Pepenasi de iulie-august 2008 (208)

Pepenasi de iulie-august 2008 (208) | Autor: iul-aug2008

Link direct la acest mesaj

Bine ati venit
in bostana cu cei mai dulci

PEPENASI

Aventurile pepenasilor
1-20, 21-40, 41-60, 61-80,
81-100, 101-120, 121-140,
141- 160, 161-180, 181-200,
201,202,203, 204, 205,206,207

Predarea stafetei
A fost odata ca niciodata o odisee minunata
1 - 131

Sarbatoritii lunii Februarie:

4 punca1976,5 monysorescu, Anna (Biribu), Yvonne (iriss27),7 Delia (MIKYCRIS),8 danangie, 14 syyylviuta, 16 mihamiha, 18 Cristian (michellab), 21ooka, 23 amalia1, George (flo1980).

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iul-aug2008 spune:

Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Multumim, pentru capitolul nou!

Salutare!

LA multi ani, OOka!
Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!

Sib......ce sa zic......ancora e pusa in viitor si stiu unde as vrea sa ajung(cu unele variabile desigur, ca nu-i nimic batut in cuie si trebuie sa ne adaptam situatiilor curente) , dar sunt unele lucruri care se desfasoara mai anevoios decat mi-as dori eu.
Ata ete...rabdare si tutun(nu mai fumez de 12 ani, da' asa e vorba)
Din pacate deja exista ceva damage in structura mea sufleteasca datorita acestei situatii pe care nu stiu daca o s-o mai pot remedia in timp, dar constientizand ceea ce se intampla acum iau masuri sa nu se "strice" si restul jucariei!

Camy si Marina

Si acum in alt registru.....Tonia e foarte selectiva in jocul cu alti copii!
Criteriul e unul mirobolant pentru mine......se joaca cu ei daca miros intr-un fel care i se pare ei placut!
O intrebam cu cine se joaca la cresa si-mi zice ca doar cu MAya. O intreb.....de ce doar cu MAya? De ce nu te joci si cu ceilati copii? Cica..raspuns:"Miros urat!"
Zic: "okkkk.....si Maya cum miroase de cu ea te joci? Raspuns: "ROMANTIC" Habar n-am de unde a auzit cuvantul sau daca-i stie intelesul, dar a fost totala! M-a amuzat teribil!

Pupicim bostanaria!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si Antonia 23 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

salu

multumesc Camy ce surpriza frumoasa

Multumesc Irda

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

OOKA....La multi ani!!! sa fii santoasa si fericita!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

La multi ani Ooka!

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooka spune:

multumesc fetelor sunteti tare dragute!

mami de Sofi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

la multi ani,,ooka!sa fii sanatoasa si sa ramai mereu la fel de calma si de luminoasa!

olguta e cea din ''la medeleni''.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara!

La multi ani Ooka sa fi sanatoasa si tot ce iti doresti sa se implineasca

Ce sa zic e o situatie aiurea ce i se intampla Irdei si la fel de aiurea e ca uitam ca forumul este public. Eu am citit si nu mi-am exprimat parerea pentru ca sunt mai altfel si pun problemele altfel poate dar nu ma pot abtine.
Noi am discutat aspectul "inselarii" de la inceputul relatiei si am cazut de acord ca daca nu se poate si hormonii sunt la un nivel atat de ridicat si chiar nu se mai poate totul sa fie discret, sa nu sufere celalalt partener. Si sa nu se cheltuie banii familiei aiurea cu cadouri pentru alta persoana sa fie doar sex Acum de la teorie si vorbind ipotetic pana la caz real mai e mult drum si sper sa nu ma aflu vreodata in situatia asta.
Bine ca o data ce apar copiii totul se complica deoarece nu cred ca exista un tata mai bun decat cel natural (cel putin in cazul nostru nu cred ca exista superlativ). Asta face si decizia despartirii sa fie mai greu de luat.
Iar in legatura cu sexul ce sa spun ? Cu cat e mai plin de hormoni si nebagat in seama cu atat e mai vulnerabil la "factorii externi" deci si aici face fiecare cum il duce capul, dar barbatii cam au in gene sa perpetueze specia (bine asta nu e o scuza)

O seara placuta la toata lumea!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gallyb spune:

OOKA LA MULTI ANI!!!!!!!!!

Noi suntem mai bine, dupa 2 zile de febra peste 39, a treia zi a avut numai 38 si azi nu a facut deloc. speram sa fim pe drumul cel bun. Altceva nimic schimbat in programul ei, absolut deloc: mancat, jucat la fel ca inainte, fara muci... Cica circula un virus care da doar febra mare 2-3 zile fara alte simptome.

Xenia si 16 S +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

imi poate traduce cineva ce spun versurile acestei melodii?
http://www.youtube.com/watch?v=6z35C5_Wlq4

Mergi la inceput