Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 7
bluekidoo spune:
Banc
Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai
frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si
imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner.
Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta ticla,
ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs.
cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila
in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit."
Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat:
"Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un
Mercedes, pe fiecare din cele 10 conturi bancare ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm ! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! "
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bluekidoo Banc Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner. Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta ticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat: "Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 10 conturi bancare ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm ! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! " Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
Cumva asta de la voi il stiu???
Nunta 12.05.2007
GabyHila spune:
citat din mesajul lui bluekidoo Banc Stau la bar in localul meu preferat... deodata intra pe usa cea mai frumoasa femeie pe care am vazut-o vreodata.... Ma gandesc cum sa intru cu ea in vorba si comand o sticla de sampanie.Trimit chelnerul la masa ei, cu sticla si un biletel daca doreste sa bem impreuna. Ea citeste biletelul si imi zambeste (ce frumoasa e !) scrie ceva si imi trimite mesajul ei prin chelner. Pe bilet sta scris: "Onorate Domn, daca as bea cu dvs. din aceasta ticla, ar trebui ca in garajul dvs. sa existe cel putin un Mercedes, pe contul dvs. cel putin un milion, in pantalonii dvs. ar trebui sa fie 17 cm , iar o vila in Insulele Canare ar fi deasemenea de dorit." Citesc...hmm ! OK, si, ca un om educat si de caracter, ii scriu inapoi putin suparat: "Stimata Doamna, in garajul meu se afla un Ferrari, un Porsche si un Mercedes, pe fiecare din cele 10 conturi bancare ale mele se gasesc cate doua milioane de dolari , am case de vacanta in Bali , Florida si Elvetia...insa niciodata, nici pentru cea mai frumoasa femeie din lume nu mi-as taia 4 cm ! Va rog, deci, sa-mi returnati sticla ! " Nunta 12.05.2007 Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010 |
bluekidoo spune:
nu mi-am revenit de tot.. in loc sa dau "edit" am dat "queiue".. si inca unu cu riscu de-a ma repeta
Un cuplu casatorit de muuuuuulti ani, e-n pat, gata de culcare..
Dupa cateva clipe de liniste, sotia face o precizare :
Cand eram tineri .. adormeai tinandu-ma de mana..
Sotul bombane ceva si-o ia de mana.
Dupa alte cateva clipe, sotia ofteaza adanc si ridica o noua problema..
Da' ti-aduci aminte cum ma sarutai in fiecare seara cand ma lipeam asa de tine?
Sotul executa un sarut mecanic pe obraz si se culca la loc.
Linistea e sparta - fireste - din nou de glasul sotiei:
Dar ti-aduci aminte cum ma muscai de gat, iubire?
Sotul pufneste, se infurie, se dezveleste, se ridica din pat nervos..
Sotia, ingrijorata:
Eh, acum unde te duci?
"Unde draq sa ma duc? Sa-mi iau dintii din baie!"
Nunta 12.05.2007
dayanara spune:
oana vino daca vrei, ca oricum nu stam in casa, dormim pe la chicco sau hm
ioanact cine e iulius cati cm are?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
LAlexandra spune:
am 2 secunde libere
Stanucel, te-ai lamurit ce e feederul?
mai, eu odata nu va inteleg de ce se da la bebei medicamente asa ca preventiv si apoi nu inteleg de ce nu vreti sa va intepati copilasii. Sa nu fie cu suparare, dar eu am avut probleme cu Alessa, i-au luat sange din vena de vreo 5 ori pe putin, insa asta a fost cea mai mica grija a mea. Important sa fie analizele bune, ca intepaturile alea trec...dar bolile grave...
Asta e parerea mea...Asa ca daca aveti dubii, faceti analizele si apoi luati decizia de a da sau nu medicamente.
Cine intreba de vit D3, AI GRIJA ca in Romania se da altceva, timp de 2 ani, dar in alte tari, ca si in Italia se da vit D3 timp de 3 luni, iar in alte tari defel. Ideea e sa nu cumva sa ii dai si sa se inchida fontanela...asa am inteles eu. Cand am fost acasa am ajuns la urgente, nu era ceva grav, dar vroiam eu sa fiu linistita. Nu va spun cum m-a tratat aia, ca doctorita nu ii pot spune, si imi spunea ca eu nu am habar cat se da vit D3, ca peste tot se da 2 ani...eiii, nu-i asa, aici, cum am mai zis se da 3 luni. Ca apoi poate mai recomanda pediatra, asta o fi altceva, dar atat se da din spital.
Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010
liliana_28 spune:
Prepelitele mananca mancare speciala care contine: soia, floarea soarelui, calciu, s.a dar in nici un caz premixuri (concentrate)
Am trimis si schema de tratament ptr oua de prepelita.
carmickey spune:
hai sa ma laud si eu..ca m-am vaitat destul...
am avut azi o fetita foarte cuminte,am facut curat,spalat aragazul..etc eu vreau sa iau premergator, zic ca asa poate vine singurica dup amine oriunde...
eu branzica calcica ii dau odata pe zi,injur de 40-50 grame,tot la sfatul pediatrei...
fetelor voi piure de fructe dati din mai multe fructe? combinati?
eu pana acum i-am dat doar un fruct pe zi...
meniu
-iaurt cu cereale
-piure legume (cartof,morcov,telina,pastarnac,brocoli,dovlecel) cu piept pui
-piure piersica cu br.calcica
adelina dupa fiecare masa solida bea si un biberon lapte in jur de 150-180 ml
gata ca fi-miu se cearta cu fi-mea....
Stanucel, te-ai lamurit ce e feederul? da da mersi mult...am citit...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
dayanara spune:
alesandra nu ma supar, eu am zis ca nu.mi intep copilul nu ca nu o inteleg pe alta de ce si.l inteapa, fara motiv
voua v.a luat sange pt ca sarcina nu ti.a fost urmarita cum trebuie, parca asa ai spus, analize care se fac mamei pe timpul sarcinii
da uite ca eu nu i.am facut lui ivan niciodata analize si nici nu ma gandesc sa.i fac, am copii sanatosi si fara recomandare motivata de boala nu am de gand sa.i intep
analizele de sange care se fac de rutina nu salveaza copii de la nu stiu ce boli, asa ar trebui sa le facem scanere si rmn.uri daca u ceva tumori care nu ies la analize?
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
2anke spune:
citat din mesajul lui LAlexandra am 2 secunde libere Stanucel, te-ai lamurit ce e feederul? mai, eu odata nu va inteleg de ce se da la bebei medicamente asa ca preventiv si apoi nu inteleg de ce nu vreti sa va intepati copilasii. Sa nu fie cu suparare, dar eu am avut probleme cu Alessa, i-au luat sange din vena de vreo 5 ori pe putin, insa asta a fost cea mai mica grija a mea. Important sa fie analizele bune, ca intepaturile alea trec...dar bolile grave... Asta e parerea mea...Asa ca daca aveti dubii, faceti analizele si apoi luati decizia de a da sau nu medicamente. Cine intreba de vit D3, AI GRIJA ca in Romania se da altceva, timp de 2 ani, dar in alte tari, ca si in Italia se da vit D3 timp de 3 luni, iar in alte tari defel. Ideea e sa nu cumva sa ii dai si sa se inchida fontanela...asa am inteles eu. Cand am fost acasa am ajuns la urgente, nu era ceva grav, dar vroiam eu sa fiu linistita. Nu va spun cum m-a tratat aia, ca doctorita nu ii pot spune, si imi spunea ca eu nu am habar cat se da vit D3, ca peste tot se da 2 ani...eiii, nu-i asa, aici, cum am mai zis se da 3 luni. Ca apoi poate mai recomanda pediatra, asta o fi altceva, dar atat se da din spital. Mami de printisor Alessandro - 15.04.2010 |
La noi se da D3 2 ani, asa a luat si Lucas tot 2 ani.
Anca cu
Melina Isabel (28 Martie) si Lucas