Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 8
dayanara spune:
si aici se da cel putin 1 an niste vitamine tot de genul d3 dar le spune altfel
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
kossir spune:
Iar sunt ramasa de caruta.
Vorbeati de organizare? Eu am femeie de servici, copil de 11 ani (in afara de Sofia),care nu e dependent 100% de mine, sot care vine seara tarziu, isi face eventual un sandwici si sta putin cu Sofia, ma ajuta la baie, nu am servici si tot sunt foooooaarte ocupata. N-am timp . Asa ca astept solutii minune. Si eram genul care stiam seara ce voi face a doua zi ora de ora. Ziceti de biletele pe frigider, si daca uit copilul in parc, unde citesc??? In stadiul asta de uitare sunt .
Jeni h nu te supara ca citim toate ce scrii tu. Bine ca ti-a trecut
Dayanara sanatate lui Ivan. Esti m o r t a l a. Prin Maroc nu vii? Ca e la o aruncatura de bat.
Irene sanatate multa si tie. E o scumpica printzesica ta. Vazut poze, eu nu te intreb cum ii sta sotului tau chestia aia pe cap, ci daca face parte dintre cei cu put de petrol in gradina . Hai ca nu ma oftic daca e asa .
Ina vazut Robin cel cu play bakul. E un scump de nu se mai poate. Si nu e nici gras si nu are nevoie nici de sutien daaaaa!!!!! lasa-i pe astenicii aia in pace
Freedelia pupam familia frumoasa si activa. Eu nu stiu cum aveti voi timp in 24 de ore sa faceti atatea . Sper sa fie ok cu soacra.
Ella pup frumosii . De ce esti fata nevricoasa azi? Ieri adica Doamne ajuta cu casa, sa incepeti si sa terminati cat mai repede
Oana Eric e super. Si am senzatia ca face atatea chestii, e copil mare ce mai.
Apropo de chestia asta, cred ca am mai zis. Sofia e o lenesa, Vorba lui Vladi, nu face nimic din ceea ce ar trebui, dar are niste ochi inteligenti foc . Si tipaaaaa.
Stanucel nu e deloc vina ta pentru ca tipa copilul. Iar daca o mai lasi nitel, nu sa urle, nu sa planga cu lacrimi siroaie, dar cateva minutele acolo, nu se intampla nimic. Acu eu nu cred ca daca o lasi putin intr-un mediu sigur, cunoscut, cu jucarii, ar avea de suferit socuri emotionale. Sa fim seriosi. Sofia daca o pun in tarcul de joaca mai nou racneste. Apoi asteapta reactii. Si iar racneste si tace. O las cate putin asa. Si nu cred ca are socuri emotionale si nici eu nu cred ca nu sunt o mama buna. Asa ca tu fa cum siti tu, cum iti este tie si fetei bine si lasa-i pe ceilalti cu "invataturile" lor Cat despre premergator, eu nu sunt pro, dar este parerea mea .
Castelana drum bun. Pupam Cezar imparatul .
Hai caam scris si eu cate ceva personalizat. Mi-era dor sa raspund fiecareia, ma simt ca si cum am sta de povesti. Bine as mai fi avut multe de spus, insa nu ma ajuta nici neuronul si merg sa fac si budincuta ca acusi se scoala fatuca si poate mai iesim putin.
Rebiana27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miria_cristina Rad singura de bancul asta: Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige: - Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla. Ce era acolo? Un alt pitic care sarea: - Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina "Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora." "Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/ |
E prea tare!!!
Mami de doua minuni: Luca si Mara
kossir spune:
Miria sa-ti dea Dumnezeu sanatate cu retele. Eu mai nou din retele tale ii dau sa manance. Mai gaseam eu, dar parca venite asa mura-n gura sunt super . Ce e ala HASMATUCHI ?
Cori si eu ii dau oua de la tarani. Cunosc pe cineva care-mi aduce, insa cred ca e ok si din comert. Acu sunt suficient de verificate cred eu. Branzica eu ii fac cu lamaie si nu cu Ca, insa oricum cred ca nu trebuie sa exageram cu niciunul din alimentele date .
Ioanact saaveti un sejur placut. Ce bine sunteti toti acolo .
Dianami mamica model sanatate puiutilor si sper sa rezolvi cu masina cat mai repede. E ingrozito altfel, te cred.
Gata, parol ca merg la budincuta.
miria_cristina spune:
KOSSIR - Hasmatuchi este o planta parfumata, din rasa patrunjelului. Eu o cumpar din Kaufland, (asta pentru fetele din Romania) sigur o aveti si voi.
GabyHila spune:
Liliana daca le cresteti voi ai putea te rog sa pui o poza cu locul unde sunt tinute?
ma duc sa ii fac branza fetei, dar va spun eu mai incolo cum ii duc la nenea cu vacuta de vizavi dezinfectant de maini si gel de masat ugerul:)))
miria_cristina spune:
SUPA-CREMA DE OREZ
Ingrediente:
- 500 ml apa sau 200-300 ml de supa de zarzavat
- 2 lingurite de orez
- 4 linguri de lapte
- unt cat o aluna
Orezul bine ales si spalat, se fierbe in supa de zarzavat pana cand boabele infloresc, se paseaza prin sita si se adauga eventual apa pierduta prin evaporare, daca a scazut sub 200 ml lichid. Se adauga laptele si untul si se mai fierbe 2-3 minute.
dayanara spune:
atb distractie placuta! ai si tu masina ta :))
kossir
miria nu ma supar fata nu arunc cu oua, eventual arunca si tu ceva de mancare in front!
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
andra_s spune:
Meniu azi:
- mar+mango+cereale (micul dejun al Silvanei de ieri )
- piure de legume, nu mai stiu din ce pt ca este de la congelator, dar am distins pe acolo conopida+cartof+rosie+dovlecel+ carne curcan
- iaurt+biscuiti
- cereale
Diana insanatosire grabnica la cei trei frumosi, hai putere si rabdare, da-l incolo de butoi
Sensibila util tabelul ala cu marimi de sosoni, dar uite, eu am pt Ianis 3 perechi nr 20 si au asa: 12.5 cm, 14 cm si 14.5 cm, iar pt un copil 2 cm diferenta este f mult, deci nu toti producatorii il aplica
Ella, Miria voi va bateti pt titlul "noi nu suntem normali 2010", ala din 2009 e la Roxana in biblioteca
Ina noua ni s-a recomandat D3 pana la 2 ani ...
Alexandra - se prescrie perioade diferite pt ca se tine cont de clima
Liliana uite ca asta nu stiam despre prepelite, ca nu mai oua daca-s stresate, da' baga vreo 2 gaini la ele sa le invete si pe astea mofturoase
Poze & www.youtube.com/user/andrastephanie#p/u" target="_blank"> Video
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
iliraluca spune:
Buna seara,
Sunt tare obo, si ieri si azi am bucatarit, parca am avut ciuda pe mancare. Azi a mancat si Kirui carnita. Am gasit pe cineva sa ne aduca puiut de tara si ousoare. A mancat draga de ea tot ce i-a dat mami.
Mai scriu si eu meniul insa va spun ca nu este variat. Eu o sa ii dau piure de legume in care voi pune diverse, carnita, ou, ficat, peste. Legume pun muuulte, azi am pus si frunze de loboda rosie. Fructe ii dau mar, para,avocado, pepene galben sau in loc de mango piersica. Seara cereale, dimi si seara lapte
Roxana, Ela si Miria sunteti mortale, ma mai distrez si eu cu voi
Ina, pozele mele sunt la semnatura. Eu sunt mama comoditatii, mi-e lene sa le incarc pe contul comun.
Stanucel, tu chiar esti o mama buna. Ai crescut un baiat mare in alte timpuri si acum te straduiesti sa o faci mare, fericita si mai ales sanatoasa si pe Adelina. Oameni rai o sa tot mai vezi
Irene, bine ca esti mai bine. Nasol cu sistemul vostru medical, acum imi explic de ce ai nascut in state.
Sensibila, si eu am citit ca merg si cu spatele, adica fac pasi in spate, e ok. Gia e o fetita mare deja.
Kira de 2 zile doarme aproape doua ore la pranz. Ieri am adormit-o in doua minute, azi in juma de ora, a si plans dar doarme. Eu ma bucur ca am reusit si poate isi face un obicei din asta.
Va pup si intru mai tarziu de pe laptop, acum sunt pe telef.