Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Citat:
citat din mesajul lui LAlexandra

mai, eu odata nu va inteleg de ce se da la bebei medicamente asa ca preventiv si apoi nu inteleg de ce nu vreti sa va intepati copilasii. Sa nu fie cu suparare, dar eu am avut probleme cu Alessa, i-au luat sange din vena de vreo 5 ori pe putin, insa asta a fost cea mai mica grija a mea. Important sa fie analizele bune, ca intepaturile alea trec...dar bolile grave...
Asta e parerea mea...Asa ca daca aveti dubii, faceti analizele si apoi luati decizia de a da sau nu medicamente.

Fata io nu-nteleg ce nu intelegi tu si ce e asa d egreu d einteles.se stie ca dupa 6 luni rezerva de fier a bebelusilor se diminueaza .Si asta se intampla la toti fie ca sunt alaptati la san sau cu formula(poate la formula nu e asa nu ma bag).tzazat mea nu mai da cu metale grele asa ca trebuie sa previn carentele.Care e faza cu asta?Io dau copilului homeopat si nici gand sa fie in surplus .Nu intep copilul de 6 luni nici daca ma impusti.Vrei sa mor cu el acolo?Pai urla si plus ca traumele ...Poate io-s exagerata dar sunt simpatica asa ....ai grija data viitoare cum te exprimi ca azi sunt draguta si simpatica!!!

Citat:
Cine intreba de vit D3, AI GRIJA ca in Romania se da altceva, timp de 2 ani, dar in alte tari, ca si in Italia se da vit D3 timp de 3 luni, iar in alte tari defel. Ideea e sa nu cumva sa ii dai si sa se inchida fontanela...asa am inteles eu. Cand am fost acasa am ajuns la urgente, nu era ceva grav, dar vroiam eu sa fiu linistita. Nu va spun cum m-a tratat aia, ca doctorita nu ii pot spune, si imi spunea ca eu nu am habar cat se da vit D3, ca peste tot se da 2 ani...eiii, nu-i asa, aici, cum am mai zis se da 3 luni. Ca apoi poate mai recomanda pediatra, asta o fi altceva, dar atat se da din spital.

despre medicina din Italia da-mi voie sa am rezerve.Ma refer la generalitati nu la chirurgie sau ceva mai deosebit.Am lucrat 6 luni in Italia ca babysitter si printre altele am avut grija de o pers in varsta ceva vreme stand cu ea in spital.In afara de faptul ca sunt atenti .....profesional....am rezerve.Vitamina D3 ajuta la fixarea Ca in organism si asta cred ca stiai deja .Atat face nu mai mult.Nu face ravagii decat ma rog in caz de supradozare pe termen lung.Cu toate ca traim intr--o tara inapoiata din multe puncte de vedere,unde salariile nu-s in euro...cu toate astea oamenii (majoritatea) sunt bine pregatiti si stiu meserie.Eu in Italia am vazut multi copii oarecum cu probleme din cauzza ca parintii nu stiau cum sa-i ingrijeasca din cauza ca medicul era varza.deci sa avem pardon!!!Nu mai fii asa categorica ca nu ai de ce!!!Pam pam!!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miria_cristina

Mai, dau eu stiam ca orice pasara care este stresata nu poate oua inclusiv cocosul.

ROXANO - Pai, de ce nu zici ca flamanzesti!
Vineeee!!!

Cristina, mamica de George Casian (23 aprilie 2010) si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Cocosii cand sunt stresati calca pe laturi.
Lili pune-i te rog luu Gaby o poza facuta in photoshop cu pasaricile tale ciugulind in Austria in Zel am See.Poate asa pui de o clienta .ca asta trebuia sa se numeasca Toma.

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Mamici va salut si eu daca tot am citit (in mare diagonala) ce s-a scris.

O sa intru miine sa vad ce poze noi s-au mai us. Am vazut pasarile Lilianei si tortul in forma de inimoara. Minunate toate!

Pe miine, o noapte linistita!

