Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 9
dayanara spune:
andra la ce distanta ai dat iaurtul cu biscuiti si cerealele?
si cerealele cum le.ai facut?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
liliana_28 spune:
uite Gaby cateva poze cu prepelitele noastre. Au fost mai multe dar am descarcat pozele de la botezul Micai peste ele asa ca...au ramas decat astea:
http://pets.webshots.com/album/573881898GWRJkY
miria_cristina spune:
Mai, dar eu stiam, ca orice pasare care este stresata nu poate oua, inclusiv cocosul.
ROXANO - Pai, de ce nu zici ca flamanzesti!
Vineeee!!!
PS - Ce oi fi avand de scriu cu dosu'? L-am reparat acum.
Ioanact spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Alina mai vezi o data, ca am modificat de cand am facut capitolul. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI |
Cand m-am uitat eu nu era modificat.
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!
GabyHila spune:
Liliana multumesc de promptitudine. Locul arata foarte curat. Mi-as dori eu sa fie ele libere dar banuiesc ca nu ar mai putea sa le mai tii in frau. Avem cum sa facem sa ne trimiti si noua oua? dupa cate am citit pe email mie imi trebe toata productia ta pe o luna:))) nu stiu cum fac sa le beau crude... brrrr!!! la copiii mici tot crude se dau?
bluekidoo spune:
eu ii dau vigantol in loc de d3 2 ani
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
miria_cristina spune:
GABY - Se folosesc ouale de prepelita ca si cele de gaina.
Aia cu oua crude este reteta de imunizare. Nu dai bebeilor oua crude.
andra_s spune:
citat din mesajul lui dayanara andra la ce distanta ai dat iaurtul cu biscuiti si cerealele? si cerealele cum le.ai facut? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
iaurtul cu biscuiti pe la 16 si cerealele pe la 19 si un pic, de obicei i la dau pe la 18.30, dar a ma tras un pui de somn acum pe seara si l-am asteptat sa se trezeasca
cerealele sunt cu lapte inclus si i le-am facut cu apa
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
LAlexandra spune:
citat din mesajul lui dayanara alesandra nu ma supar, eu am zis ca nu.mi intep copilul nu ca nu o inteleg pe alta de ce si.l inteapa, fara motiv voua v.a luat sange pt ca sarcina nu ti.a fost urmarita cum trebuie, parca asa ai spus, analize care se fac mamei pe timpul sarcinii da uite ca eu nu i.am facut lui ivan niciodata analize si nici nu ma gandesc sa.i fac, am copii sanatosi si fara recomandare motivata de boala nu am de gand sa.i intep analizele de sange care se fac de rutina nu salveaza copii de la nu stiu ce boli, asa ar trebui sa le facem scanere si rmn.uri daca u ceva tumori care nu ies la analize? roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006) "De medico, poeta y loco todos tenemos un poco" POZE |
ma refeream, ca nu mai stiu care dintre fete, au spus ca le-a zis medicul sa le dea fier si calciu, parca, si nu i-a facut analize bebelului...eu parca nu as da pana nu as face analize sa vad ca intradevar trebuie.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
Yaia spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellanik
fata il culc dar cu o conditie....sa fie fumator ca lu soacra-mea ii place sa fumeze pipa pacii!!!Acu na sa vina Leo cu pipa din dotare.Fata sa stiti ca ea e babaciune la fatza "pe sitemul din fata muzeu"dar daca o intoci cu spatele e "liceu ".Asa ca Leo nu are de ce sa fie disperat.PLus ca babette e chiar curatzica!!! Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
Vezi ce o iubesti tu pe soacra-ta? Ca ii aduci asa flacau!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)