Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 9
Yaia spune:
Multumim tuturor pentru urarile de sanatate, acum copii sunt bine si sper sa ne ocoleasca bolile macar o perioada. Aici e foarte frig...din nou! -25 de grade...Fug la o intalnire, poate am mai mult timp maine de forum!
Sa aveti o dupa/amiaza si o seara placute!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
sensibila spune:
Ca sa nu fac discriminare o sa urez in continuare La Multe Lunici si celor care au implinit deja 1 anisor, pana cand toti iepurasii vor implini 1 anisor.
Apoi mai vedem :P
Fetelor de cand am dus-o pe Gia la mama, casa e goala, dorm foarte prost, ca sa nu mai zic ca, cand ma duc sa o vad plec de acolo plangand.
Nu ma intrebati de ce, pentru ca nu stiu, doar e la mama, nu e cine stie unde.
La multe lunici iepurasilor : Alexandru de Dianami , Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
carmickey spune:
buna dimineata...
va invitam la o la un si la o azi e zi de sarbatoare facem 10 lunite, suntem o fetita maricica...
sensibla multumim de urari, si incearca sa stai fara grija cand nu esti langa fetita, toata starea ta sa nu ii transmiti si fetitei....
noi suntem bine, asa in ansamblu, dar in sufletul meu nu prea este nici un bine.... azi ma bucur de sarbatoarea adelinei si vom iesi la o cofetarie, la plimbare...ieri am iesit cu paul la plimbare si am lasat fata cu mama, azi ies cu adelina la plimbare, si il lasam pe paul sa invete...
la multe lunite Alexandru de dinami, Alex Cristian, Vlad Alexandru sa fiti sanatori si fericiti...
poze
_
mamica carmen de Adelina Ioana 16.04.2010 si adolescent Paul Florian13.09.1993
Ina_3040 spune:
Dragi mamici, va multumim tuturor pt urarile adresate ieri . nu am apucat sa intru, suntem bolnaviori amandoi, Robin se pare ca a luat o gastro de la cresa si mi-a pasat-o mie asa ca suntem cu tratament si regim.
ieri de 11 luni l-am dus si la pediatru sa il vada pt stomac asa ca i-a facut si bilantul, are 76 de cm si 11.100 g.
in rest toate bune, mult de munca la servici, el e un nazdravan acasa, mai putin ultimele zile cand nu a prea fost in forma.
urez sanatate tuturor iepurasilor, fratiorilor de iepurasi si mamicilor!
pupici din partea noastra!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
Ina_3040 spune:
La multe lunite sarbatoritilor de astazi: Alexandru, Vlad Alexandru, Alex Cristian si Adelina, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
LAlexandra spune:
Serus, fetelor!
Multumim mult de urarile de ieri
Adelina!. Multumim Carmen de tratatie.
Eu nu reusesc aproape deloc sa intru, caci Ale cum ma vede cu laptopul sare pe mine...
La control o sa mergem in 1 martie, ca ultima data era totul ok, asa ca a zis pediatra ca sa mergem doar atunci. Asa ca o sa avem atunci bilantul
Va uram o zi frumoasa!
printisorului Alessandro
UN VOT, VA RUGAM!
freedelia spune:
Salutare fetelor si multumiri pentru vizionarea pozelor :)
Erina -- eu chiar ma gandeam ca poate nu ar trebui sa luam atatea cadouri de Craciun,pentru ca as vrea sa se concentreze mai mult pe darul trimis de Dumnezeu in aceasta zi... mersi de aprecieri...
Child -- am fost in vacanta in Hainan Island, aici aproape, ca nu a putut sa mearga Coleman, asa ca am stat pe aproape. Dar am avut o aventura frumoasa, am mers cu trenul peste noapte pana langa Hong Kong, de acolo voiam sa luam un vapor, dar nu am reusit sa il gasim (nu e foarte popular, ca e la fel de scump sa iei avionul...)... a fost frumos...
Mihaelagrosan -- felicitari pentru dintisor, am uitat sa spun ca si lui Jane i-au iesit, nu unul, ci DOI in vacanta. Dar nu a plans prea tare, i-am dar Tylenol baby cand se smiorcaia si ii trecea imediat...
Sensibila -- am auzit si eu extrem de multe experiente de polipi ca a ta, de pe vremea noastra. Multi dintre colegii mei de gradinita si scoala primara au avut aceasta operatie si a fost traumatizant... bine ca nu mai e asa acum...
Kosir -- nici Jane nu se innebuneste dupa jucarii sa stii, tot ce e prin dulapuri si sertare si in camera de joaca a copiilor mari e mai interesant...
Stefi -- John se joaca chiar mai frumos ca JOdie cu Jane, ca e mai mare si o manevreaza mai usor :)
Briza -- si la noi la fel e cu computerul, inamicul numarul unu, crize face cand ma pun la el, chiar si cu ea in brate.
Azi avem o fetita de varsta lui Jodie la noi, sta 2 nopti, ca mama ei a trebuit sa plece in afara orasului. e super fun, se distreaza copiii de minune, e asa frumos sa ai casa plina... Si Jane dupa ei prin toata casa:)
Va pup!
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
briza_marii spune:
Adelina scumpa, La multe lunite, sa cresti mare si cumintica!
Delia inca un copilas in casa?!! E chinezoaica fetita? Intreb pt ca sunt curioasa daca ei, copilasii chinezi, sunt mai cuminti ca ai nostri. Eu nu am cunoscut decat 2 si erau asa cumintei si la locul lor, deloc galagiosi....Si eu ma tot intrebam daca asa le-o fi firea sau o tine pur si simplu de educatie (aveau cam 4 ani)
_
Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)
Rebiana27 spune:
ERINA frumoase cadouri le cumparati nasilor, la taierea motului. Imi servesti drept sursa de inspiratie.
DELIA, superbi copiii!!! Au activitati tare faine. Jane e o dulceata, a crescut foarte frumos!
CARMEN KOSSIR frumoase pozele! O dulceata e Sofia. Sunteti o familie tare frumoasa!
SENSIBILA frumoasa povestea nasterii Giei!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
freedelia spune:
Mersi, Rebiana :)
Briza -- nu, nu e chinezoaica fetita, e tot straina, nici nu stiu sa spun de unde e, mama ei e Austriaca in pasaport, dar nu a trait in Austria si nu vb germana, vb Engleza ca prima limba, cu accent american, iar tatal fetitei este Sud-African. Ea e nascuta aici, are tot pasaport austriac, dar nu a fost niciodata in Austria :) Si nu, din experienta mea, nu sunt cuminti copiii chinezi, iar metodele lor de crescut copiii sunt tare proaste dupa parerea mea...
Am reusit sa ii culc, ce de mai chitaiala, inca nu au adormit... si e 10:30...
Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE