Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 10
Yaia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dayanara yaia mai mergeti la inot? |
Da, in fiecare sambata. A inceput si Alexia scufundarile si deja Tudor are curaj sa inoate si singurel, dar pe distante foarte scurte. Poate imi amintesc maine sa iau aparatul sa facem si niste poze!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
GabyHila spune:
Hai ca ma uit pe Animal Planet la razboiul balenelor. oare de ce li se permite unor tari civilizate ca si Japonia sa vaneze balene si delfini? de unde si de ce atata barbarie??
liliana_28 spune:
Gaby, in primul rand daca stau libere prepelitele, fac orice altceva numai sa oua NU asa ca.....spatiul in care se cresc, incantitati mari (asa cum avem noi)este extra suficient ptr ele.
In al doilea rand, ouale nu ar mai fi "curate" adica ar oua in mizeria lor lucru care nu este "corect".
Nu stiu cum as putea sa iti trimit ptr ca nu exista nici un curier care sa transport in conditii optime ouale. Am incercat saptaman trecuta sa ii trimit lui Marius (membru DC) niste oua de incubat si nu am gasit nici o modalitate. La sectiunea "animalute mici......" exista un subiect despre "Crestere prepelitelor" unde gasiti toti forumisii care cresc prepelite. Poti incerca acolo, poate este vre-un crescator in zona ta.
Miria, ouale crude se pot da si bebeilor. Eu lui Calin i-am dat de la 7 luni. SUnt medici care sunt total impotriva tratamentului cu oua ptr ca nu cred in calitatile lor.
aaaa.......am uitat sa va spun ca aseara.....m-am prajiturit.....am facut un tort care spre surprinderea mea.....a iesit bun. Poftiti si gustati:
http://picasaweb.google.com/115458777927726483104/TortBun?authkey=Gv1sRgCKbK496emPX8dg#
miria_cristina spune:
LILIANA - Merci de tort! Mai slabesc eu la Pastele cailor daca salivez si la o poza!
Stiu ca unii dau bebeilor oua neprocesate, dar eu nu i-as da unuia asa micut. Poti zice orice pro argument.
Lui Dami, ii dau o luna intreaga.
CoriMami spune:
Seara buna!
am facut si eu o parte din bagaj si sper pe la 6 am sa plecam spre Iasi. Poate ajungem pe la 14..?? depinde de cate ori ne oprim pt copil, ca eu nu merg decat cu ea legata in centuri (niste prieteni au patit-o grav cu copilul intr-o secunda de neatentie).
Deci Alina si fetele de la Iasi, daca mai aveti chef si de noi, poate ne vedem dupa-amiaza la Mall sau la un restaurant, va sun eu.
Noapte buna tuturor!
Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
ellanik spune:
citat din mesajul lui miria_cristina ELLANIKO - Pai, e bine, fata, daca-i place lu'tanti telenovelele, ca vine Don Leone si-o invata direct limba spaniola. Ce te faci cu ROXANA c-o sa planga pe la usa lor si n-or s-o auda, ca limba respectiva e grea. Se misca repede. Aia vorbesc cu viteza luminii, iti dai seama ce repede o invart in gura? Auzi, fata, da'ROXANA stie ca ii vrei si copiii? De fapt, asta urmaresti, nu? PS - ROXANO - Sa n-arunci cu rosii, ca arunc cu oua, sa stii!!! |
fata deci nu esti intreaga dar te plac!!!
Si daca arunci cu oua de strutz sau bibilica da in mine!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
citat din mesajul lui dayanara miria sa stii ca asa e si leo, cand se imbolnaveste face cat 3 mici, asa se vaita |
Fata asa sunt toti: cacaciosi la boala!!!
oana credeam ca nu ne mai primesti dupa ce.ai aflat ca ivan ii place alejandro:)) |
Fata las'ca ne primeste Gaby ca si lu'fra-su ii place alejandro.
ella sa vezi ce ne creste tata lui geo pe toti:))) |
Va cresteeee! Va da sa sugeti,sa mancati (vaaai ce mizerabila sunt)
Fata Roxy gatishi???Ti-i rau tare sau abia acum isi face efctul vizita in Romanica???
[/quote]
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
ellanik spune:
citat din mesajul lui GabyHila Liliana super fain! as vrea sa stiu cum cresteti prepelitele si ce le dati de mancare! ma inscriu si eu pe lista de clienti daca sunt crescute cat de cat ecologic. daca ai si o schema despre cum se iau pt adulti si copii as vrea si eu. emailul meu este ca id`ul de aici cu yahoo punct com in coada! multumesc!!! Mamica fericita de Veronica Joy (24.01.2010) |
Fata Gabytzo eu cred ca fac in felul urmator:se ia bibilica,se mangaie in ciuf,se serveste cu o cafea aburinda,i se da in carti si daca ii iese valet de pica se oua ...daca nu...poate pica vreun popa de cupa.Na ca sa nu fie stresate!!!Si eu cand sunt stresata zau daca fac oua!!!!
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
carmickey spune:
LAlexandra eu sunt cea care mi-a spus dr.sa ii dau fier,fara a face analize, dar asa m-am hotarat sa nu ii dau...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010