Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani alexia multa sanatate fericire si mult mult noroc in viata (cu intarziere)

la multi ani ilinca multa sanatate, fericire si voiosie

vladi felicitari puiului tau, ai doi baieti mari, sa vezi de acum joaca pe ei

bluekidoo felicitari micutei

irene26 si noi ne trezim foarte des noaptea, abia astept sa terminam cu dintisori, foarte obositor

noi suntem bine sanatoase, am avut treaba multa zilele astea, facut curat, cumparaturi, mancare...azi am avut musafiri, plimbari,parc...
cat timp am avut treaba adelina a fost foarte cumintica, se plimba cand la frate-sau in camera cand la mami la bucatarie si vorbea pe limba ei, era asa de scumpa, si am facut o gramada de treaba cu ea...

cred ca am sa am o fetita cumintica, doar ca are niste nervi cateodata si nu stiu ce sa ii fac...daca nu ii dau ceva este foarte nervoasa tipa, si tremura, ma inspaimanta asa stare la un copil atat de mic...

merg la somnic

o noapte buna sa aveti si cat mai linistita

Poze Adelina

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Vladimirescu, Erina, child, stefimic, sensibila,Bumbitza, bluekidoo, Rebiana, Irene, stanucel, multumim din suflet pentru urarile frumoase, m-am emotionat teribil!

Am avut o zi super incarcata astazi, dar am reusit sa o sarbatorim si acasa pe Alexia si abia acum am reusit sa intru pe forum. suneti minunate cum i-ati urat voi asa de frumos matei mele mici!

Tocmai ce am scris si fetelor dragi de la odiseea lui Tudor care ne-au urat la fel de frumos ca nu imi dau seama cum a trecut timpul, a trecut anul la fel de repede ca ziua de azi, abia am avut timp sa gust totul, dar a trecut cu folos si ne-am bucurat din plin unii de ceilalti, speram doar sa fim sanatosi sa ne bucuram si de anii ce vin, lucur ce vi-l doresc si voua!

Bluekidoo, felicitari pentru selectie!

Vladi, felicitari lui Tudor zis Floricel pentru ridicarea tulpinei la verticala si plimbarea popoului prin casa! Si noi mergem bine chiar si doar de o manuta, dar inca nu-si da drumul singurica.

Gazzica, sport, mama, sport. Numai ala ajuta...sau bisturiul, dar aia e ultima solutie. Si eu sunt in plin proces de slabire, vreau sa ajung pe la 64 si mai jos nitel...
M-am laudat oare la voi ca in noiembrie aveam 84 si acum am ajuns dela la prefix cu 7, am 78 kg si sunt in scadere? Adica asa sper, sa dau jos in continuare.

Irene, stanucel si Alexia se trezeste noaptea, in noptile bune doar 1 data, altfel de 3-4-5 ori. nici nu mai stiu daca e de la dinti, de frica, de la gaze, de la faptul ca se dezveleste si paote ii e frig...am testat aproape totul, tot se trezeste. Bine ca adoarme repede la loc.

Rebiana, tu 'lucri la stapan'? Adica te-ai intors la job si nu mai ai timp de forum?

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Ilinca de Bumbitza
Cristian Robert de Jasmine!

Sa aveti vieti lungi, pline de sanatate si voiosie, sa va bucurati mereu de cei din jur si sa le luminati fetele cu zambetele voastre, dar mai presus de toate sa ajungeti oameni mari!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ILINCA!

Sa cresti mare si sanatoasa, sa ai viata plina de noroc si multa fericire.

MADA sa va traiasca printesa, sa va aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI! CRISTIAN ROBERT!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de noroc si fericire!

JASMI sa va traiasca si sa va implineasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

VLADI felicitari mergaretului, iar la capitolul dormit cu puiul mic esti bestiala, povestesti asa de frumos incat ma faci sa cred ca ai mai face un pui mic.

CARMEN felicitari pt selectia TANYEI, asteptam cu nerabdare pozele.

STANUCEL ma bucur ca ai mai scris despre voi si sunteti bine.

YAIA asa de bine spui si cand ma ganesc ca si eu ca si tine nu cred ca voi mai avea un alt bebe, stiu ca spuneai tu la un moment dat ca va este bine cu doi.
e trist ca trece timpul asa de repede, dar asta este viata si trebuie traita cu intensitate.

noi suntem in aceeasi oala cu voi, nu stiu de la ce se tot trezeste in ultimele nopti, aseara a facut si un pic de febra si nu stiu ce poate fi, dintisori noi nu vad, sper sa nu fi facut iar ceva in gat.

va pup si sa aveti o zi minunta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasei mari :

Ilinca de Bumbitza

sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

bluekidoo – felicitari, ma bucur mult, dar mare grija cat dureaza sedintele ca e obositor si pt tine si pt Tanya si in plus stiu ca bani nu se dau prea multi
Mult success

Vladi – felicitari pt Floricica cel mergaret. Ce dragut trebuie sa fie

stanucel – bravo Adelenei cea cuminte

La multi ani iepurasului mare :

Cristian Robert de Jasmine

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

STEFIMIC nu, nu mai am de gind sa mai am un pui mic, mi-ajung astia 2 :))) Pe de alta parte, am 43 de ani, gata... :)
Vad ca si tu esti in clubul nedormitelor noaptea, saraca de tine... Lasa, ca or dormi ei intr-o buna zi si dupa aia o sa ne para rau ca nu o sa mai vrea la mami :)

YAIA asa e si la mine, se trezeste de f multe ori si nici eu nu stiu de la ce, mai probabil ca de la gaze, caci de multe ori plinsul lui se termina cu niste pocnete la fund si apoi se face liniste :)
Felicitari pt schimbarea prefixului la kg ! Si eu l-a, schimbat, doar ca din 9 in 8 :))))
Intr-o luna de munca mai stresanta am scazut 5 kg pe ca am avut zile cind uitam pur si simpu sa maninc. Sa continuam atunci , draga mea!

IRENE, SENSIBILA

REBIANA sper ca esti bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani printesei frumoase si istete Ilinca!!![olala]

La multi ani cavalerului Cristian Robert!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Bluekido, felicitari pentru Tanya! Abia astept sa vad pozele!!!

Vladimirescu, felicitari pentru Florian.

Si David e tare lipicios, dimineata ma imbratiseaza, puapa, isi lipeste tot asa nasul si obrazul de fata mea...il iubesc nespus de mult!!!

Si eu ma lupt sa ma tonifiez, o sa scriu cind am rezultate notabile. Pentru dat burta jos numai cardio merge. Tare imi e teama ca abdomenele nu fac mare lucru...

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput