Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (106)
Raspunsuri - Pagina 7
vladimirescu spune:
Salut, salut!
Nu am mai intrat de ceva vreme, v-am mai citit in vreo 2 zile insa, si sa stiti ca in fiecare zi ma gindesc la iepurasii vostri care, iata, implinesc primul lor anisor - un eveniment asa de mare pentru noi....
LA MULTI ANI tuturor iepurasilor nostri, imi doresc enorm sa aud numai de bine de la voi, cum ca au crescut frumos, ca sint sanatosi, vioi si isteti, si ca va umplu viata de fericire!! LA MULTI ANI !!!
vladimirescu spune:
AMI draga, banuiesc ca ai multe emotii ca te gindesti la amniocenteza... Daca e de la rezultatul statistic de triplu sau dublu test, stai calma, ai 99,9 % sanse sa fie alarma falsa. Oricum, orice o fi, vreau sa-ti spun ca eu am facut amniocenteza si e o procedura simpla, usoara, care desigur ca mi-a dat mai multe emotii decit era cazul... Daca vrei sa stii ceva anume de la una care a trecut prin ea, nu ezita sa-mi scrii pe adresa mea de gmail, e cu vladi.vladimirescu, ca sa nu pierd postul tau aici sau sa-l citesc prea tirziu...
Oricum, iti tin pumnii ca totul sa fie bine si te indemn cit pot eu de tare sa te linistesti, amniocenteza nu e ceva grav... Pup tare!
CORIMAMI pup Petala sa se faca repede bine! Am vazut ca ai primit deja sfaturi excelente de la MIHAELAGROSAN, YAIA etc, deci de mine ai scapat :)
Mai fetelor, eu m-am apucat mai serios de treaba la birou si imi propun sa revin cit mai repede la volumul de dinainte sa fiu insarcinata, caci e destul de necesar sa fac asta, nu mai pot sa ma dau lovita ca nu ma mai intelege nimeni deja... Plus ca am o senzatie nasoala ca parca am dormit in ultimii 2 ani si acum m-am trezit ca lucrurile s-au schimbat si eu am cam ramas in urma... mi-e clar, trebuie sa trag tot mai tare ca sa recuperez, caci parca m-am deprofesionalizat, asa ma simt :))
Anyway, nu vreau sa va mai plictisesc de acum inainte cu scuze ca am lipsit etc etc, o sa intru pur si simplu sa va citesc cind o sa am un ragaz, si o sa si scriu cind o sa am ceva mai mult ragaz, fara sa ma mai scuz sau sa ma mai pling ca nu am timp... Nu de alta, dar nici voi nu mai aveti timp, e clar, aveti atitea si atitea de facut.
Ehei, unde sint vremurile cind stateam cu burtile in sus pe canapea si laptopurile in brate, asteptind sa nastem, si statul pe forum era ocupatia principala... frumoase vremuri :))
Pup tare pe toata lumea!
carmickey spune:
la multe lunite Jeremy Noah multa sanatate si veselie
ami va fi bine sunt sigura ca vei face acest test si totul va fi cat se poate de bine, multa putere sa treci de tot greul doamne ajuta
astazi a cazut adelina din pat, am pus-o in patul mare, m-am dus la baie sa ii aduc olita,si cand ma uit ea venea dupa mine spre baie...nu plangea tare,era usor smiorcaita...cred ca nu s-a lovit, dar m-am suparat pe mine ca sunt
pana acum nu a cazut niciodata
urez multa multa sanatate la toti bebelusi bolnaviori
ami doamne ajuta
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
kossir spune:
AMI suntem cu sufletul alaturi de tine. Si eu zic ca totul o sa fie bine. Doamne ajuta!
Fetelor va citesc, mereu imi promit ca raspund, sau macar sa dau amanunte despre noi, insa nu-mi iese deloc. Oricum sunt prin preajma si am sa ma mobilizez sa va spun si despre noi. In principiu santem bine, si avem un dintisor. Este singura noutate importanta.
Nopate buna si un sfarsit de saptamana linistit.
CoriMami spune:
Buna,
va MULTUMESC pt toate sfaturile la capitolul diaree. Am scos de ieri lactatele total, ii dau in continuare laptele ei, Humana3, dar il fac in apa de orez. Vad ca deja situatia s-a imbunatatit. Ea are si mici pete rosii pe corp, carora le ziceam dermatita atopica, dar ar putea fi create chiar de o alergie la proteinele laptelui de vaca. Voi vedea cum evolueaza, o sa ii iau un lapte HA.
Vladi, cum il veti sarbatori pe Floricica? Cred ca deja cei 2 fratiori au inceput sa se joace impreuna. Ce i-ar place si Petalei o companie. Dar ii face mami..peste vreo 2 ani,sa ma ocup putin de cariera.
Deocamdata incerc sa invat acasa, sa fiu cat mai in tema..dar foarte greu ma organizez, abia tin o casa cu 3 camere si un copil..
Urez domnisoarelor KIRA si MARIA care ieri au avut prima aniversare, La multi ani, viata senina plina de iubire si bucurii, sanatate si intelepciune!!!!
Ami - toate gandurile bune si rugaciunile se indreapta spre tine! Veti fi foarte bine si tu si bebe, sunt sigura!!
WE placut tuturor!
briza_marii spune:
Ami sa fie totul bine.
Si eu am inceput asa o data la 2 sapt sa mai ma ocup de job, ca ma simt asa de prafuita, parca am vata in loc de creier. Prima data cand am mers la munca a fost un soc mare, nu mai imi aminteam lucruri banale. Nu am de gand sa ma intorc definitiv la munca, dar asa din cand in cand am sa o fac.
Am fost ieri cu Eric la dr. Are 11kg si 81cm. Pana acum cand il vedea pe dr radea la el, dar ieri a plans rau de tot, abia la consultat. Am vb si de vaccin, si a zis ca momentan o sa facem Infanrixul, si Priorixul mai incolo. l-am intrebat dc a avut copilasi cu reactii urate de la Priorix si a zis ca nu, si ca el imi recomanda sa il fac
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
honeybaby spune:
Hello
Ami - iti tin pumnii sa iasa totul bine la amino si bebe sa fie snatos tun ( e baietel nu-i asa ?) Doamne ajuta.
Poate scri mai multe detalii si te putem ajuta cu ceva. Hai ca trebuie sa fie bine . Multi pupici .
Urez La multi ani tuturor iepurasilor ca au facut un anisor sau care vor face. Nu stiu cand mai dau pe aici.
Acum am intrat sa-i urez lui Ami toate cele bune.
Pupam pe toata lumea
Denisa & bebelunica Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !
irene26 spune:
Salut fete dragi!
Ami, Doamne ajuta ca sa fie totul bine!
Vladi, parca si eu am capiat numai acasa, am senzatia ca am ramas in urma chiar si cu tehnicile de predare! Si nici macar nu stiu cand o sa revin la servici!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you, it's how good you want to be.
andra_s spune:
Ami imi doresc din tot sufletul sa fie totul bine cu bebe mic, imi pare rau ca treci prin asta, hai fii optimista, trebuie sa fie bine, suntem cu gandul alaturi de tine
ALEXA1985 spune:
Buna mamici,
Am intrat sa va anunt ca daca doriti produse mai ieftine de la avon si oriflame , sau hainute, intrati pe bazar. Puteti da click la semnatura mea.Buna mamici,
Mami de ANDREEA LAVINIA 1.10.2010
AM PRODUSE IEFTINE AVON SI ORIFLAME LA BAZAR!!!!!