Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)
Raspunsuri - Pagina 5
Yaia spune:
Child, povestea voastra arata ca nu avem copii cand vrem noi, ci cand vor ei! Iti doresc sa mai vina un copil la tine daca vrei tu, chiar daca vine cand vrea el.
Castelana, mi se rupe sufletul la gandul ca cei 3 copii trebuie sa se descurce fara mama, stalpul oricarei fiinte. Sunt convinsa ca vor primi dragoste de la cei din jur si mult ajutor, dar intotdeauna se vor gandi 'Daca mai traia mama...'
Selina, sunt mai bine, multumesc de intrebare. Cel putin febra nu au mai facut. Azi sunt din nou la gradinita, cu ceva proteste, ca e mai bine acasa...si cu tusea dupa ei, ca de aia nu au scapat si pot sa o mai aiba saptamani bune de acum incolo. Tare pacatoasa a fost viroza asta...sper sa nu se intoarca si sa fi scapat definitiv de ea!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
carmickey spune:
la multi ani Eric Andrei sa fi fericit, multa sanatate, noroc in viata
nafi nu am gasit inca nimic, caut si iar caut...am dat zvon in tara...nu imi vine a crede ca s-a desfiintat cu cartile munca... se gaseste foarte greu acum pe partea de personal HR
imi prinde bine ca am invatat sa fac dosare de pensii si acum am gasit ceva in domeniul asta,dar nu este pe o perioada lunga...
adelina nu a dormit azi-noapte deloc, era ora 03.00 si eram cu ea in brate, tipa groaznic de rau,se inrosea la fata si urla...cred ca au fost dintisori de vina, nu inteleg nici acum ce putea sa aiba...i-am dat cu dentinox,dar nu avea nici un efect...la un moment dat am plans si eu, fiind singura ma panicasem, si am vrut sa chem salvarea, dar a adormit dupa atata plans...a fost foarte greu, sper sa nu se mai intample,sper sa fiu mai puternica la alte probleme legate de copii
Poze
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
carmickey spune:
la multi ani David Andrei de Delia13 multa sanatate,fericire si noroc in viata, sa iti bucuri parintii in fiecare zi
Poze
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
bianka1 spune:
Buna dimineata,
Intru sa va multumesc pentru urarile voastre. Sunteti extraordinare!
Scuze ca nu particip la discutiile voastre, dar prefer sa va urmaresc din umbra atunci cand am putin timp liber.
Va pup pe toate si va doresc toate cele bune voua si iepurasilor vostri.
bluekidoo spune:
La multi ani sanatosi si fericiti David Andrei!
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
Delia13 spune:
Astazi sunt ff emotionata. La ora 10:15 min baietelul meu face 1 anisor. Ce rpd trece timpul. Incepand de ieri am fost tare melancolica. Ma tot gandeam,anul trecut pe vremea asta ultima zi cu burta, prima contractie crezand ca ma dor rinichii si tot asa. La 10 imi pun nasterea sa o vad sa bocesc nitel:))). Cum ne incurajam toate si apareau majoretele sau mai aparea cate un iepuras pe neasteptate cum a fost al meu.
BLUEKIDOO,STANUCEL.
Si bineinteles ca tre sa dau de baut pt toata lumea si tortulet foret noire.
Ieri a facut singur 2 pasi apoi s-a pus in fund. Nu mai pot sta ca bazaie ca se plictiseste.
Pt cine prinde BABYTV, nu Bebetv, am trimis vidioclip cu David pt ziua lui s-ar putea sa-l vedeti azi
babyangel spune:
'neata fetele
Va invit la a doua cafeluta, ca nu am reusit sa fiu suficient de matinala pt pima
Selina, iti datorez o reteta:
4 mere, scortisoara
5 linguri de gris
2oua
aprox 1/2 l lapte
putin unt
merele le dau pe razatoare(curatate) si le pun cu putin unt la muiat intr-un vas termorezistent( in reteta originala se pune si zahar...eu nu pun). Se lasa 20 min la cuptor
Separat, se mixeaza albusurile si se adauga galbenusurile si cu grisul. Se toarna totul peste mere si se mai lasa la cuptor la foc mediu pana se rumeneste deasupra(30 min).
Laptele se fierbe cu 1-2 lingurite de zahar(eu pun fructoza) si se adauga coaja de lamaie cand se ia de pe foc.
Cand budinca se scoate din cuptor, se toarna laptele cald peste ea.
ESTE DELICIOASA
Anca
Vine, vine primavara !
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
sensibila spune:
child – superb povestea voastra. Foarte emotionanta.
Castelana – imi pare tare rau ca treci prin atatea suprari si tragedii. Pupici si sa treci cu bine peste toata nedreptatile vietii.
La multi ani iepurasului mare :
David Andrei de Delia13
sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
selina-d spune:
La multi ani David sa fii sanatos si fericit! O viata ca in povesti iti doresc
Anca multumesc Suna bine! Laptele ala adaugat la sfarsit ma intriga - se absoarbe in budinca? Cred ca ar manca si iepuroiu mare asa ceva. Acuma trebuie sa astept alte mere ca aveam f multe si ieri le-am facut prajitura. Au ras amandoi iepurasii mei cate o farfurie, deci ce e cu mere si scortisoara ne placeeeee
Yaia bine ca a trecut raul. Sper sa stea departe virozele de voi primavara asta La noi iar s-a incalzit vremea - cum se incalzeste cum pac ne loveste ceva virus trezit din hibernare. Deocamdata e bine.
Stanucel ofof imi pare rau ca s-a simtit rau ieri Adelina. Eu in cazuri din astea bag un supozitor cu paracetamol sau macar o doza de nurofen, chiar daca nu au febra. Noi am mai patit asa seara cu plans rau de tot. Problema e ca sunt si obositi rau la un moment dat si plang de oboseala, dar nu se pot linisti sa adoarma si atunci plang si mai rau... e un cerc vicios. Eu ma stradui seara sa culc copiii inainte sa para prea obositi. Ia uite sa treaca necazul. Stiu ca e greu singura. Si mie cand imi pleaca barbatu in delegatie vreo 2 saptamani odata, sigur se imbolnaveste careva. Am fost si singura cu amandoi la urgente si ala mare asa se zbatea ca nu il puteam tine. M-a ajutat atunci o vecina sa ii duc la masina macar.