Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)
Raspunsuri - Pagina 16
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Alexia Briana de Yaia
sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Bumbitza spune:
Ziua buna fetelor! Iar n-am mai intrat demult, iar sunt restanta cu urari, asa ca:
LA MULTI ANI!
Sanatate, noroc, fericire, voiosie si iubire! Sa aveti parte de tot ce-i mai bun si frumos in viata, dragi iepurasi:
Diana de Irene
Alessia Stefania de crissintibun
Sara de happyjoy
Ema Valentina de Pif_pif
Ingrid Evelina de Cristina_30
Codrin Fabian de babyangel
David Nicholas de papushicata
Angela Ioana de mihaelagrosan
Amalia Alexandra de delsim
Maria Madalina de liliana_28
Matei de bobita2010
Oana Iulia de nemary
Andrei de michelle_sf
Maria Alexandra de Ioana_fota
Sophia de Cenia
Adam Leo de Magdone
Iris Alexandra de andira
Melina Isabel de 2anke
Lavinia Valentina de brumari
Eduard Teodor de samaria
Sara de Lara
Alexia Briana de Yaia
La multi ani, sa fiti sanatoase, fericite, iubite si
sa va bucurati de iepurasii vostri!
Nafi
mami07
michelle_sf
Va imbratisez cu drag!
Noi suntem bine, sambata am rupt turta Ilincai si a iesit foarte frumos totul, asteptam cu nerabdare pozele de la fotograf
Bumbita a ales pixul, papiota de ata si banii cu ambele maini iar la final si parfumul
Acum sunt cu emotii cat casa si pregatiri pentru ziua de maine cand fata mea implineste 1 anisor, asa ca nu stiu cand voi apuca sa intru.
Va pupam pe toate, o zi minunata sa aveti!
Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Gazzica/Gazzica.jpg)
Gazzica spune:
Buna fetelor! Eu stiu ca nu scriu prea des,insa v-as ruga sa ma ajutati cu niste sfaturi . Pe 12 aprilie se implineste un an decand am nascut si inca nu am scapat de burta! Cand am ramas insarcinata aveam 52 de kg in ultima saptamana de sarcina aveam 74 de kg iar acum dupa un an am 64 de kg.Marea mea problema este burta am nascut prin cezariana si am o burtica destul de mare.Sunt dezamagita si demoralizata cand vad ca se apropie anul si eu tot am burta nu imi place sa ma privesc ma simt groaznic am senzatia ca nici sotul nu ma mai place
Va rog sa ma ajutati banuiesc ca si voi v-ati confruntat cu aceasta problema.Astept sfaturile voastre.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
Buna mamici si pitici
La multi ani tuturor iepurasilor ce au sarbatorit primul anisor si celor ce il vor sarbatori in curand! Sa fiti sanatosi si fericiti viata intreaga!
Gazzica si eu am aceasi problema.. eu am inceput sa fac abdomene in fiecare zi.. nu pot spune ca mi-am revenit complet dar sunt mici progrese iar asta imi da o stare buna. Ma este si varianta mai rapida: mersul la sala.. momentan eu nu-mi permit acest lucru asa ca am trecut la planul mai accesibil mie: abdomene.
Si ca veste de ultima ora: acum ceva timp am vazut pe facebook un banner in care firma petite coco anunta a vor sa se lanseze si in romania si cauta copii intre 0-4 ani pentru o mica parada de moda la lansare. Am trimis si noi cateva poze desi nu credeam ca avem vreo sansa mai ales ca abia o chelisem pe Tanya... si surpriza.. azi m-au anuntat ca se afla printre copii selectati pentru lansare Lansarea va fi undeva in saptamana 2-6 mai dar pana atunci va trebui sa ne ducem la masuratori pt hainute, probe... Sunt asa entuziasmata mai ales ca nu ma asteptam sa fim selectati
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rebiana27/Rebiana27.jpg)
Rebiana27 spune:
La multi ani EDUARD!!
La multi ani ALEXIA!!
La multi ani SARA!!
La multi ani MELINA!! (cred ca sunt restanta la urari pentru dulceata mica)
~ in avans...
La multi ani ILINCA!
La multi ani CRISTIAN ROBERT!!
R, mamica lui L si a M
![](images/user_woman.png)
vladimirescu spune:
BLUEKIDOO felicitari pentru selectie! Ma bucur eu de bucuria ce razbate din rindurile tale :) Sai ai grija sa nu va obositi totusi prea tare, prezentarile sint stresante pentru toata lumea... Sa ne pui poze dupa eveniment!
BUMBITZA sa-ti traiasca minunea, sa creasca mare, desteapta si frumoasa, sa fie fericita si voi la fel pe linga ea! LA MULTI ANI !!!
(sper ca nu te superi ca urez de acum, dar mai sint doar 2 ore pina se face miine si cine stie cum iar nu reusesc sa intru zile la rind :))
Am si eu un eveniment de comunicat: ieri a inceput Floricica sa faca itiva pasi singur, iar azi merge degajat deja prin toata casa singurel, foarte incintat de el! In sfirsit, si-a dat si el drumul, ca mergea f bine de vreo 2 luni deja dar nu voia deloc sa plece singur, se lasa imediat in fund cind ii dadeai drumul la mina :)
Azi dimineata inainte de 7 s-a trezit, s-a urcat pest emine, si-a frecat nasul de mine, s-a foit, s-a lipit, in fine... asa face in fiecare dimineata, de aia nici nu ma pot supara pe el ca e tare dragalas. Dar azi a fost si mai haios ca statea cu fata in sus, se uita in tavan si vorbea pe limba lui, repeta ce stie, ta-ta-ta, ma-ma-ma, puii (asta e vorba lui favorita!), dar faza e ca zicea in soapta, incetisor, sa n-o trezeasca pe mami care se prefacea ca doarme :)))
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/child/child.jpg)
child spune:
BLUEKIDOO felicitari pentru selectie! Ai domnisoara model, ce sa mai..
VLADI felicitari pentru mergaret, acum sa te tii, te alearga prin toata casa
Diana si inimioara mea
Albert-Krisztian (2.03.2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
La Multi Ani Alexia, scumpete mica!
Multa sanatate, o viata fericita, plina de succese, noroc, impliniri, prosperitate, liniste si numai zile insorite alaturi de familia ta draga!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/irene26/irene26.jpg)
irene26 spune:
Salut fetele dragute!
Bluekidoo, felicitari pt selectie! Bravo micutei!
Vladi, va felicit si pe voi, bravo pt primii pasi nesustinuti!
Gazzica, si eu cred ca prin abdomene si multa miscare ai reusi sa scapi de burtica lasata. Poate ca si asta este conformatia corpului tau, nu stiu, imi dau si eu cu pararea. Spre fericirea mea, la mine s-a retras burtica foarte repede, dar am facut foarte multa miscare imediat dupa nastere.
Diana este bine, dar se trezeste de multe ori noaptea, deja i-au iesit 2 incisivi si eu zic ca acest fapt o deranjeaza.
Sa aveti o noapte buna cu vise frumoase!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bluekidoo/bluekidoo.jpg)
bluekidoo spune:
Multumesc frumos fetelor
Sunt intradevar fericita in primul rand pentru ca nu ma asteptam sa fie aleasa tinand cont de numarul mare de copii si de faptul ca o tunsesem la 0 cu o zi innainte, iar in al doilea rand pentru ca cu ocazia asta poate vom mai avea ceva poze cu ea ;v-am povestit eu ca aparatul nostru foto ne anunta de vre-o 2 ani ca a obosit, iar la ziua Tanyei a cedat probabil emotiile au fost de vina
)
Vladi felicitari pentri piticul mergaret si dragastos, asteptam niste poze cu el, si cu Vladimir binenteles
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010