Pepenasi de iulie-august 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana spune:

Mona, da o cautare dupa
fly project goodbye lyrics in you tube si apoi traduci versurile in romaneste cu ajutorul google traducere
Nu e fidela (traducerea), dar macar iti da o idee.

Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

ooka Multi Ani fericiti!!!!!!!

Irda multa putere!

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

ioana,multumesc.chiar ma intrebam ce mai faceti.

eu sunt destul de suparata pt ca dobitocul de funeriu a dat o lege conform careia cei care au obtinut intr unul din anii 2008,2009 sau 2010 note peste 7 la titularizare si n au reusit sa se titularizeze,iar acum sunt suplinitori intr o unitate scolara in care postul devine viabil,se pot titulariza acum,in martie,doar cu acordul consilului de administratie al scolii.
pai frate,speram sa obtin la pretransfer un post mai aproape de casa....am o colega care e la o scoala la 5 min de casa mea,a luat 7,90 la titularizare,dar n a mai prins post titularizabil,asa ca s a dus suplinitoare.anul asta tb sa se scoata un post la pretansfer....pai e corect asa?eu am luat 9,ea 7....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MULTI ANI FERICITI!!!!!!OOKA

MAMI de CLARA (2008) si RIANA (2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

MONA...ce mai e corect in invatamantul romanesc??si nu numai...

Mergi la inceput

MONA..acum am citit de "Olguta din La Medeleni".Ce carte frumoasa...chiar o recitesc acum. MI-a placut asa mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Am o intrebare existentiala :) : Unde se joaca copiii vostri : in salon sau in camera lor?

Maya se joaca in salon. Are acolo un sertar cu jucarii, un raft al ei in biblioteca, masutza etc. La ea in camera are si acolo restul de jucarii, dar de jucat se joaca in gen in salon.

Vecinii de jos nu o lasa pe a mica cu jucariile in salon.

Voi cum faceti?

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Vicky ai mei se joaca in toata casa. Depozitele mari de jucarii sunt la ei in camera si in camera strabunicii dar mereu ma impiedic de cate o jucarie prin restul casei. Dar eu recunosc faptul mie mi-e drag sa le gasesc jucarioare semanate prin toata casa parca simt mai tare ca ii am In acelasi timp pt mine e important ca in casa sa fie curat nu neaparat ordine. Si eu cunosc persoane ale caror copii au delimitat exact spatiul pt joaca, eu n-am tinut la chestia asta.

Mergi la inceput

Vicky...Irina se joaca in toata casa,dar de preferat in sufragerie cum spui tu. In camera ei are o tona de jucarii,plus ca mai avem o camera goala unde are un cort si alte tone de jucarii. Dar se joaca unde stam si noi. Nu sta singura in camera ei.Mai nou eu sunt Tom si ea e Jerry si ne alergam in toata casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sursula spune:

OOKA-La multi ani cu intarzaiere!

VICKY- Tudor se joaca in sufragerie.La noi bucataria e open space si e f convenabil pt ca asa stam impreuna in acelasi spatiu tot timpul!

SURSULA,mama lui TUDOR MILAN

Mergi la inceput