Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Va multumim tuturor pentru urari! Va trimitem cate un virtual
Sunt emotionata tare de tot azi. Am compus si povestea nasterii:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162630

Azi vom sarbatori in familie, doar noi si parintii mei probabil. Va invit la o felie de tort gustos si bauturi alese

Zi minunata va doresc!

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI CRISTIAN ROBERT! Sa fii sanatos, norocos si vesel mereu!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui stefimic
YAIA asa de bine spui si cand ma ganesc ca si eu ca si tine nu cred ca voi mai avea un alt bebe, stiu ca spuneai tu la un moment dat ca va este bine cu doi.
e trist ca trece timpul asa de repede, dar asta este viata si trebuie traita cu intensitate.

noi suntem in aceeasi oala cu voi, nu stiu de la ce se tot trezeste in ultimele nopti, aseara a facut si un pic de febra si nu stiu ce poate fi, dintisori noi nu vad, sper sa nu fi facut iar ceva in gat.

Ne este bine cu doi, chiar daca am vrea mai multi, nu prea ne-ar iesi cum vrem noi. Noi vrem cu diferenta mica de varsta intre ei, sa creasca impreuna, sa se bucure si joace impreuna. Eu sunt copil aparut dupa multi ani in familie si tot timpul m-am simtit diferita (ceilalti erau la interval de 2 ani, intre mine si sora cea mare sunt 10 ani). Si noi chiar nu avem niciun ajutor aici, suntem doar noi 2 cu cei 2, ca sa zic asa. Cum am doar 2 maini, nu stiu zau ce as face cu 3 copii, ca ai mei sunt si mamosi si vor numai la mine, amandoi in acelasi timp, ca un facut si pe mine nu ma lasa inima si ii car pe amandoi in brate, desi imi omoara spatele. Asa ca noi ne oprim la 2, nici nu stiu daca m-ar mai tine nervii la inca un bebe in sens de rabdare si disponibilitate la efort...nici tanara nu mai sunt!

Sanatate multa, sper din tot sufletul sa nu fie nimic si sa nu mai apara febra!
Eu ma gandesc cu groaza ca am terminat amoxicilina (6 zile) si am trecut pe antibioticul administrat 1 data, seara, pentru 1 luna...sper din tot sufletul sa nu mai faca febra.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui vladimirescu
YAIA asa e si la mine, se trezeste de f multe ori si nici eu nu stiu de la ce, mai probabil ca de la gaze, caci de multe ori plinsul lui se termina cu niste pocnete la fund si apoi se face liniste :)
Felicitari pt schimbarea prefixului la kg ! Si eu l-a, schimbat, doar ca din 9 in 8 :))))
Intr-o luna de munca mai stresanta am scazut 5 kg pe ca am avut zile cind uitam pur si simpu sa maninc. Sa continuam atunci , draga mea!

Noaptea trecuta asa a fost si la noi, s-a trezit la 4 dar a adormit repede inapoi si eu speram ca se va mai trezi dimineata, dar la 5 iar s-a trezit si a adormit mai greu, statea cu ochii inchisi dar maraia, pe la 5:30 am pus-o in patut si atat s-a foit si a carait, pana cand a adormit intr-un final, dar in toata perioada asta a tras la parturi de m-a speriat. Nu stiu ce or fi avut la gradinita ieri...
Oricum, noi am introdus si putin lapte de vaca in formula, poate si de la alapte o fi...
Sa continuma, Vladi! Sper sa ajungem repede si fara mari eforturi in forma! E drept ca si eu am pierdut mai multe kg in saptamana cu o indigestie...Important e sa scapam de ele definitiv! Tin pumnii!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI ILINCA!!!
LA MULTI ANI CRISTIAN ROBERT!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irene26 spune:

La Multi Ani Ilinca, iepuras frumos!
La Multi Ani Robert Cristian, iepuras dragalas!

Va doresc multa sanatate, fericire, sa va fie viata ca mierea si plina de vise implinite! Va pup cu drag!

Poze

Irene, mami de Diana

It's not how good you are, it's how good you want to be.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Eric Mihai de Briza_marii

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

La multi ani iepurasului mare :

Edward Gabriel de Leea111

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

La multi ani iepurasei mari :

Luana de nikole

sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

La multi ani iepurasei mari :

Sofia de alecsanrda27

sa fii sanatoasa, iubita, avuta si respectata !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

La multi ani Ina_3040 !
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi
de iepurasul si familia ta !

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput