Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Victor Andrei de Loriangi

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Daniel de miruna79

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

La multi ani celor 3 CAVALERI:
Petru Gabriel
Victor Andrei
Daniel!!!

Selina, te imbratisez sa treci cu bine peste intzarcare! Iti inteleg tristetea, si eu am trecut prin ea, dar gandeste-te ca ai deja bait mare Pe Petala am intzarcat-o la 10 luni, si pana la 11 luni a fost dificil cu biberonul...avea zile cand servea si 50 ml la o masa (biberon ii dau dimineata si la culcare). Pana la urma s-a inteles cel mai bine cu biberon Nuk cu gaura cea mai mare la tetina si lapte Humana3. Bea cate 280-300 ml atat dimineata cat si seara.

Nafi sa ii fie de bine increstinarea lui Ricky!

Stanucel si eu zic sa ii dai Oscillo preventiv, si niste vitamina C picaturi. In nasuc pui ser si aspiri, dar daca e infundat tare mai pui si Vibrocil diluat cu ser. Sanatate Adelinei!

Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Citat:
citat din mesajul lui selina-d

Am uitat sa spun ca m-am mai impacat un pic cu ideea de intarcat, desi inca plang bine Am ff mult lapte si ieri si alaltaieri am avut sanii ff durerosi. Am pus comprese reci si alaltaieri a supt piticul cam 1 min, doar cat sa imi treaca mie durerea scumpicul de el. Nu ii place laptele praf si incepe sa imi refuze si cerealele cu lapte pe care le iubea. In schimb papa iaurt si quark f bine. Am reusit sa ii dau laptic doar cand era aproape adormit seara. In prima seara a baut 100 ml, in a doua 160 si aseara 200. Cam cat beau copiii vostri? Si ce lapte praf folositi care sa fie bun la gust? Eu am luat unul la recomandarea unei prietene care nu e f scump si are si pe net pareri f bune. Se dizolva f bine, are gust usor dulceag, seamana un pic cu LM. Doar ca nu ii prea place. Ma stradui sa il mai conving si am speranta la laptele ala care il bea adormit, dar daca aveti recomandari va ascult cu atentie

Mami, Stefan (13.04.2010) si Victor (31.08.2007)

Selina, si eu am intarcat de o saptamana (de nevoie), si ii dau lapte gata preparat de la Plasmon. Aici e tare cautat si Humana, care parca e nemtesc. Fii-miu a gustat si Humana si i-a placut, doar ca era departe locul unde gaseam si am zis ca poate raman vreodata fara...si ce fac, ca nu gasesc peste tot. Asa ca ii dau Plasmon, e indragostit de el. Eu ii dau dimineata si seara. Dimineata bea 250 ml, iar seara intre 150 si 250 ml, depinde de cat de flamand este.

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

LA MULTI ANI! PETRU GABRIEL!

Sa cresti mare si sanatos, sa fii voios si sa aduci multe zambete pe chipul mamei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

LA MULTI ANI
Petru-Gabriel de Greenfrog
Victor Andrei de Loriangi
Daniel de Miruna79!

Sa va fie vietile pline de sanatate si bucurii, sa fiti mereu veseli si optimisti, sa ii bucurati pe cei din jur cu rasetele si realizarile voastre!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! VICTOR ANDREI!

Sa cresti mare si sanatos, sa ai in viata numai bucurii!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI! DANIEL!

Sa cresti mare si sanatos, sa bucurii inimile parintilor tai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

LA MULTI ANI PETRU-GABRIEL!!!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput