Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

CORIMAMI- despre lactoza: dupa cum ti-au zis fetele, in caz de diaree (din aia cu scaune dese si moi ca apa (sau mai degraba ca ciorba :)) - e indicat sa scoti toate produsele lactate din meniu, lapte, unt, smintina si preferabil si brinza. Deci faptul ca i-ai dat LP normal dar facut cu apa de orez nu schimba prea mult situatia. Iti recomand ca in cazuri din astea sa apelezi la LP fara lactoza, din soia. Vladimir minca cu mare placere Nan fara lactoza, si acum mare cind are probleme cu diareea ii scot orice lactata si ii dau acel Nan din soia :)
Ca ai intrebat cum il sarbatoresc miine pe Floricica: pai simplu, foarte intim, nimic special sau cu tam-tam. Am luat azi un tort de la Ana (l-am lasat pe Vladimir sa-l aleaga, si a ales dupa design, evident, nu dupa compozitie, dar n-am vrut sa-i stric placerea :)). Vom fi doar noi, bunicii si nasii, asta e tot, o sa bem un pahar de ceva si o sa mincam tort. Daca au chef, o sa-i las pe nasi sa-i faca o baie, sa se distereze cu mititelul. In rest o sa ne jucam cu el si o sa fim linistiti si fara stresuri de servit la masa sau cum sa ne imbracam samd. Asa sint eu, prefer sa gust momentul pe indelete si nu suport deloc sa ma ocup cu chestii organizatorice care ma streseaza :)

Am taiat motul de miercuri pt ca s-a nimerit sa fie toti bunicii in Bucuresti si nu am vrut sa-i tin pe loc pina duminica. De pe tava a ales un soldatel de lemn, un recipient cu medicamente si un aparat foto. Am concluzionat ca va fi un doctor viteaz si neinfricat ca un soldat, dar va avea si inclinatii artistice :)) El sa fie sanatos si multumit de viata lui, ca din partea mea poate sa se faca si controlor de bilete pe autobuz daca asta il va face fericit ! :))

IRENE Nu-ti fa griji, cariera noastra va merge mai departe cu siguranta dupa o scurta perioada de readaptare :)
Te inteleg ce zici ca ai senzatia ca ai uitat... Eu chiar am uitat rau de tot, nu mai cunosc oamenii, nu mai stiu cum ii cheama, dupa 1,5 ani in care atentia mea a fost 100 % spre familie, construit casa, mutat, administratie, mester etc etc... O sa ne descurcam insa cu toate, ai sa vezi! :)

BRIZA wow ce baiat mare ai!! Sa-ti traiasca!! Eu o sa-l cintaresc si masor miine, dar sint sigura ca nu am ajuns inca la 10kg, cred ca sintem pe la 9,5 inca... Nu-i bai, ca vad ca se simte bine si e vioi, sanatos sa fie!

HONEYBABY salutam mamica destoinica si printesa ei!

AMI sper din suflet ca sinteti bine! Ai grija sa nu te stresezi prea rau, e important pentru micutul din burtica sa ai o stare psihica cit mai buna, stii doar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

KOSSIR felicitari pentru dintisor! Ti-am mai zis cred, Vladimir a avut primul dinte dupa 1 an, era singurul copil din parc fara dinti la virsta lui. Dar a fost totul f bine in sensul ca nu a plins cind ieseau dintii, fiind mai mare cred ca suporta mai bine durerea, nu stiu... Plus ca au iesit niste dinti puternici si frumosi, sint f incintata de dentitia lui :)
Lui Floricica i-au iesit pe la 10 luni parca (na, ca am si uitat!), dar m-a cam biziit citeva nopti... E hazliu acum cu 4 dinti, rinjeste cu ei la noi, intre aia de sus e o mare strungareata... e nostim tare!
Iti urez toate cele bune, sa te descurci tot mai usor si sa ai tot mai mult timp pentru tine personal!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

la multi ani

Tudor Florian multa sanatate fericire si voiosie, sa ai noroc in viata si sa iti bucuri parintii

la multe lunite Stefan Daniel, Sara Natalie sa fiti fericiti si voiosi toata viata

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

LA MULTI ANI baietelului scump TUDOR FLORIAN!!!
Sa fie sanatos, iubit si norocos sa devina barbat destoinic si voinic!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Vladi, multumesc pt mesaj.
Dupa 2 zile in care i-am scos lactatele, dar am pastrat acelasi lapte de biberon Humana3, a trecut de la 5-6 scaune apoase sau mucoase si f acrite (iertati detaliile) la 1 singur scaun pe zi, de consistenta moale normala.
Deci, sa inteleg ca nu mai tolera poate iaurtul si branza...O sa fac o pauza cu ele si le voi reintroduce treptat. Deocamdata ramanem cu galbenus si peste pe care vad ca le tolereaza f bine.
Azi reusesc sa ma duc si la cumparaturi, si nu mai stiu daca sa ii schimb formula de lapte cu una HA, sau sa o pastrez pe asta avand in vedere ca deja e mult mai bine.
Pupici tuturor si Duminica frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Intru din nou, in graba pentru ca astazi avem musafiri si se anunta o zi plina, ca sa urez
LA MULTI ANI cu sanatate, noroc si bucurie, sa aveti parte de tot ce e mai bun in viata! iepurasilor:
Irina de ami_84
Eliza Valentina de CoriMami
Asteropi Ioanna de Asteropipan
Felix Manuel de Alice_
David de Erina
Deyan de Anca_iary
Gia Darria de sensibila
Sasha Yan de bebesasha
Maria de nibi_niki
Kira Maria de iliraluca
Tudor Florian de vladimirescu
Mamici sa va traiasca frumusetile si sa va bucurati de ei!

Mada mami de Ilinca frumoasa (31.03.2010)
Mami si tati te iubesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

La multi ani Tudor Florian, sa fii sanatos, norocos si fericit!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Ieri am avut mica petrecere de taiat motul lui David. A fost o dupa-amiaza foarte placuta si linistita. David a fost tot un zimbet, a avut o companie perfecta in persoana nasului care s-a jucat tot timpul cu el. Am trimis poze pe e-mailul comun.

Bumbita, Vladimirescu petrecere frumoasa!

E o vreme minunata sper ca toata lumea e cu soare si in inimi!!!

-------------------------------
mamica Dariei si a lui David
L'amor che move il sole e l'altre stelle./Amami di piu quando lo merito di meno perche sara  quando ne ho piu bisogno.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani Tudor Florian. Sa cresti mare, cumintel si sa ai parte de mult noroc in viata

Vladi si Eric are o strungareata mare la dintii din fata, de sus. Mereu rad de el ca o sa vorbeasca engleza fara probleme (profa noastra de engleza mereu ne apostrofa ca nu tineam limba intre dinti cand pronuntam cuvintele).
Corima bucur ca sunteti mai bine. SI pt noi apa de orez e de mare ajutor cand are probleme cu burtica

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

suntem din nou in trecere pe aici

LA MULTI ANI TUTUROR IEPURASILOR CU OCAZIA IMPLINIRII VENERABILEI VARSTE DE UN ANISOR!

De maine eu incep serviciul, am gasit bona dupa eforturi sustinute. Deocamdata sunt multumita, copiii s-au acomodat cu ea.

Mihaita are doi dintisori. Fuuugg ca s-a trezit...

Mergi la inceput