Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (71)
Raspunsuri - Pagina 12
ellanik spune:
Am pus poze noi cu noi.Somn usor!!!Maine avem shopping ca nu ne mai vin salopetele de somn (si ne-ar trebui si niste manusi si ceva lu'mami...offf ce de treburi avem!!!)
Mamica de George-Theodor
7 Martie 2010
Doamne ajuta!
vladimirescu spune:
pt ca uit de la mina pina la gura o sa mai scriu cind imi vine, nu neaparat ce mi se pare important :)
KOSSIR - zici ca ai ajuns in faza de uituceala ca uiti copilul in parc? :)
Sint sigura ca la tine e metafora, da' uite aici la mine:
eu am uitat acum vreo 2 saptamini caruciorul lui Floricica in mijlocul strazii, in fata parcului. Am urcat copiii si bona in masina si am plecat in tromba. Am ajuns acasa, am descarcat copiii si cind am deschis portbagajul am ramas cu gura cascata, ca nu era caruciorul!
Deci eu mai am f f putin pina sa uit un copil in parc, deja mi-am propus sa numar "bagajele", cum faceam pe vremuri prin aeroport, stiam ca am de numarat pina la7: 1 valiza mare, 2 valiza mica, 3 bajaj mina pt copil, 4 poseta, 5 carucior, 6 copil, 7 barbat ... nu glumesc, numaram asa de multe ori, si era simplu, ca nu ma concentram ce lipseste, trebuia sa iesim la numar, oameni si bagaje la un loc :)))
Si uite mi-am adus aminte sa va recomand calduros parcul Bordei, e preferatul meu de departe! E f romantic, mereu gol (maxim 2-3 copii si vreo 3 perechi de indragostiti), extrem de bine intretinut, lac cu rate si lebede (si negre), insula pasarior cu pauni, gazon impecabil, nu ciini (mi-s dragi dar ma simt mai bine sa nu fie cind ies cu copiii), nu biciclete, nu role... lipsa totala de stres.
Am fost si ieri si era superb, peisaj minunat de toamna, liniste... nu mai sint acum paunii si lebedele ca le-au dus la iernat, dar mai sint rate :)
carmickey spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu pt ca uit de la mina pina la gura o sa mai scriu cind imi vine, nu neaparat ce mi se pare important :) KOSSIR - zici ca ai ajuns in faza de uituceala ca uiti copilul in parc? :) Sint sigura ca la tine e metafora, da' uite aici la mine: eu am uitat acum vreo 2 saptamini caruciorul lui Floricica in mijlocul strazii, in fata parcului. Am urcat copiii si bona in masina si am plecat in tromba. Am ajuns acasa, am descarcat copiii si cind am deschis portbagajul am ramas cu gura cascata, ca nu era caruciorul! Deci eu mai am f f putin pina sa uit un copil in parc, deja mi-am propus sa numar "bagajele", cum faceam pe vremuri prin aeroport, stiam ca am de numarat pina la7: 1 valiza mare, 2 valiza mica, 3 bajaj mina pt copil, 4 poseta, 5 carucior, 6 copil, 7 barbat ... nu glumesc, numaram asa de multe ori, si era simplu, ca nu ma concentram ce lipseste, trebuia sa iesim la numar, oameni si bagaje la un loc :))) Si uite mi-am adus aminte sa va recomand calduros parcul Bordei, e preferatul meu de departe! E f romantic, mereu gol (maxim 2-3 copii si vreo 3 perechi de indragostiti), extrem de bine intretinut, lac cu rate si lebede (si negre), insula pasarior cu pauni, gazon impecabil, nu ciini (mi-s dragi dar ma simt mai bine sa nu fie cind ies cu copiii), nu biciclete, nu role... lipsa totala de stres. Am fost si ieri si era superb, peisaj minunat de toamna, liniste... nu mai sint acum paunii si lebedele ca le-au dus la iernat, dar mai sint rate :) mami de iepuras Tudor Florian (13.03.2010) si iepuroi Vladimir (19.05.2005) |
esti haioasa zau...:)))
de curiozitate,ai gasit caruciorul?
noapte buna fetelor...
FILMULETE
POZE
mamica de Adelina 16.04.2010
vladimirescu spune:
da, am gasit caruciorul, m-am intors linistita, eram sigura ca nu trebuie nimanui din zona caruciorul meu - vis-a-vis d eparc sint cele mai faine vile din Primaverii, multe gherete de paznic si niciodata n-am vazut prin zona oameni nasoi...
Il luasera din strada paznicii parcului (au si ei ghereta d epaza la poarta parcului), le-am lasat bani de o bere si gata, l-am luat :)
BLUEKIDOO - f tari bancurile, amindoua! M-am ris :))
ELLA - la tie ma rid tot timpul, nu conteaza despre ce scrii
Ce tare ! Ai lucrat ca babysitter in Italia... ce viata aventuroasa ai avut!
vladimirescu spune:
Va multumesc mult de tot, fetelor, ca mi-ati dat asa multe raspunsuri cu aspiratorul !
Faza nostima e ca sint la fel de nehotarita ca inainte, pt ca fiecare dintre voi m-ati convins cu cite ceva, asadar tot nu stiu ce sa fac: aspirator de marca, sau nu de marca dar puternic, cu filtrare prin apa sau nu...
Ma mai gindesc miine o data, recitesc ce mi-ati scris
kossir spune:
Vladi tare faza cu caruciorul dar sa stii ca si eu uit lucruri importante, grav de tot. Offfffff si mai fac si misto de mine. Ca sa nu-ti zic de cei din familia sotului, vreo doua surori ca isi dau deja ochii peste cap. Ma doare undeva, insa chiar le fac late.
Ella ai fost in verva in seara asta. Spumoasa si acida . Vazut pozici .
D3 nici aici nu se da. I-au dat la nastere o doza, apoi la o luna si la 6 luni. Am intrebat, mi-au spus ca nu e cazul. Am luat din Romania, stoc, am inceput sa-i dau si cand mergem lavaccin ii da dr doza respectiva. Nu i-am mai zis ca-i dadeam eu deja (era si tarziu cand mi-am dat seama), insa am oprit
Va pupic, noapte buna
GabyHila spune:
Neata:)
Cu fierul mai patiti ca prematurii nu e nimeni. Rezervele copilului de fier se formeaza din sapt 34 pana in 40. De aceea se suplimenteaza fierul pt gravida in perioada aia.
Pentru ca Joy e nascuta prematur si la analize a iesit ca ar putea fi o lipsa de fier (hemoglobina mica) am inceput sa ii dau fier de la 2 luni. Daca tine-ti minte avea niste stari de voma urate si voma tot fierul. Dna dr a zis ca sa stau flex ca de la 6 luni nu va mai face asa si dreptate a avut. De atunci ii dau fier in fiecare zi, un nr de picaturi egal cu numarul de luni care il are. Acuma ii dau 8.
Fierul este esential in formarea oaselor, muschilor, organelor si in general a cresterii copilului. Din cate stiu eu fierul se da si preventiv cate 4 picaturi pe zi fara sa fie absolut nici o problema. Reactii adverse si intoxicatii se fac de la cate 1 l ingerat odata asa ca nu vad problema lor.
Cu D3 parerea mea este ca bordeiurile sunt formate dupa clima din tara respectiva. La soare se sintetizeaza mai bine vit D3 si atunci nu e necesar suplimentul (vezi Kossir in Maroc). In schimb pe la noi sunt sigura ca trebe bagat.
Vladi :)) speechless! eu am cu aburi un mop de ala de la teleshopping si imi aburste casa:) mie nu imi plac astea pe aburi! eu as lua unu sa ma aspire si pe mine si sa se curete usor, sa nu fie f mare si cam atata. sa ne spui ce alegi!
Care zise mai ca mi-ar place sa vad prepelitele pe Zell am See?? Pai sigur mi-ar place si as manca linistita carnea si ouale lor asa. Dar cum nu se poate, ma multumesc sa stiu ca nu sunt hranite cu premixuri. Liliana finii nostrii au niste prieteni f buni la Balotesti si tot vin oamenii pe la Sibiu. Cand vin, o sa te sun inainte sa imi pregatestti si mie ok?
Sanzi sa stii ca nici in Sibiu nu se face hemoglobina la bebelusi cu sange din degetel. Nu stiu unde ai putea sa te duci ca sa faci. Daca nu gasesti si trebuie neaparat cauta o asistenta de pediatrie care sa ii ia din vena.
fug la piti ca se flocane prin pat si mi-e mila de ea...
Ramy77 spune:
Neata fetele,
Cine pofteste la cafea?Vad ca si Gaby e matinala rau...Sa inteleg ca nici Joy n-a avut somn? Ca eu am ajuns sa ma bucur cand se trezeste de 2-3 ori pe noapte, ca stiu ca poate fi si mai rau
Cu fierul, tot asa, si eu ii dau de la 3 luni Brianei, la recomandarea medicului neonatolog, tot fara analize...
Ma duc sa-i pregatesc fructele, ca daca a papat laptic la 4.30-5...ii e foame sigur.
Week-end minunat tuturor
babyangel spune:
'netata tuturor,
apar si eu pe aici dupa 2 zile lipsa..Nu reusesc sa intru deloc cand este agitat..Din pacatwe nu imi dau seama ce dintisor se chinuie sa iasa Si asta noapte s-a trezit in urlete de 4 ori...Nu vad nici o inflamatie! Fetele care urmariti dintisorii, la incisivii de jos se inflameaza gingia sau nu? Eu nu stiu ca atunci cand i-au iesit , la 3 luni si ceva nu m-am uitat lA GINGIA LUI. Acum , normal trebuie sa iasa incisivii laterali de jos dar nu e nici o urma
Deci haideti la cafeluta!
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 7 -a