Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (105)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

aaa am uitat sa intreb Anca - compozitia de oua cu gris trebuie sa o amestec cu merele? Si merele alea nu pot sa le fac in oala pe aragaz inainte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

neata fetele!!!!

hai ca am reusit si eu sa intru un pic de dimineta:)))...are fii-mea treaba si ma lasa 10 min...
ce treaba????/.....sa dea pe jos toate cd-urile
cand o sa termine...o sa aiba mami treaba..de pus la loc vreo 60 de cd-uri...dar asta e pt bucuria ei , ce nu face mami??:)))

Delia 13...sa va traiasca micutul Andrei
LA MULTI ANI, ANDREI...sa fi sanatos si fericit toata viata ta...sa ai noroc si parte in viata de tot ce e mai bun..

ahhh...fug...csa a inceput sa demoleze casa...piticotul asta al meu...

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!

http://www.flickr.com/photos/asteropipan/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

pentru maine 5 martie

La multi ani iepurasului mare :

Theodor Stefan de ate_09

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

Tudor de mami07

La multi ani iepurasei mari :

Tanya Ioana de bluekidoo

sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !

La multe lunici iepurasilor : David Nicholas de uta_ciun, Andrei Eduard de riella_ela Maya Rebecca de honeybaby !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

pentru duminica, 6 martie

David Nicholas de uta_ciun

La multe lunici iepurasilor : Theodor Stefan de ate_09, Tudor de mami07, Cezar de CastelanaC Tanya Ioana de bluekidoo !

Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Noi nu o sa intram sigur in weekendul asta ca maine, 5 martie ii Rupem turta Giei, pentru ca am hotarat ca nu ii taim mot, nasul spunand ca e ceva barbar
Plus ca am hatarat sa facem acasa si or sa fie multiiii oameni si trebuie facut macar un aperitiv si tort, ca altceva nu le servesc..

Iar duminica e ziua mea si or sa vina prietenii la noi care nu incap maine la Turta

Weekend superb tuturor

Atat sunt de mare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Sensibila la multi multi ani multa fericire si sanatate si tie si frumoasei Gia sa va simtiti minunat cu invitatii si sa va sarbatoriti ca in povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Sensibila, va dorim petreceri minunate, atat la turta Giei cat si la ziua ta! La muuulti ani, sa fii mereu sanatoasa, vesela si inconjurata de prieteni adevarati!
Pupam pe Gia, sa se distreze la turta, sa primeasca cele mai frumoase cadouri si sa aduca zambtete invitatilor!

La muuulti ani David Andrei de Delia13, sa fiu iubit, sanatos, norocos si sa te veselesti cu parintii tai!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! DAVID ANDREI!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai viata plina de fericire si in fiecare zi sa fii raza de soare a parintilor tai!

DELIA sa va traiasa si sa va implineasca, sa va dea viata numai bucurii impreuna si sa mai aveti parte de inca un puiut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

SENSIBILA petrecere frumoasa maine si duminica, sa fie GIA intr-o forma de zile mari, iar tu sa ai o zi minunata duminica.

STANUCEL cum mai sunteti, i-mi pare rau ca a trebuit sa treci singura prin asa ceva, si sa nu te intristezi ca tu oricum esti o mama minunata.

CASTELANA i-mi pare rau ca a trebuit sa treci prin atatea momente grele, sper ca esti bine.

noi suntem tare plictisiti in casa, abia astept sa vina primavara, sunt pusa pe treaba ca duminica avem si noi ziua flacaului la un loc de joaca dar trebuie sa pregatesc si acasa cate ceva.
IOANA e bine, ne luptam cu dintisorii, mergem de zor acuma are impresia ca poate alerga si are o viteza, se urca pe masa si s-a facut o incaatanata, sa nu o certi ca imediat se pune pe tipat.
dar ma gandesc ca in timp ne vom educa.
va pup si va doresc o zi linistia.
o sa revin si cu niste poze ca stiu ca am restante.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
David Andrei de Delia13
Theodor Stefan de ate_09
Tudor de mami07
Tanya Ioana de bluekidoo
David Nicholas de uta_ciun!

Sa va fie vietile presarate numai cu sanatate, impliniri si veselie, sa fiti mereu pentru cei din jur o incantare!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput