Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rmkristine spune:

AMI Doamne ajuta sa fie totul bine si bebe sa recupereze! Intr-adevar starea ta de spirit este foarte importanta, iti spun eu care am fost foarte stresata in timpul sarcinii! Momentan cu asta poti s-o ajuti pe bebelusha. Sa fii linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

AMI iti tin pumnii! Si nu uita: sint cu mult mai multe sanse sa fie alarma falsa decit sa fie intr-adevar o problema! Fii increzatoare asadar. Oricum, gindurile negre nu ajuta cu nimic daca rezulttaul se dovedeste rau, iar daca rezultatul e bun iti macini nervii degeaba. Asadar cu Dumnezu inainte, ai incredere draga mea!
Mai, ca sa fiu sincera, ma gindesc eu acum retroactiv la cele doua sarcini ale mele... pe parcurusul lor am avut de multe ori spaime si sperieturi, ca doctorii astia de la noi sufla si-n iaurtul cel mai rece, zau, si intrevad posibile probleme acolo unde nu-s... Din ce ziceau fetele de la odiseea noastra (cele care-s pe alte meleaguri) zau ca e mai bine sa fii gravida in alta tara, nu se speculeaza atita pe marginea posibilelor probleme, nu e atita stres... si nici cu cresterea copiilor mici nu e asa stres cum e la noi... Nu ai observat si tu asta? :)

Te imbratisez cu drag si ma rog sa ai rezultatul cel bun cit mai repede si sa treci peste emotiile de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani

Denis Alin de atb, Robin Sebastian de Ina_3040, Eva Ioana de EVAMIKA sa cresteti mari si sanatosi, sa fitifericiti, si multa veselie

la multe lunite Alessandro de LAlexandra sanatate multa si veselie

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Denis Alin de atb
Robin Sebastian de Ina_3040
Eva Ioana de EVAMIKA!

Sa va fie vietile pline de sanatate si bucurii, sa fiti mereu voiosi si optimisti, sa ajungeti oameni mari!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Buna dimineata!!!!

La multi ani frumosului cu ochi ca cerul Denis Alin de atb
Adorabilului extrem de expresiv Robin Sebastian de Ina
si Delicatei superbe Eva Ioana de evamika

Sa fiti sanatosi sa aveti parte de o lume mai buna ca cea de astazi, ferita de pericole de orice fel si sa va bucurati mereu parintiii!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! DENIS ALIN!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de noroc si fericire!

Mami sa te bucuri de minunile tale si sa-ti aduca in fiecare dimineata curcubee de zambete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! ROBIN SEBASTIAN!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de noroc si fericire!

INA sa fiti fericiti impreuna, sa va aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Oho, ce de sarbatoriti frumosi avem astazi!

La multi ani, DENIS ALIN ! Sa-ti traiasca nazdravanul, ATB !

La multi ani, EVA IOANA! Sa creasca mare si sanatoasa, sa te bucure in fiecare zi, EVAMIKA!

La multi ani, ROBIN SEBASTIAN! Sa aiba noroc in viata si sa fie barbat puternic si drept, INA!

L-am masurat ieri pe Floricica si avem asa: cca 9,5 kg (percentila 10%, deci sub medie), inaltime 75,5 cm (fix pe medie), perimetru cap 47 (pe medie). ma bucur ca sintem ok cu inaltimea si perimetrul cranian, nu ma mai preocupa ca nu ia asa bine in greutate, e si el mai slim un pic, deh :)
E tare nostima asta cu greutatea la bebelusi, se pare ca la 1 an toti trebuie sa fie ca niste pepenasi grasuni ! Vladimir a crescut fix pe medie cit era mic, ziceai ca e copilul dupa care s-au facut curbele de crestere, iar eu eram f multumita cae "pe medie" si nu mai grasun. Acum insa ma uit in poze si nu-mi vine sa cred ce pepenas era, statea pielea pe el intinsa sa scrape asa de dolofan era :))

Mai fetelor, recunoasteti ca puii vostri se fac din zi in zi mai frumosi? Dupa parerea mea, toti copiii la 1 an sint extraordinar de frumosi si dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI DENIS ALIN!!!
LA MULTI ANI ROBIN SEBASTIAN!!!
LA MULTI ANI EVA IOANA!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Denis Alin de atb

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput