Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)
Raspunsuri - Pagina 6
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
stefimic spune:
Pentru prima oara vreau sa impartasesc cu voi ceea ce simt in momentul de fata.
ma coplesesc o multime de emotii si ganduri la ceea ce inseamna pt mine acesti doi copii minunati.
nu am putut sa scriu public povestea nasterii, desi uneori mi-as fi dorit.
in momentul de fata pot spune linistita ca ma simt implinita, pana sa o am pe IOANA simteam ca-mi lipseste ceva, ca nu sunt fericita pe deplin.
cand am luat hotararea ca mai vreau un copil nu am avut sustinerea nimanui, doar eu eram convinsa ca este ceea ce ne trebuie si ca totul va fi bine.
realizarile au venit treptat, i-mi aduc aminte cand am ramas gravida cu STEFAN nu aveam casa dar in cateva luni s-a rezolvat, apoi treptat s-a realizat si sotul profesional, si lucrurile mergeau pe un fagas normal, dar cand am luat hoatararea de a mai avea inca un copil responsabilitatile deveneau mai mari si mai multe.
cand privesc acum toata familia si realizez cat de fericiti sunt toti de existenta IOANEI, i-mi dau seama ca exact asta ne trebuia ca sa ne simtit impliniti.
in acest moment pot spune ca ma simt cea mai fericita dintre mamici, am tot ceea ce-mi doersc si am doi puiuti care i-mi zambesc in fiecare dimineata.
cand ma gandesc la ceea ce mi se intampla anul trecut, nici nu-mi vine sa cred ca a trecut asa de repede timpul, minunea mea implineste 1 an, am impartasit alaturi de voi si bune si rele, ati fost alaturi de mine in clipele minunate de anul trecut.
cel mai greu este sa accepti ca timpul trece asa de repede se puiul meu s-a facut mare.
cred ca nimeni nu ar putea cere destinului mai mult decat am eu, sunt fericita ca am si baietel si fetita si cred ca as sfatui pe oricine sa nu ramana la un singur copil, merita atat de mult orice sacrificiu, orice straduinta din partea noastra rasplatita cu un zambet pe fata lor si prin cuvantul magic"mama".
am vrut sa scriu in aceasta seara cateva cuvinte despre ceea ce simt pt ca ziua de maine vreau sa o petrec numai cu puiutii mei.
o noapte linistita si placuta va doreste o mama fericita.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/stanucel/stanucel.jpg)
carmickey spune:
la multi ani
Ioana de Stefimic sa fi sanatoasa, fericita, si sa iti bucuri parintii, sa ai multa veselie in suflet toata viata
adelina se simte mai bine, i-am pus de doua ori ser fiziologic de la vibrocil, si am desfundat nasucul cu aparat nazal, am cumparat picaturi nazale vibrocil, dar nu am folosit inca, si sper sa nu fie nevoie...
va multumesc pentru sfatul de a cumpara aceste picaturi nazale, dupa ce am citit aici am sunat pediatra si am intrebat de aceste picaturi, si a spus sa iau sunt foarte bune, dar sa pun doar in caz de forta majora, si asa am facut...
Poze
adelina paul
mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian
freedelia spune:
Off, iar cu intarziere...
LA MULTI ANI, ERIC, RARES SI MARA!!! Sa fiti fericiti, sanatosi si iubiti. Iar voi, mamicilor, sa va bucurati de micile voastre minuni, care cresc atat de repede...
Selina -- te inteleg perfect, cred ca daca Jane ar refuza sa mai suga acum, as face o depresie cumplita... te imbratisez si sunt alaturi de tine...
Sensibila -- felul in care se poarta mama ta cu copilul se numeste attachment parenting... nici eu nu imi fortez copilul sa manance, daca vrea 2 linguri, atata mananca. Despre ruptul cercelului, probabil ca s-a intamplat rapid, copilul a vrut sa exploreze, cercelul a atras-o si a tras de el si l-a rupt, doar nu crezi ca tras de el juma de ora si mamei tale ii curgeau lacrimile de durere si nu zicea nimic...
Deasemenea, nu fortez copilul sa stea la olita, o las sa cotrobaie in toata casa (obiectele periculoase le-am pus sus, unde nu ajunge, nu le las la nivenlul ei, sa vrea sa umble si eu sa ii spun nu, ca asta creeaza frustrare...)
Si copiii mei sunt bolnaviori, John tuseste rau de cateva zile, azi il duc la doctor, desi nu are febra, ca nu imi place deloc cum suna. Jodie e mucoasa si tuseste si ea, dar nu asa rau ca John. Iar Jane nu stiu ce are, de cateva zile e maraita, face febra, dar altceva nu are. O duc la doctor azi, ca mi-e frica sa nu fie vreo infectie urinara...
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
freedelia spune:
LA MULTI ANI, PETRU!!! SA AI MULTI ANI FERICITI, IAR MAMI GREENFROG, SA TE BUCURI DE IEPURASUL TAU MARE, SA ITI ADUCA LUMINA IN VIATA!!!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
2anke spune:
La multi ani urmatorului iepuras ce implineste 1 anisor
Ioana de Stefimic
sa cresti mare mare si sa aduci multe bucurii parintilor tai!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
La multi ani iepurasei mari :
Ioana de Stefimic
sa fii sanatosa, iubita, avuta si respectata !
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sensibila/sensibila.jpg)
sensibila spune:
stefimic – foarte frumos ai scris despre ce smti si despre familia ta frumoasa.
Sa Dea Dumnezeu sa fiti asa toata viata.
stanucel – ma bucur ca Adelina se simte mai bine.
freedelia – cred ca am fost inteleasa gresit. Acasa nu o forteaza nimeni pe Gia sa manance cat mananca. Dar la mama mananca foarte putin si aia cu chin. Nu stiu pentru care motiv. Ori o indoapa cu apa si ceai ori nu stiu ce face.
Eu nu am mai mers la ea de luni pentru ca sunt racita si mama nu ma primeste ca le dau si lor si in plus nu am timp nici sa mor.
La munca am multa treaba si apoi mereu apar ceva material de luat
Iar de cercei sunt sigura ca a lasat-o sa traga destul pt ca are niste cercei destul de robust.
In fine sper ca luni sa termin cu tot cu parchet si sa aduc copilul acasa, desi totul e plin de praf din cap in cap. Dar camera noastra o sa fie oricum luna.
Ca sa nu mai zic ca sambta viitoare avem Turta si nu stiu unde o fac si pe cine sa invit. de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"