Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 6
miria_cristina spune:
ELLANIKO - Pai, e bine, fata, daca-i plac lu'tanti telenovelele, ca vine Don Leone si-o invata direct limba spaniola.
Ce te faci cu ROXANA c-o sa planga pe la usa lor si n-or s-o auda, ca limba respectiva e grea. Se misca repede. Aia vorbesc cu viteza luminii, iti dai seama ce repede o invart in gura?
Auzi, fata, da'ROXANA stie ca ii vrei si copiii? De fapt, asta urmaresti, nu?
PS - ROXANO - Sa n-arunci cu rosii, ca arunc cu oua, sa stii!!!
dayanara spune:
am vazut poze cu sara de happyjoy papa si ea draga de ea in scaunel!
miria sa stii ca asa e si leo, cand se imbolnaveste face cat 3 mici, asa se vaita
oana credeam ca nu ne mai primesti dupa ce.ai aflat ca ivan ii place alejandro:))
diana multa sanatate!
ella sa vezi ce ne creste tata lui geo pe toti:)))
yaia mai mergeti la inot?
andra sa poarte ianis sanatos ghetutele
dimineata
para+piersica
la pranz piure de casa
apio+dovlecel+morcov+cartof+ardei verde+praz+orez
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
"De medico, poeta y loco todos tenemos un poco"
POZE
oanaiacovita spune:
Nu sunteti normaleeeee, pfai ce am ras.
Plec la cumparaturi. Va ajutam eu cu feeder, dar la Auchan nu are. Eu din Sensiblu am luat.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
miria_cristina spune:
Rad singura de bancul asta:
Intr-un bar intra un pitic. Deoarece, ca in orice alt bar, tejgheaua era foarte inalta, piticul a incercat sa se descurce cat mai bine. Sarind in sus, a inceput sa strige:
- Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc! Vreau si eu un suc!
Nu reusesea insa sa vada nimic, si dupa un timp, exasperat, s-a hotarat sa treaca in spatele tejghelei pentru a vedea ce se intampla.
Ce era acolo?
Un alt pitic care sarea:
- Cola sau Fanta? Cola sau Fanta? Cola sau Fanta?
oanaiacovita spune:
Am uitat, Diana sanatate multa la toti si tie putere sa treci si peste asta.
Mai Roxi nu fata, eu is mai destupata la minte de felul meu. Ce n-as da eu sa vii pe aici. Sau lasa, mai bine vin eu in Espana, ca de cand visez. Ai camere?
Fier eu am refuzat sa dau pentru ca dupa el a inceput Eric sa verse la mese si acum refuz sa ii dau desi stiu ca are un pic de anemie si dra tot insista, dar si eu insist ca nu ii mai dau.
Meniu azi:
- dimineata: mar+banana+piersica+4 masuri cereale 4 fructe
- pranz: ou+legume(broccoli, dovlecel, cartof simplu si dulce, pastarnac, rosie)
- amiaza: LP ca suntem la cumparaturi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
Un vot va rog:http://alimentara.libertatea.ro/OanaI
Ramy77 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ellanik
Fata daca zici ca maica-ta de incredere sa-mi oua si mie vreo paishpe.[glumaaaaaaaaaaa] Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
o sa-i zic...
Acum am vazut cum a iesit
Ina_3040 spune:
Multumim tutoror pt urarile de 7 luni implinite
ah si am tot uitat sa intreb, voi mai dati iepurasilor D3, ca nu stiu cat timp trebuie dat, aici mi-a zis pediatra sa nu ii dau dar eu tot i-am luat si dat.
pupici si o dupa-masa linistita!
Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010
liliana_28 spune:
Eu le dau copiilor mei numai oua de prepelita. Noi creste prepelite si comercializam ouale. Daca pasarile sunt stresate....nu mai oua asa ca nu sunt sanse ca oul sa fie mai putin calitativ din cauza stresului. De 3 ani jumatate ne ocupam cu cresterea prepelitelor si comercializarea lor si am intalnit foarte multe cazuri de persoane carora le-a facut bine tratamentul cu aoua de prepelita. Chiar si fete de pe forum au rezolvat problemele copiilor cu oua de la noi. Daca vreti, pot trimite pe contul de gmail un "prospesc" despre ouale de prepelita.
Am scapat de muncitorii de la gaze, xdar de balamucul din bucatarie nu, asa ca......imi trebie curaj.
Va pup.
GabyHila spune:
Liliana super fain! as vrea sa stiu cum cresteti prepelitele si ce le dati de mancare! ma inscriu si eu pe lista de clienti daca sunt crescute cat de cat ecologic. daca ai si o schema despre cum se iau pt adulti si copii as vrea si eu. emailul meu este ca id`ul de aici cu yahoo punct com in coada! multumesc!!!
bluekidoo spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ellanik Bluekidoo daca fii-ta vrea joaca pana la 2-3 si mai vrea si sotu joaca dupa...ai pus-o!!! Cat despre carnea de "fita"o fi vita cu Fe?Ruginita gata??? Sensibila grija cu raceala ca noi de la tati cred ca am luat-o.Pupi Mamica de George-Theodor 7 Martie 2010 Doamne ajuta! |
Asa este fita = vita si contine mult Fe
gata sper sa-mi revin.. a fost Sorin plecat si s-a intors cu o galeata de la KFC.. nici n-am apucat sa o deschid ca am si mancat-o.. am mancat cu o viteza de zici ca n-am vazut de cine stie cate luni mancare .. da am o scuza: nu am mai mancat KFC de toamna trecuta
Nunta 12.05.2007
Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010