Pepenasi de iulie-august 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Vicky - la noi, peste tot sunt jucarii, dar uneori le mai adun si le trimit in camera la ele. Nu imi iese mereu, dar n-am de gand sa pun reguli in legatura cu asta.

Valeu, cine e Fly Project asta nene? cine naiba i-a compus versurile in acea engleza?
I remember your name crying in a rain when you left and close my door... I am begging you eyes to cry ... I remember myself in my emptiness waiting for a special call...
Da' muzica, ei muzica, balsam la suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetele!

Am apucat si eu putin timp sa scriu, sa n\va mai amintiti si de noi...
Irda imi pare rau de problemele pe care le ai! Iti doresc minte limpede, sa iei cele mai bune decizii pt. tine si fete!

Eu am absentat atata timp tot din motive de probleme in casnicie...Si noi am avut multe discutii, suntem tare diferiti. Cele mai mari probleme le avem in felul de a o creste pe Miruna. Eu sunt aia cu voba buna si negocierea, el e mai categoric, e cu pedepsele si disciplina. Si noi am fost acum cateva saptamani in pragul divortului, la noi e din cauza lipsei banilor, casa care nu se mai termina, statul cu parintii, toate astea ne-au rodat relatia si ne-am pierdut un timp echilibrul. Amu' am mai discutat, avem fiecare liste cu ce avem de imbunatatit la noi, sper sa reusim sa ne regasim. Eu sper sa se rezolve lucrurile cand ne mutam, cam peste vreo 2 luni, ca se vinde apartamenul unde stam acuma, si oricum suntem aproape gata.
Oricum au fost niste luni dureroase, mi-au auzit urechile multe reprosuri si cuvinte grele, sper sa le pot uita si sa o luam de la inceput in noua casa si in familia noastra restransa...

Amu' ca mi-am spus oful (sincer, mi-a fost rusine pana acum sa vb de problemele mele), sa va spun ca noi suntem consemnate la domicilui 2 saptamani ca Miruna are varicela. Deocamdata nu e rau, nu are febra, are doar vreo 10 bube, nu se scarpina. Se mai vad cateva bube care stau sa erupa, om vedea cum o fi mai incolo...
Azi e ziua sotului, asa ca vom iesi undeva, sa ne mai clatim creierii, ca din septembrie nu am fost absolut nicaieri, nici macar la un suc...

Cu multa intaziere zic si eu LA MULTI ANI OOKA!!! SA FII SANATOASA SI FERICITA!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ne mai tineti minte?

Nu stiu de cat timp nu am mai scris , dar am citit tot ce s-a intamplat aici...am fost tare mahnita sa citesc atatea aici in ultimul timp..imi pare rau ...

Faptul ca e un forum public trebuie sa ni-l reamintim mereu....am primit si eu niste mail-uri mai dubioase ( unul dintre motivele pentru care am zis ca nu o sa mai scriu ever pe DC)de la anumiti membrii care , cica, activeaza pe forum...Ma rog sa trecem peste...

Cristina,mami de Mihaita si Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Cristina...chiar ma gandeam zilele trecute la tine,daca iti vine sa crezi. Ma gandeam la Moni, deja puiul mic mai are putin si implineste 1 an,la fel ca si baietelul tau cel mic...

Ce faceti? Ce fac baietii??

Dia...e bine ca v-ati lamurit. Si poate daca va mutati singuri,va fi de ajutor.

Ce vreme..mie frig incontinuu,desi la birou e caldut.

Mergi la inceput

Despre noi, hmmmm..nici nu stiu de unde sa incep; din noiembrie am angajat o fata sa ne ajute si cu cei mici si cu treburile casei !!..

Mihaita ne uimeste pe toti!!..E in continuare, zic eu un copil cuminte, ca mai are si momentele lui de zapaceala , cred ca e normal...Vorbeste mult , candta, spune poezii, pune multe intrebari si unele capcana ( mai ales cand avem musafiri )de pampers am scapat din vara, doar noaptea ii mai pun; inainte mai se scapa pe el in timpul zilei cand doarmea, dar de vreo luna se trezeste singurel si cere sa faca pipi... De dormit doarme singurel, dar e musai sa stea tati cu el pana adoarme sa ii citeasca povesti sau sa se joace cu masinutele . Oricum cand e tati acasa nimeni si nimic nu mai conteaza decat tati...Ce ma intristeaza e faptul ca se sperie usor si nu stiu cum sa il fac sa nu se mai sperie, i-am zis de ingeras care il apara de DD ca il apara, dar nimic.

Mateias la cele aproape 10 luni are 10 kg si vreo 72 de cm... E dependent de mine, inca il mai alaptez; plange daca vin musafiri la noi sau mergem noi undeva cu ei...ZIce ta-ta, da-da, pa-pa, sta in fundulet de la 4 luni, dar nu poate s se ridice saracutul la cat de grasut e, nici de-a busilea nu merge, dar are un fel mai aparte de a se deplasa, re roteste din trunchi si reuseste sa se deplaseze...

BAZAR DC

Mergi la inceput

...Bobita...scriu mai multe mesaje ca mi-e sa nu se stearga cumva...

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobitamica spune:

Cristina...si Irina se sperie usor. Aseara cand am ajuns acasa,am parcat masina si cand ne-am dat jos se auzea zgomot de avion. Si Irina spune..."nu te spei,esti cu mami". Ea spune dinainte ce urmeaza sa spun eu. Si aseara i-am spus..."nu are mami treaba avionul cu tine",la care ea spune..."Nici tu nu ai teaba cu avionu".Cand spune tu se refera la ea ,inseamna de fapt eu. E scumpa foc. Si ea doarme singura,dar tot asa pana adoarme trebuie sa citim povesti ,apoi sa mai spunem vreo 2,asta pentru ca nu mai avem suzeta si adoarme mai greu. Nu-mi vine sa cred ca a scapat si de suzeta. Nu prea mai avem chestii de bebe prin casa. Doar biberoanele pentru lapte si atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

SAlutare!

Si fetele mele se joaca peste tot prin casa...depinde unde le apuca inspiratia, dar mare parte a jucarilor sunt in camera lor.

Cristina.....Tonia nu se sperie usor, dar e genul precaut, cam ca mine, in timp ce sor'sa se arunca cu capul inainte fara sa evalueze neaparat si consecintele...si doar pe amandoua le-am crescut la fel, dar depinde si de structura interioara a fiecaruia nu numai de cum e crescut un copil.

MA bucur ca ati mai iesit la scris sa ne spuneti ce mai fac pepenasii scumpi!

Antonia ma tot intreaba "Mami, eu sunt mare sau sunt mica?"
si raspunsul meu e....."Esti maricica, mami!"

Ufff...ce m-am saturat de zapada si de frig! Vreau sa vina primavara cu miros de floricele si vant caldut care sa mangaie obrajii!

Pupicei si primavara in suflete macar!

Irda

cu Daria 13 iulie 2005 si bebe Antonia 23 mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didi81 spune:

Si noi iavem jucarii prin toata casa, inclusiv in bucatarie.
Adoarme acum de cele mai multe ori in timp ce ii spun eu sau tati o poveste, dar pana recent adormea singura.
Ea zice ca e fetita mare sau mica, respectiv pisicuta mare sau mica, dupa cum ii convine si cum se preteaza in situatia respectiva

Cand plecam de acasa, ea musai trebuie sa ne dea un pupic. Azi dimineata, cand sa plece C, ii zice "Tati, trebuie sa dai barba jos daca vrei sa iti dau pupic"

Didi de Aida Maria (03.07.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

Cristina, bine ai revenit! eu te-am tot strigat la apel.

Vicky, Sofia are muntele de jucarii la ea in camera dar asta n uinseamna ca in restul camerelor nu sunt.... In sufragerie are trambulina si masa de activitati. Dar si restul de jucarii si le aduce aici... Jucarii magnetice avem in bucatarie pe frigider... Tot felul de chestii mai gasesc chiar si in dulapul din dormitorul nostru...
Inainte sa se nasca am zis ca toate sa le tinem la ea, sa nu le vad imprastiate dar cu timpul am realizat ca e imposibil

dia, imi pare rau de problemele voastre. Eu cred ca e ceva in aer, o fi de la eruptiile solare? Pe unde intorc capul aud numai de probleme in cuplu :(

Eu am fost ieri la medic si mi-a dat lista cu analizele care le mai am de facut. in rest e totul ok, de data aceasta mi-a zis doar sa o iau mai usurel cu efortul. Mi-a recomandat in primul rand masaj pentru durerile de spate. mi-a dat si un unguent dar sa-l folosesc cat de rar posibil.
Burtica creste si geaca o inchid acum la limita. Mai am un palton mai larg dar nu prea imi place. mi l-a luat mama (pe cand inca eram studenta de 45 kg) cu vro 2 numelre mai mari. ea merge pe principiul ca daca ma voi ingrasa sa nu raman dezbracata si bineinteles ca nu prea l-am imbracat... Si acum imi este maricel... Insa nu sti uce ma fac atunci cat se va incalzi usor. gecile mele de primavara sunt destul de mici si nu le voi putea inchide. Mi-e dificil acum sa ma aplec sa ma incalt/descalt. la descaltat ma ajuta Sofia Chiar e complicat cu burta mare in iarna. Ce bine a fost data trecuta...numai rochii lejere si slapi pe care ii incaltam asa din mers....

--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput