Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 9
Rebiana27 spune:
La multi ani Floricica! Sa ai parte de o viata frumoasa si linistita!
R, mamica lui L si a M
vladimirescu spune:
Va multumesc din suflet pentru urari, mamici sufletiste ce sinteti!
Am petrecut placut si linistit ziua de azi, Floricica a primit o tricicleta meseriasa de la nasu' si tot felul de alte cadouri (dar mult mai mici :). Vladimir l-a impins pe tricicleta si el a fost incintat, deci totul a fost ok. O sa pun citeva poze zilele astea, o sa va anunt.
N-am apucat azi sa-l masor si cintaresc, asadar intirzii si cu bilantul un pic :)
Va imbratisez cu drag pe toate si va doresc multa sanatate voua si puisorilor vostri scumpi !
2anke spune:
La multi ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor
Tudor Florian cunoscut ca Floricica
sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!
Yaia spune:
Ami, ma rog sa fie bine bebe din burtica, simt ca e bine! Putere si optimism iti doresc!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
Ami - sunt absolut sigura ca la amniocenteza vei afla ca bebe este foarte bine si totul e in regula ! Doamne ajuta sa fiti bine amnandoi !
La multe lunici iepurasei : Justina de Ioanact !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
carmickey spune:
la multe lunite Justina multa sanatate,fericire si voiosie
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
irene26 spune:
La Multi Ani fericiti si sanatosi Tudor Florian! Sa ai parte de inca o primavara frumoasa si de inca multe altele si mai frumoase! Fie ca soarele sa-ti zimbeasca de fiecare data si sa iti incalzeasca sufletul cu fericire, bucurie si vise implinite!
Sa fii mereu vesel, iubaret si sa traiesti viata din plin!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
ami_84 spune:
Buna ziua dragi mamici.
Va multumesc tuturor pentru incurajari.
E greu tare sa te afli in astfel de situatie, si sa trebuiasca se iei o decizie. Am fost azi la spital si am vorbit si cu dr genetician care de asmenea ne-a spus ca pentru linistea noastra sufleteasca, sa facem aceasta analiza. Sunt niste riscuri, dar tb sa ni le asumam.
Noua nu analizele ne-au iesit prost, ecografic nu suntem ok in dezvoltare. Ceea ce e mai ingrijorator, decat acele teste statistice ca dublu/triplu test.
Asta este. Pentru moment ne rugam la Dumnezeu ca sa fie totul bine si mai departe vom vedea ce va fi.
Miercuri dimineata vom face amnoicenteza.
Bebe este tot fetita!
Inca o data, va multumesc pt incurajari.
O zi buna!
Andreea, mami de Irina (8 martie 2010) si din nou 18+
child spune:
Am niste restante la capitolul aniversari de 1 an:
LA MULTI ANI MARIA!!!
LA MULTI ANI KIRA MARIA!!!
LA MULTI ANI TUDOR FLORIAN!!!
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
child spune:
AMI sper sa iasa bine amniocenteza.
Eu am facut amnio, operatia in sine nu e grea, asteptarea e cea mai grea. Doar ca la noi iesise triplu test aiurea.
Sa incerci sa lasi deoparte toate gandurile negre si sa fii increzatoare ca totul este bine.
Tinem pumnii
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)