Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

DIANAMI, multa sanatate puilor! Ma intreaba Luca de ei in fiecare seara ("Ce face Iulia si Andrei?")
ELLA nu ai toate tiglele pe casa, fataaaaaa!

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

MIRIA nici cu tine nu mi-e rusine

Mami de doua minuni: Luca si Mara

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Ioanact misto de tine la Iulius.Am auzit ca e fain.Dar sotul unde e?E si Oanka cu voi?Wow ati iesit cu totii?Cred ca ce va distrati!Va invidiez!Si eu am chef de iesit dar acu cu Geo racit....Have fun in continuare!!!
Fata Leo sa stea linistit ca noi ne gandim la binele lui.Si daca o lasa pe roxana copiii o sa vina in weekend la mine (adik la ta-su0 si avem noi grija sa se simta bine.Ce io nu-s mama buna?Faza tare e ca lu soacra-mea ii plac telenovelili,emisiunea nora pt mama si codul lui oreste.e putin mai paranormala ea.(puteti sa citit si fara "par" ).Tot ce trebe Leo sa faca e sa o invete si principiul Sudoku ca pt ea e o mare enigma.Hai ca m-am tampit.Ii aloc deja prea mult timp.Oricum s-a trezit zgaiba!!!Papap!
Noua gaselnita a lui Geo sa faca bucatele mici hartiile pe care le gaseste.faza e ca baga si in gura si la reconstituire mai lipsesc piese.Fug ca tasteaza el!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Inteles si notat sfaturile despre branzica si oua! Multumesc tuturor!

Eu branza i-o fac cum mi-a zis pediatra:
1L lapte (ecologic Dorna i-am ales eu) + 1 iaurt 500ml (Campina) = 200g branza pe cantar! buna si dulce, ii place fetei la nebunie

Nu vreau sa-i dau de 2 ori pe zi ca regula, intrebam asta doar pt azi, cand i-am dat fructe(nectarina) cu branzica si acum mi-e lene sa fac piure din toate legumele si i-as da cartof cu branzica.

De ouale de prepelita stiam (am avut de curand o cutie prin casa si scria pe ele ca-s foarte recomandate pt bebici), dar nu i-am dat ei tot pe principiul ca din comert e cah-cah, cine stie ce papa bietele prepelite...

Gata, fug la gatit pt mezina. Pupici si multumiri!

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Ella, Miria
Dianami woaw..greu trebuie sa fie cu toate care vin asa gramada. Sanatate multa la copii!
Miria multumesc de raspuns cu porumbelul. Azi a avut un talmes balmes de legume: telina, morcov, cartof, gogosar, dovlecel si pt prima data sfecla rosie + porumbel. A fost un succes total la el. Mie, sincer, mi s-a cam aplecat tot pigulind la carnea aia de pe porumbel. Am mancat eu jumatate de lamaie dar tot nu imi e 100% bine.
Innaabia acum am reusit sa vad si eu spectacolul cu Robin si mami. Super!!

Sa nu uit, si noua ne-a dat pediatrul 5pic Fe haussman zilnic pt 2 luni, tot asa, fara nici o analiza. Eu i le amestec in fructe, ca altfel nu stiu cum sa il fac sa le inghita
Atb petrecere frumoasa! Daca furati mireasa, sa iti iei ceva mai gros pe tine, ca sa nu racesti ca mine!

Mami de iepuras Eric Mihai (1 aprilie 2010)

Am editat ca pusesem un emoticon aiurea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sensibila spune:

Weekend placut si fara imbalnaviri sau momente neplacute. (eu vb care am gatul varza, sper s anu ia si Gia de la mine)
Eu ma retrag, ma duc acasa la pitica mea si cum in weekend nu intru, urez de pe acum pentru

Ziua 16
La multe lunici iepurasilor : Alexandru de Dianami , Vlad Alexandru de catus76_ro , Alex Cristian de cristinicuta, Adelina de Stanucel !

Ziua 17
La multe lunici iepurasei : Diana de irene26 !

de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD nr 3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (prima IAD nereusita, a 2-a IAD avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!

"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"

Mergi la inceput

Am uitat sa zic ca mie dr la 6 luni mi-a zis sa-i fac analizele lui Geo si eu am zis ca nu intep baiatul .Asa ca mi-a dat Fe preventiv ,granule homeopate cate 3 /zi.deja baiatul meu e beton .Bine ca macar nu constipa ca sa nu paateasca precum je in sarcina: bagam fier si scoteam fonta!!!!El mersi bine...piure ii dau piure scoate.Ba poti sa si ghicesti in pampersul lui ce a papat.Numa'cerealele nu le dibuiesti dar bananele,merele si afinele si chiar si patrunjelul..ohohooooo!!! Sper ca nu erati la masa sau dupa...Iertare atunci! (Ce-o fi azi cu mine de-s asa vorbareatza ???)
Roxy fata te spurca barbatu meu ca am vazut si eu masina ca a Silvanei si am inceput sa bazai ca "geo nu aaareeee".cica o sa ne ia tati.unde o mai pun si pe aia????

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

am vazut de asemenea ca discutati despre carentele de Fe.. noua pediatra ne-a spus sa ii facem supita cu carne de fita pentru ca contine foarte mult Fe si doar de 4-5 ori pe luna sa ii dam pui pentru diversificarea gustului, sa nu se plictiseasca de vita...

Imi cer scuze ca raspund asa dar sunt tare obosita.. fimea si-a facut un program sexi.. se joaca pana la 2-3 noptea si vrea sa ma joc si eu cu ea pana atunci..altfel nu se culca.. cand se satura de joaca vrea s-o pup si abia dupa baga somn

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Sensibila si Geo paseste inapoi.deci daca e ceva anapoda/anormal macar nu e Gia singura!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Bluekidoo daca fii-ta vrea joaca pana la 2-3 si mai vrea si sotu joaca dupa...ai pus-o!!!
Cat despre carnea de "fita"o fi vita cu Fe?Ruginita gata???
Sensibila grija cu raceala ca noi de la tati cred ca am luat-o.Pupi

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput