Iepurasi de mar-apr 2010 la prima aniversare (103)
Raspunsuri - Pagina 11
nafi spune:
Buna fete dragi!
profit ca l-am trimis pe sot la cumparaturi si mama e cu Ricky pe picioare ca sa va scriu cateva randuri.
sotul a fost acasa toata saptamana , pleaca la munca abia luni De asta nici nu am reusit sa intru caci am fost tot timpul in vazaieli...
Riccardo e bine, se intelege de minune cu mama si se distreaza f bine amandoi. e minunat sa ai pe cineva care se ocupa de copil. e asa un sentiment de eliberare si de relaxare sa poti merge sa faci una alta fara grija lui!
De Valentines ne-am dus la lacul Garda la un restaurant f frumos si am papat caracatita cu sos si mamaliga si peste cu cartofi la cuptor cu rozmarin iar sotul spagheti cu scoici si astea f bine facute. am baut si un vin care era mai mult lichior de-am plecat cam ametiti Eu nu am cumparat nimic ptr sot caci stiam ca nu se agita cu Valentines noi iesind mai mult ca o aveam pe mama acasa cu Ricky. Insa sotul mi-a facut o surpriza si mi-a facut cadou un sirag de margele din acelea cu multe pietre colorate , f frumos
Aseara am fost si la cinema La ora 8 pm l-am bagat pe veveriz la culcare si am tulit-o la cinema. mama s-a uitat la tv si a stat de 6 pana ne-am intrs noi. dar a fost cuminte puiul si dormea linistit cand ne-am intors pe la 22.30.
Acum sunt pe ultima suta cu pregatirile ptr botezul de sambata la ora 3 pm.
Facem acasa un bufet suedez cu mancaruri romanesti Eu gatesc asa, salata boeuf, piftelute uscate, snitele de pui, salam de biscuiti, oua umplute. restul ce-o mai fi o sa cumparam eventual un tortuletz si branze de pus pe masa. oricum vom fi doar noi, mama, socrii care vin maine si nasii cu bebelusul lor.
Am cumparat si niste baloane albe dragute pe care scrie "Il mio batesimo"8botezul meu) si o grilanada de 5 m cu Tanti auguri (la multi ani), sa vad pe unde le intind..sa creez o mica atmosfera de sarbatoare
BRIZA - chiar ca puii nostri sunt trasi la xerox ca si comportamnet Eu cam prin mai vreau sa vin in tara. poate reusim sa ne vedem
INA, SAMARIA - sanatate lui Robin si Eduard. sa speram ca isi revin repede dragii de ei.
BUMBITZA - nu te-am mai citit de mult. Ilincutza cea scumpa ce mai face?
STANUCEL- cam greu sa gasesti un job ptr acasa care sa si merite efortul. sa speram ca gasesti ceva cat de curand! esti o femeie puternica , ai sa reusesti!
Sunt pe fuga, sper sa mai scriu de luni incolo cand ma mai calmez un pic.
Numai bine tuturor! va imbratisez cu drag!
irene26 spune:
Salut mamici de iepurasi!
La Multe Lunite Adelina!
Stanucel si Sensibila, va multumesc mult pt urari!
Ina, sper ca sunteti mai bine! Multa sanatate!
Freedelia, wow, ai acum in casa 4 copii, super cool!
Stefimic, biata de tine, insanatosire grabnica piticilor tai!
Sensibila, sa stii ca si mie mi se pare tare greu cand nu sunt cu Diana, eu zic ca este o chestiune de obisnuinta, trebuie sa ma obisnuiesc si fara ea macar pt cateva ore, ca asa nu stiu cum o s-o scot la cap!
Atb, lasa ca sunt si eu pe aici !
Kosir, ma bucur ca v-ati distrat de minune la circ! Si felicitari pt progresele Sofiei!
Samaria, multa sanatate si lui Eduard! Brrr, ce frig este la voi, la noi au fost ieri 27 de grade!
Nafi, foarte romantica iesirea voastra de Valentine Day! Meniul mi se pare excelent Apropo', sa stii ca m-as duce si eu la film zilele acestea, buna idee!
Poze
Irene, mami de Diana
It's not how good you are, it's how good you want to be.
Rebiana27 spune:
CATA multa sanatate!
NAFI foarte faina iesirea voastra de Valentine's Day! Ma bucur ca e mama ta la voi! Petrecere frumoasa sambata!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
CoriMami spune:
Fetelor, pupici si de la noi
Sensibila, multumim ca ne-ai impartasit povestea Giei. Sa fiti o familie unita si fericita in continuare
Nafi..muuulta bafta cu botezul, sigur va fi minunat totul si tu o gazda pe cinste Si eu ma pregatsc sa fiu nasha de fetita a 2a oara, duminica viitoare si deja am mari emotii
Nu pun semne de punctuatie fiindca o am pe Petala in brate care se zvarcoleste- vrea pe jos dar e in fundul gol fiind super iritata E prima data cand patim si dau vina pe portocale...
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
ate_09 spune:
salutare fete dragi!!!
De vreo 2 zile ma chinui sa scriu si eu cateva randuri si nu reusesc. Nazdravanul meu imi solicita tot timpul, iar cand il culc am tot timpul cate ceva de facut..ba ordine prin casa, ba papa pt el.
Vad ca iar nu se prea mai scrie pe aici...haideti fetelor iesiti dinbarlog!!Oana pe unde esti??Ce mai face Ericutu?? Am vazut cum merge singurel
oanka mariuca ce mai face? nu ne mai povestesti nimic din nazdravaniile ei?
dayanara nici pe tine nu te=am mai citit de multisor!!
Rebiana te-am admirat in toate pozucile de pe facebook...la fel si pe minunatiile tale!
nafi distractie placuta la botez!! Sa iasa toate bine!
vladimirescu vacanta placuta si sa te intorc cu bateriile incarcate si cu ceva experienta de schioare
sensibila am citit ieri povestea nasterii Giei. Foarte emotionant ai povestit acolo. Sa iti dea d-zeu sanatate si sa-ti cresti fetita frumos! Bafta si cu renovatul, sa termini mai repede!
Mai vroiam sa mai scriu dar asta e tot ce imi amintesc din ce am citit zilele astea. Trimit cate un pupic pt fiecare mamica
Fetelor in timp ce ma chinuiam sa scriu mesajul asta...brotacelul meu misuna de-abusilea pe covor pe langa mine, apoi acum cateva secunde cand mi-am aruncat ochii la el, statea in picioruse pe marginea patului,la vreun metru de mine si-si facea de lucru cu telecomanda...iar acuuuuum cand ridic ochii de la pc..il vad in picioare langa scaunul meu...a venit singurel pana la mine .
Doamneeee deci nu mai pot de bucurie...iedul meu a facut primii pasi singurel!!!!
Ramasese in picioruse si se uita asa lung la mine ca si cum nici el nu stia cum de-a reusit sa faca cativa pasi singurel!!
mihaelagrosan spune:
Salutare fetelor!
Suntem si noi pe aici, dar cam ocupate. Acum vizitez gradinite, vreau sa o dau pe Elena, si e tare greu sa ma hotarasc. Toate au avantaje si dezavantaje si din pacate costa cam mult pt. bugetul nostru.
Mai mergem la sport de 2 ori pe saptamana, iesim afara in fiecare zi, mancarica si uite asa trec zilele, de abia am timp sa respir.
Angela e tare scumpica, a inceput sa spuna si ea mama, tata, papa, pa, mu si ham. Uneori cand o intreb cine sunt zice papa, deci nu e experta dar se pricepe din ce in ce mai bine. Azi toata ziua a zis ham ham ca a vazut un catel care probabil ca a impresionat-o.
Briza dupa mine copiii prea cuminti sau suspect de cuminti nu sunt bine educati ci doar bine dresati. Copiii sanatosi sunt mereu veseli si de cele mai multe ori galagiosi.
Nafi ma bucur ca v-ati distrat de Valentine's Day si ca o aveti pe buni sa va ajute. Stiu ce bine prinde uneori ajutorul cuiva.
Multa sanatate copilasilor bolnaviori. Mi-e asa mila de ei.
Cori si eu sunt nasa de botez sambata asta. Tot a doua oara, dar de data asta la baieti. gemeni.
Camm atat din amintiri, va las ca trebuie sa incep pregatirile pt ora de sport. va pup.
Mihaela deElena Maria (9.08.2006) si Angela Ioana (21.03.2010)
child spune:
ATE felicitari pentru primii pasi!
SAMARIA i-ai facut ceva analize lui Edi?
Si Albert tot asa a fost, o saptamana era bine, 2 saptamani cu mucisori, pana i-am facut exudatul nazal si am constatat ca luase un streptococ de pe undeva, eu banuiesc ca din spital
Dupa tratament nu a mai avut nimic.
Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)
CoriMami spune:
Wow, Mihaela, nasa de gemeni...super cool! Iti tin pumnii sa iasa totul minunat si te asteptam sa ne povestesti si sa ne pui poze cand vei avea.
Mamica de 8 martie 2010 - dulcea fetita Eliza Valentina
Se apropie Prima aniversare
greenfrog spune:
Seara buna fetelor,
am fost si noi la pediatru ieri, i-a zambit Petru cuceritor si i-a demonstrat cum merge prin cabinet, a impresionat-o...dar nu a vrut sub nicio forma sa ii arate dintisorii. Asa ca in continuare dam vina pe maselute ca suntem maraiti, vrem sa stea mama cu noi non-stop, mergem prin casa tanandu-ne de pantalonii ei si nu numai ca dormim in patul mare cu ea, vrem sa ne stam cat mai lipiti de ea. Si sa o muscam, numai pe mami, cu dedicatie speciala.
Avem 81 cm si 13,2 kg, continuam cu alimente fara sare si fara zahar. De cand dorm cu feciorul dupa amiaza nu mai ma pot plange de oboseala, in schimb nu mai fac mare lucru prin casa sau pentru mine.
Si in cauza asta intru si asa de rar pe forum, cum vede ca stau la calculator, vrea in brate si sa bata tastele. I-am dat un calculator de buzunar si l-a rezolvat, nu mai merge dupa tratamentul balute+ trantit aplicat de Bubu.
Ina sanatate multa lui Robin!
kossir spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ate_09 salutare fete dragi!!! De vreo 2 zile ma chinui sa scriu si eu cateva randuri si nu reusesc. Nazdravanul meu imi solicita tot timpul, iar cand il culc am tot timpul cate ceva de facut..ba ordine prin casa, ba papa pt el. Vad ca iar nu se prea mai scrie pe aici...haideti fetelor iesiti dinbarlog!!Oana pe unde esti??Ce mai face Ericutu?? Am vazut cum merge singurel oanka mariuca ce mai face? nu ne mai povestesti nimic din nazdravaniile ei? dayanara nici pe tine nu te=am mai citit de multisor!! Rebiana te-am admirat in toate pozucile de pe facebook...la fel si pe minunatiile tale! nafi distractie placuta la botez!! Sa iasa toate bine! vladimirescu vacanta placuta si sa te intorc cu bateriile incarcate si cu ceva experienta de schioare sensibila am citit ieri povestea nasterii Giei. Foarte emotionant ai povestit acolo. Sa iti dea d-zeu sanatate si sa-ti cresti fetita frumos! Bafta si cu renovatul, sa termini mai repede! Mai vroiam sa mai scriu dar asta e tot ce imi amintesc din ce am citit zilele astea. Trimit cate un pupic pt fiecare mamica Fetelor in timp ce ma chinuiam sa scriu mesajul asta...brotacelul meu misuna de-abusilea pe covor pe langa mine, apoi acum cateva secunde cand mi-am aruncat ochii la el, statea in picioruse pe marginea patului,la vreun metru de mine si-si facea de lucru cu telecomanda...iar acuuuuum cand ridic ochii de la pc..il vad in picioare langa scaunul meu...a venit singurel pana la mine . Doamneeee deci nu mai pot de bucurie...iedul meu a facut primii pasi singurel!!!! Ramasese in picioruse si se uita asa lung la mine ca si cum nici el nu stia cum de-a reusit sa faca cativa pasi singurel!! de Theodor Stefan (05.03.2010) |
Felicitari!! Bravo Stefan!!!!!! Pupam mamica emotionata