Pepenasi de iulie-august 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 4
ankalaura spune:
Pai si ce daca e forum public, ca doar nu-si da nimeni adresa. Sigur ca e nitel straniu sa te trezesti cu niste comentarii de la persoane la care nu te astepti, dar una peste alta, nu suntem noi cu nimic mai interesante ca o carte sau un film.
Ar insemna, din prudenta, ca subiectele de la "in unul sau in doi" sa dispara, sau cele de la "femina intim", si nu numai....
Dupa parerea mea, n-are decat sa citeasca cine vrea si sa comenteze asijderea, daca nu ma intereseaza, click ignore. Daca ma deranjeaza, spun. Dar na, daca eu singura mi-am asumat riscul, nu vad ce m-ar deranja altceva decat lipsa de delicatete, sa zic asa... Din partea prietenilor accept si
anaxena spune:
cui ii era dor de mine??
multumesc fetelor care au intrat pe mess sa ma incurajeze..shtiu ele care sunt
daca gasesc si parola si userul de pe picasa undeva prin PM-uri pun acum si poze,daca nu poate-mi trimite cineva cand are timp
Ana-Maria mami de Maria 19.06.2008 si 37+ cum creste Alex
AMR 3 zile!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
anaxena spune:
pana verific eu am pus cateva poze la semnatura
poate pun si cu Maria mai noi
AMR 3 zile!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
Didi81 spune:
Anaxena, bine ai revenit , chiar ma intrebam de tine. Ce putin mai e pana o sa aiba Maria un fratior! Chiar, ea cum reactioneaza la vestea asta?
La treaba cu intimitatea... da, e un forum public. Dar cine e de-a dreptul preocupat de intimitate nu isi face nici cont pe facebook, nici pe altele. In fine.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
anaxena spune:
Maria este total pe langa cu acest subiect
shtie ca :mami are un bebe in burtica,bebe e baietel,il aduce barza si vine Dumbo...acestea sunt raspunsurile ei si e tot ce conshtientizeaza
cand ii cumpar ceva lui bb,ma intreaba:asta e a lui bb,dar atat!!
nu-si da seama ce se va intampla chiar dc i-am explicat in n feluri
AMR 3 zile!!!!
Maria,povestea nashterii
Maria in culori
bujo spune:
Xena tinem pumnii, dai semn daca e ceva.
Asa, sa va zic si eu ultimele noutati. Fusei la dr. Bebe e bine sanatos, in grafic, ceva mai maricel cu cateva zile. Nu s-a vazut ce este. M-a intrebat dr daca fac dublu test, am zis ca-l fac doar daca imi spune el ca e super necesar. A zis ca am sub 30 de ani (inca) si ca la eco arata totul bine, translucenta 1,4mm. Deci nu-l fac.
Am fost si cu Filip la control la oftalmo si cik are nevoie de ochelari L-am dus ca incepuse sa clipeasca foarte des si sa lacrimeze. Cik are niste hipermetropie care in mod normal nici n-ar avea nevoie de ochelari, dar pt ca ochii lui obosesc mai repede, trebuie sa poarte vreo 3 luni in permanenta si apoi cel mai probabil se va corecta. Totusi cred ca o sa mai cer o parere. Nici nu stiu cum o sa-l conving sa stea cu ochelarii.
bujo mami de Filip si 12+
bobitamica spune:
ANAXENA...bine ai revenit! ce putin mai e pana se naste si bb Alex. am vazut poze. Esti frumoasa si originala ca intotdeauna.
Maria e o frumoasa ! ce a crescut si ea!!
BUJO...si Irina are hipermetropie cu astigmatism. Nu se corecteaza toata viata. Si sotul meu are. Si se mosteneste.Si noua ne-a spus sa ii punem ochelari,dar am renuntat la idee deocamdata. A zis ca trebuie mai ales la scris si citit,iar ea inca nu are activitatea asta asa intensa. Am zis ca mai tarziu ii vom pune.
Ei i-ar placea cu ochelari. Mereu ma intreaba unde sunt ochelarii ei,pentru ca i-am probat niste rame. am gasit unele de la Fischer Price(sunte cele mai bune pentru copii). au bratele foarte flexibile,nu se rup chiar daca stai pe elesi chiar daca tragi de ele. Ea are si lentila cilndrica din cauza astigmatismului.
Dar daca trebuie.... totusi mai cere o parere.
ANKA...ai dreptate cu forumul public. Si eu am zis la fel..imi asum. Pe cine sa intereseze pana la urma problemele mele,ca doar nu sunt o vedeta. sunt o femeie normala cu probleme mai mult sau mai putin normale. Ciudati sunt cei care scriu e-mailuri aiurea fara sa te cunoasa si fara sa aiba vreo treaba cu tine. Pentru mine forumul e ca o mini psihoterapie.Nu chiar ca la "alcoolici anonimi",dar ma simt cumva incurajata si protejata aici.
Am la treaba zilele astea,de nu-mi vad capul.
Trebuie sa se nasca si finutza mea saptamana viitoare. mama ei spera sa nu nasca de 1 Martie. Eu am zis ca o sa fie intre 2 si 5. Sa vedem acum.
Marina_1609 spune:
bobita, pai de 1 martie ce are?
xeno, ce putin mai ai. cand ma gandesc ca si eu urmez....
--------------------------------------------
Marina26+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog
MissJJ spune:
Buna fetele!
Am mai citit si eu pe sarite of course.
Anaxena superba ca intotdeauna. Pupam fetele frumoase si nastere usoara si bb sanatos si papacios.
Bujo off nasol cu ochelarii da mai bine daca e nevoie sa aiba acuma cat e micutz si poate se corecteaza decat mai tarziu. Ma bucur sa aud ca bb e ok.
Legat de scrisul pe forum si etc ne-am asumat raspunderea asta de cand ne-am deschis cont. In ziua de azi detalii si etc se pot afla si fara sa ai telefon si sa fii conectat la internet.
Cu jucariile noi le-am facut playroom sa mai scapam de jucarii in sufragerie ca nu mai aveai pe unde calca, dar asta nu inseamna ca ele stau numai acolo si se joaca, jucarii sunt si acuma peste tot da macar is mai putine si acolo sus pot sa imprastie cat vor ele e jale cateodata si nu tre sa le strang de nspe ori pe zi ca in sufragerie.
In rest noi bine busy as usual, fetele sunt in vacanta acuma si e cam greu sa imi fac eu proiectele, am de scris 7000 de cuvinte pana luni plus un teanc de desene si alte assignments si sper sa reusesc sa catch up ca interviurile astea mi-au dat peste cap tot programul. Macar mai am numai unul da e tocmai la sf lui martie. As fi vrut sa fie acuma sa scap odata. Abia astept sa vina iunie sa terminam.
Am sa incerc sa pun niste poze si pe picasa pt cine nu ne-a vazut.
Pupam gasca dulce.
bobitamica spune:
.Marina...era vorba ca sa nu fie ziua ei de martiosr.Iti dai seama ca nu conteaza,dar ar fi vrut sa nu fie pe 1 sau pe 8. SIncer nu stiu care e motivul...s-o fi gandit sa aiba mai multe zile in care sa primeasca daruri
MISS....sa ai spor la scris!si la treburile casnice.