un regim f strict, schimbat saptamanal de nutritionista. Oricum ma limitam la 3 mese pe zi, fara gustari, totul cantarit. De ex dimineata un ou si 50g branza de orice fel, la pranz 150 g peste si 200g salata si la cina 50 g branza si 200g salata. Si de cate ori imi era foame intre mese ma serveam cu un ceai cald...
Acum urmez o dieta de mentinere...pe care de fapt nu o urmez pt ca trisez la greu
Scaunul auto se cheama Kiddy.
http://www.youtube.com/watch?v=4x14Z294IYE
se vinde pe www.dinobebe.ro
Eu sunt suparata ca mi s-a rupt caruciorul Hauk..1600 ron, a durat 1 an. Si nu gasesc garantia, am scotocit toata casa. Cred ca avea 2 ani garantie, dar nu stiu sigur. Cand am coborat un trotuar a facut poc...s-a rupt cadrul metalic intr-o parte. Si ce l-am mai menajat, scarile mereu le cobor carandu-l in brate..etc. Sunt suparata pe el! Sper sa gasesc garantia totusi.
babyangel spune:
VA PUN CATEVA POZE SA VA DELECTATI:
http://family.webshots.com/photo/2879357050105533668EdoPnB
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Stanucel, insanatosire grabnica Adelinei!
Nafi, distractie placuta in vacanta! sper sa revii cu foarte proaspete din vacanta!
Babyangel, feliciari pt prima maseluta! Si Dianei i-a iesit o maseluta de ceva timp, acum a doua este pe drum. Si multumim de urari! Iar pozele sunt minunate!
Corimami, multumim pt vizionarea pozelor! Daaa, Diana este mare si inalta, dar eu zic ca la un momenta dat, cresterea va mai incetini, fiindca mi se pare ca ea creste intr-un ritm mai rapid.
Sensibila, ati sarbatorit foarte frumos!
Diana, multa sanatate micutului Albert!
Eu azi sunt foarte trista, a plecat mama azi noapte si nu va spun cat am plans dupa plecarea ei! Mi se pare casa pustie, plus ca am am avut un ajutor de nadejde!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
irene26 spune:
La Multi Ani Angela Ioana, iepuras dulce!
La Multi Ani Amalia Alexandra, iepuras dulce!
Va urez multa sanatate, fericire, impliniri, noroc, prosperitatei si o viata senina!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
babyangel spune:
Corimami si mie mi s-a rupt caruciorul lamai putin de 1 an..si este Graco!Sistemul de pliere s-a dus...acum il tin doar pt curte
Cu dieta, e clara treaba! Cu regim strict slabesti, dar nu ma mai pot mobiliza momentanAsta este...macar pana la vara sa mai dau astea 4 kg!
Child, tu mai esti fidela lu'monti sau nu?
Irene, Diana e minunata..are niste ochi patrunzatori, extrem de frumosi! sa treaca supararea!
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
bluekidoo spune:
La multi ani Angela Ioana si Amalia Alexandra! Sa fiti sanatoase si fericite!
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
ami_84 spune:
Buna ziua dragi mamici.
Va multumesc pentru urari si gandurile bune pentru noi. Ma bucur ca va bucurati de vestea mea buna. Scuze ca nu nominalizez!
Momentan burtica nu este mai deloc si inca ma mai descurc sa "alerg" dupa Irina. Si nici inca nu am simtit primele miscari. Ar trebui sa ma ingrijorez?
Sa dea Domnul sa ma tina sanatoasa si sa imi dea putere ca am sa ma descurc eu sa-mi cresc fetitele.
Ioana multa sanatate si tie! Sa te faci bine pentru copilasii tai.
Imi pare rau ca asi mai vrea sa scriu.
Va salut pe toate si la multi ani tuturor iepurasilor!
O zi buna!
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 19+ cu Ilinca
oanaiacovita spune:
Servus fetele!!!
LA MULTI ANI: Angela Ioana (de mihaelagrosan), Amalia Alexandra (de delsim)!!! Sa fiti sanatoase iepurici dragi si o viata minunata sa aveti, plina de noroc si impliniri!!!
Anca frumoasa petrecere a avut Codrin si pare un baiat asa serios.
Ami e inca timp pentru miscarile bebelinei, nu iti fa griji.
Sanatate bolnaviorilor!!!
bluekidoo spune:
A mai trecut o zi de bazaieli si a inceput urmatoarea in acelasi ritm Dupa cum spuneam de 3 zile Tanya plange mai toata ziua iar seara nu adoarme mai devreme de 1-2 si asta la mine in brate in fata calculatorului in timp ce ne uitam la un film Astazi am descoperit si motivul pe langa raceala... la inceputul lui februarie au inceput sa-i creasca incisivi centrali de sus. unul a iestit in cateva zile.. celalalt abia azi a reusit sa sparga, si in timp ce el se chinuia sa sparga, incisivi laterali de sus au inceput sa sape si ei ... banuiesc ca de aici i se trage comportamentul de zilele astea
fug sa mai trebaluiesc un pic.. revin mai tarziu
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
CoriMami spune:
Anca, ce mandretze de baietzi ai!! si seamana intre ei f bine! sa iti traiasca amandoi!felicitari!
Despre carucior, ai luat altul, sau nu mai folositi?