-------------------------------

mamica Dariei si a lui David

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Si eu dau Fe copilului fara analize?Sunati la Protectia Copilului?
Vigantol=Vit D3
Kossir jur ca nu-s nevricoasa asa-s io mai tzatza zilele astea.
In seara asta am iesit si noi din casa .Evident ca dupa ce am iesit lui Geo i-au venit niste muci misto...balonase facea!!!haios!
O s apun niste poze noi pe picassa.
Cori fata si tu te duci la Iulius????Fata voi nu aveti treaba acasa?

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina_3040 spune:

Dragi mamici va multumesc pt raspunsurile legate de vitamina D3 . aici mi-a zis pediatra sa nu ii dau insa eu am mers pe ce mi-a zis mama (asistenta medicala de pediatrie) si i-am luat totusi D3. Azi are 7 luni asa ca eram curioasa daca voi mai dati iepurasilor. Andra asa e cu clima, daca ar fi sa ma iau dupa clima de aici atunci i-as da D3 pana la 18 ani... aici se mege pe noul "val ideologic" ca D3 dat oral e ca o frectie la un picior de lemn asa ca decat sa dai degeaba mai bine nu mai dai.

Ahhhh si azi m-am intalnit scurt cu Michelle si cu Andreiutu, un baiat cuminte si dulce foc. O sa mai ne vedem sa le facem cunostinta si baietilor (Robin era la cresa) asa ca o sa punem si noi poze.

Am citit pe diagonala dar am inteles ca l-ati combinat pe Leo cu soacra Ellei? pai sa vezi ce se bucura soacra macar, ca Leo nu pare genul gerentofil
pupici si o nopate cu somn lin!!!

Ina mamica fericita de printisor Robin Sebastian 15/03/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Mno, nu stiu ce s-a intamplat dar nu mi-a mai mers netu toata ziua, acum mai spre seara ce si-a revenit.
Gabyhilla, Irene, Ramy, briza marii, multumim, sper sa ne distram maine la nunta, i-am chemat si pe socri sa aibe grija de copii.
Fug sa-mi calc hainele mele si ale copiilor, sa ma spal pe cap si la somn ca maine dimi am programare la coafor la 6:15.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_28 spune:

Eu sunt din Balotesti (ilfov). As fi vrut sa vin si eu la intalnirea de la IKEA dar mi-a dat Calin programul peste cap asa ca am renuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

Buna!
Am citit toata ziua azi, dar nu am apucat sa scriu nimic. Am vazut filmuletul cu Robin, e un scump, cum face playback si nu pare grasut deloc...
Am mai vazut poze cu frumoasa Gia la plimbare si cu Andrei care verifica constiincios perdelele. Sper maine sa am timp sa vad mai multe poze, ca vine mama la mine .
Dupa ce am citit toate discutiile voastre, m-am hotarat sa ii dau fier Marei, dupa sfatul medicului. O sa vad cat ii prescrie, oricum mi-a explicat ca nu se dau doze care sa ii faca rau. Miria, multumesc.
Calciu i-am dat cate 5 ml/zi timp de 10 zile, o data la doua luni, tot fara analize, tot la sfatul medicului si a fost ok, adica fontanela e tot deschisa.
Ellanik, poti sa imi spui ce ii dai tu homeopat? La fier ma refer.

Mergi la inceput

Sanzi in prima faza am vrut sa iti dau PM dar am zis sa scriu aici ca poate mai vrea cineva .
deci ii dau FERRUM METALICUM granule
3 gr/zi timp de 3 sapt apoi fac o sapt pauza.Asta in toate lunile cu "r".Eu ii mai dau si Silicea cate 3 gr/saptamana pt transpiratia palmelor si a talpilor ca prin ea pierde diverse.Trebuie sa dizolvi granulele in putina apa si sa i le dai.Eu i le pun in lingurita sau intr-un biberon dar cu putina apa.Sunt dulci la gust asa ca nu-s probleme.Pupi!

Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanzi spune:

LA MULTE LUNITE ROBIN de Ina, EVA IOANA de Evamika, DENIS de Atb si ALESSANDRO de LAlexandra!!! Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput