Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Stanucel eu nu i-as da daca nu are febra sau alte probleme.. nu cred ca e bine sa dam preventiv ca ii putem sensibiliza si mai ales pot "crea rezistenta" la ele.. zilele trecute imi povestea o vecina care are fata de 5 ani ca ii dadea nurofen preventiv la orice, iar acum copilul este bolnavicios si re sa treaca pe medicamente mai tari ca nurofenu este apa de ploaie, fata a creat o rezistenta la el

eu as incerca cu ser in continuare si eventual maine ceai cu lamaie, un suc de mandarina ceva, sau ceva natural care sa-i ajute imunitatea

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmickey spune:

asta zic si eu, sa nu apelez la nimic momentan, sper sa se linisteasca intr-un final, stau asa langa ea si ii desfund nasucul mai des, sper sa adoarma bine aum adoarme putin si se trezeste imediat, mai mult de 15 minute nu cred ca a dormit continuu

Poze

adelina paul

mamica carmen de Adelina Ioana si adolescent Paul Florian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leea111 spune:

La multi ani Petru Gabriel!!!

La multi ani Victor Andrei!!!

La multi ani Daniel!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

La multi ani Petru Gabriel!
La multi ani Daniel!
La multi ani Victor Andrei!

Fetelor, si eu sunt prin zona, mai citesc asa in fuga ca am ceva de lucru, dar luni termin asa ca sper apoi sa pot intra mai des.

Stanucel eu i-am dat jum de tub de oscillo aseara ca tot asa ii curgea nasul, stranuta ca un motan....vad ca azi e mai bine. Pup Adelina mica si scumpa sa fuga raceala de ea.

O zi buna va doresc

_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2anke spune:

La multi ani urmatorilor iepurasi ce implinesc 1 anisor

Petru Gabriel, Victor Andrei si Daniel

sa cresteti mari si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri!!

stanucel si eu zic sa nu-i dai nimic, lasa organismul sa se lupte singur, mai ales daca nu are febra.

Noi suntem bine, umblam prin toata casa, a trebuit sa blochez sertarele, dar tot mai gaseste pe unde sa cotrobaie. In casa umbla f bine ca are papucei cu talpa moale, in schimb afara nu reuseste din cauza ca papuceii sunt cu talpa tare, oricum iara a venit frigul si mai mult sta in carucior la caldurica.. Aa si nu-i mai dau sa suga ziua numai noaptea, si atunci se trezeste de vreo 4-6 ori . Astept si eu noaptea in care sa dorm neintrerupt dar cred ca trebuie sa mai am multaaaaaaaaaaa rabdare.
Si am vazut poze fff frumoase de la sarbatoriti de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Buna, fetelor!

Iar sunt pe fuga, cu Ale langa mine care ma strigaaaaaaa....

LA MULTI ANI PETRU GABRIEL, VICTOR ANDREI SI DANIEL

printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samaria spune:

Buna, fetelor!
Am intrat si eu in fuga sa vad ce mai faceti si sa urez LA MULTI ANI, CU SANATATE SI NOROC!!!! sarbatoritilor zilei!Sa fiti mereu un prilej de bucurie si mandrie pentru parintii vostri!!!

Stanucel, ca sa ii usurezi respiratia, incearca sa ii desfunzi cu ser si pompita si daca se infunda repede inapoi, incearca cu vibrocil, picaturi de nas, costa in jur de 20 de lei, dar se pot da si la varste mici, eu am folosit deja pe doua randuri la Eduard, au fost bune, folositoare si nu a avut reactii adverse de nici un fel, de obicei ii puneam cate o picatura in fiecare nara,dar daca era super-infundat ii puneam cate doua, sa stii ca medicul orl-ist de la Tg, Mures, care l-a consultat cand am fost acolo internata mi-a spus un lucru important, si anume ca 90% din bolile respiratorii pot fi combatute daca nasul e curat,nasul e ca o bariera impotriva bolilor, deci ajut-o sa respire usor si se va vindeca mai usor.Multa sanatate si pupici, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Child, Sanzi, Stefimic multumesc de incurajari

La multi ani Petru, Daniel si Victor sa aveti o viata ca in povesti, multa sanatate si noroc

Stanucel si ai mei copii sunt cu muci de 2 saptamani neintrerupt si eu la fel (doar ca mai rau). Nu i-am dus nici la doctor ca febra nu au facut si chiar daca mucii la un moment dat s-au facut chiar verzi vad ca le-a cam trecut de la sine. Nici eu nu sar imediat cu medicamente, dar cand seara vad ca sunt infundati total la nas le pun picaturi. Sunt speciale pe varste cu concentratie ff mica. Dintre picaturi si un somn cat de cat linistit aleg somnul. In perioadele nasoale si Stefan s-a trezit cam tot la 15 min. Ziua nu i-am dat absolut nimic. Mai am si niste picaturi maro inchis care pateaza f tare si care se dau cand e cam infectat in nas, doar ca nu opresc mucii alea (numa curg muci maro) si l-au mai ajutat un pic si alea. Ce sa zic... rabdare multa si sa va treaca repede

Si eu sunt tot asa racita de mai bine de 2 saptamani si inca nu m-am dus la dr. Febra nu am, dar nasul e complet infundat, nici saliva nu pot inghiti si sunt infectate si la mine bine secretiile. Tot astept sa vad daca trec de la sine, ca daca ma duc la dr sigur imi da antibiotic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selina-d spune:

Am uitat sa spun ca m-am mai impacat un pic cu ideea de intarcat, desi inca plang bine Am ff mult lapte si ieri si alaltaieri am avut sanii ff durerosi. Am pus comprese reci si alaltaieri a supt piticul cam 1 min, doar cat sa imi treaca mie durerea scumpicul de el. Nu ii place laptele praf si incepe sa imi refuze si cerealele cu lapte pe care le iubea. In schimb papa iaurt si quark f bine. Am reusit sa ii dau laptic doar cand era aproape adormit seara. In prima seara a baut 100 ml, in a doua 160 si aseara 200. Cam cat beau copiii vostri? Si ce lapte praf folositi care sa fie bun la gust? Eu am luat unul la recomandarea unei prietene care nu e f scump si are si pe net pareri f bune. Se dizolva f bine, are gust usor dulceag, seamana un pic cu LM. Doar ca nu ii prea place. Ma stradui sa il mai conving si am speranta la laptele ala care il bea adormit, dar daca aveti recomandari va ascult cu atentie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

La multi ani iepurasului mare :

Petru - Gabriel de Greenfrog

sa fii sanatos, iubit, avut si respectat !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput