Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 10
carmickey spune:
freedelia vreau si eu o casa plina de copii, adu si la mine unul doi
briza,LAlexandra, Ina_3040 multumim de urari,sanatate multa la toti bebelusii si sa ne bucuram de ei...
am fost in vizita, am fost la cumparaturi, ne-am plimbat, cu toate ca este ger afara noi am iesit...am venit acasa am papat si doarme fetita mea neintoarsa... sunt o mamica fericita
fetelor va intreb si eu la fetite trebuie sa luam turta pana la implinirea varstei de un an? stiu ca la baieti se poate lasa ruperea motului pana la trei ani....pot sa rup turta inainte de implinirea varstei de trei ani???
_
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
stefimic spune:
salutare si de la noi, suntem varza cu totii, de aseara face si IOANA febra si e si ea pe augumentin, STEFI e mai bine dar nu ne trece conjunctivita.
ca sa fie treaba treaba IOANEI ii ies si dinti de sus 3 si 4. e tare maraita, plange intruna, sunt franta, abia astept macar sa vina vremea frumoasa sa iesim afara.
fug ca avem scandal, nimic nu-i convine.
pupam iepurasii si va dorim o seara cat mai linistita.
sanzi spune:
Buna, fetelor! Am intrat sa va salut, sunt cu Mara in brate, mi-a zis sa pup din partea ei toti iepurasii.
Sensibila, te inteleg perfect, eu o mai las la mama cate 2-3 ore si tare greu imi e. Ultima oara am fost cu sotul in oras, sa ne plimbam. Am ajuns la Kaufland si cand am vazut jucariile de la intrare am crezut ca mor de dorul ei, nu mi-a mai priit nimic, desi trecuse o ora de cand eram plecata.
Stanucel, la multe lunite Adelinei, sa fie sanatoasa! De turta nu stiu ce sa zic, eu cred ca ar trebui sa faci cand poti tu, pana la urma e doar o traditie, nu pateste nimic daca are mai mult de un an.
Multa sanatate tuturor mamicilor si iepurasilor bolnaviori!
carmickey spune:
sanzi multumesc mult de urari, sa fi sanatoasa si fericita si se te bucuri de fetita ta...
_
sensibila spune:
Multumesc frumos tuturor pentru aprecierile la Povestea Giei
stanucel – la fetite se rupe turta inainte de implinirea varstei de 1an, 3 ani sau 5 ani. Adica cu cateva zile inainte.
La baieti se taie motul dupa implinirea varstei de 1n, 3 ani, 5 ani.
Pun linkul cu unul dintre siteurile pe care am citit
http://bim.bam-bum.ro/articole/2011/01/taierea-motului-si-ruperea-turtei/
sanzi – da, te inteleg, numai gandeste-te ca Gia o sa stea la mama cel putin pana ls sf saptamanii viitoare, ca deabia de maine imi vin oamenii sa se apuce de treaba. Zilele astea am fost la ea aproape zilnic, dar de maine nu cred c amai pot merge, fiind trebuie sa vad ce si cum pun oamenii aia in casa.
La multe lunici iepurasei :
Diana de irene26 !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
atb spune:
Wow, nu pot sa cred...Doar 2 pagini in 2 zile? N-am reusit sa intru de alaltaieri si ma gandeam ca o sa am de recuperat o gramada. Cand colo... 2 pagini. Pe unde umblati fetelor? V-ati mutat toate pe FB?
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
kossir spune:
Buna dimineata,
Chiar asa, fiecare bea cafeaua in alta parte. Uite eu la un pic si pentru aici. Chiar daca nu in fiecare dimineata, da macar din cand in cand.
Dau si eu raportul masuratorilor de un an: 10,250kg si 77,5cm, cu 45 circumferinta craniului. Eu sunt tare multumita de cum a crescut mandra mea, mai ales ca nu mananca foarte bine mereu. Avem zile cand abia luam cateva lingurite din mancare. Insa laptele e mereu miam-miam. Am facut si vaccinul de un an, plans putintel, apoi veselie mare si cum ne-am obisnuit fara febra.
Aseara am fost la circ. Voia Mihai si cum n-aveam cu cine lasa pitica, am mers toti. Waw ce distractie a fost pentru Sofia. La inceput sceptica, putin contrariata ca era muzica tare, se mai stingea lumina, insa cand s-a prins ea ca e de bine, a tinut-o tot in aplauze, dans, chiuituri. A fost fericita efectiv, iar noi uimiti de reactia ei si bucurosi ca am luat-o cu noi, desi fusesem tare indoiti la inceput.
Stefimic, sanatate multa Ioanei si lui Stefi. Pupici de la noi sa va faceti bine, iar tie putere si rabdare.
Nu mai stiu ce s-a scris, am citit tot, dar pe bucati si na, s-a dus. Va pupam si va asteptam pe aici cu noutati.
carmickey spune:
buna dimineata, va invitam la o
sensibla multumesc frumos pentru articol
la multe lunite Diana de irene26 sa fie sanatoasa si fericire maxima...
azi mergem si noi la dr.pentru controlul de 10 lunite, si pe urma o luam in vizita la alti prieteni, uite ce imi plimb eu fata pe frig, nu am avut probleme cu ea niciodata, cred ca am calito...
spor la treburi va urez...
o zi buna
_
Yaia spune:
Stefimic, eu te inteleg, abia am scapat si noi de boala cu amandoi, asa ca inca mi-e proaspata in minte experienta. Sper sa scapati repede de boala, sanatate amandurora!
Ina, sper sa scapati si voi repede, brrr...virus stomacal! E rau!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
samaria spune:
salutare, tuturor!
Am intrat sa va salut si sa va doresc o zi minunata!
Eu nu merg pe FB, imi place de voi mai mult, am cu voi mai multe in comun decat cu ei
Am citit mai mult pe sarite si in graba mare ca sunt la servici si sa nu ma prinda, multa sanatate puiutilor bolnavi ,si tie,ina!
am citit si ca la Yaya sunt -25, asa e si in zona mea,tot sub -15,si mai baga cate un -20... zici ca nu mai vrea sa se gate odata iarna asta nenorocita.
Eduard a scapat de muci...vreo doua zile, acum iar o ia de la inceput, no, ceva obisnuit in acest sezon...
Am simtit nevoia sa intru sa vad ce mai faceti,ma bucura sa aflu vesti despre fiecare dintre voi...pacat ca nu mai scriu o mare parte dintre fete, nu inteleg ce e cu dayanara, ea era de baza pe aici...,dayanara...no, asa-s prieteniile astea in mediu virtual, dar parca nu ma pot opri din regrete...lasati-ma ca imi revin, sunt mai sentimentala, dar imi trece...
Despre noi cam atata,astept vesti despre voi,va pup pe toate cu mult drag!